PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba, prodej, montáž: -okna plastová -rolety -dveře -zimní zahrada.

Vyrábíme obklady řezané ze starých pálených cihel

Technologie svařování - poradenství. Revize vyhrazených tlakových zařízení, kotlů a tlakových nádob. Zprostředkovatelská činnost: -kovoobrábění -svařování nerez, hliník, ocel -zámečnické práce -potrubářské práce, TZB.

Výroba: -zakázkové truhlářství -okna, dveře -nábytek -stavební truhlářství.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrické ruční nářadí FEIN, INDUSTRIAL, NAREX, HITACHI, MAKITA -ruční nářadí SANDVIK pro extrémní namáhání (prostředí do 1000 V) -zahradní stroje STIHL (křovinořezy, pily) -vzduchové nářadí INGERSOLL RAND -nářadí pro instalatéry ROTHENBERGER -spojovací materiály FABORY -vyplňovací pěny ...

Maloobchod, prodej: -nábytkové kování -železářství -spojovací materiál -elektro -stavební nářadí.

Stavební firma: - rekonstrukce a modernizace staveb - výstavba rodinných domů na klíč - izolace proti vlhkosti - střešní nástavby a vestavby. Prodej, montáž: - obklady, dlažby - čedičová dlažba.

Výroba a pokládka dřevěného šindele: - štípaný - ručně opracovaný (strouhaný) - štípaný hoblovaný.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - okna, dveře - schodišťě. Obklady stěn a stropů.

Nákup, rekonstrukce, prodej: - nemovitosti. Výroba, montáž, prodej: - plastová okna, dveře a jejich příslušenství (parapety, žaluzie, okenní sítě, rolety). Prodej, montáž: - garážová a průmyslová vrata a brány.

Výroba, práce: -truhlářství, truhlářské. část obce Džbánov, Voděrady

Prodej: - sádrokarton - tepelné izolace - fasádní zateplovací systémy - střešní krytina - elektrické nářadí Půjčovna: - elektrické nářadí. Pobočka: Ohrada 791, Vsetín tel:571418184 -vibrační desky, pěchy, půdní vrtáky.

Výroba a povrchová úprava armatur. Nabídka kovoobrábění, mobilního tlakového tryskání.

Prodej: - plastové dveře, okna, eurookna, rolety, garážová vrata NED.

Betonárka Lukavec Firma Petr Charvát - betonárka Lukavec zajišťuje již od roku 1992 veškeré činosti spojené s výrobou betonových směsí a s tím spojených činností jako jsou: - výroba, rozvoz a ukládání betonových směsí - prodej písku a drtě - poradenství v oblasti technologie betonu - stabilně vysokou kvalitu založenou na standartu ...

Naše firma pod značkou SOFI design s.r.o. je mladou firmou na českém trhu. Nabízíme: - obklady - dlažby - kompletní sanitární vybavení koupelen - venkovní dlažby - dlažby pro obchodní, bytové a komerční prostory - keramické fasády - dřevěné podlahy - kompletní vybavení interiérů.

Výroba: - okna, dveře - nábytek - eurookna - vstupní dveře - intriérové dveře. - dřevěná okna - dřevěná eurookna - vchodové dveře.

Ubytování Luhačovice: -9 pokojů -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitem, WiFi sítí pro připojení Vašich PC a minibarem V Penzionu: -wellness centrum s infrasaunou, parním boxem a relaxační místností -fitcentrum.

Penzion Celnica Velké Karlovice: -ubytování, stravování, wellness centrum, cykloturistika, masáže.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -železářské zboží -elektrické spotřebiče -kuchyňské potřeby -vodoinstalační materiál -užitkové sklo, porcelán -dekorační keramika -užitkový porcelán pro restaurace, jídelny, nemocnice.

Výstavba, montáž: -vyhrazená plynárenská zařízení -plynové kotelny, plynovody, vodovody -kanalizace a jejich rekonstrukce -relining. Prodej, servis: -svářecí technika OMICRON pro sváření plastů. Prodej: -tvarovky z plastů. Elektrosvařování: -polyfuzní -na tupo -horkovzdušné pistole -extrudery. Prodej a svařování: ...

Prodej, montáž, servis: - elektrospotřebiče - plynové kotle, bojlery, sporáky.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby - míchání barev.

Vývoj, výroba: - solární fotovoltaické systémy. Prodej: - zářivky - výbojky - žárovky.