PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej, montáž: - vodoměry.

Vodoinstalace, montáž, servis. Maloobchod, velkoobchod: -vodoinstalační materiál.

Maloobchod a velkoobchod: - deskové materiály Perspex.

Truhlářské, stolařské práce: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - interiérové dveře - vchodové dveře - dětské pokoje - ložnice - interiéry.

Maloobchod, prodej: - palubky, dveře a zárubně

Podlahové krytiny prodej, pokládka prodejny - vestavěné skříně - bytový textil - dveře, zárubně

Montáž: - plastová okna. Zednické práce.

MIRRA Prodej, servis, opravy: -teplovzdušné agregáty, ventilátory, fukary, teplomety: -naftové, plynové, elektrické -odvlhčovače vzduchu, vysoušeče zdiva -stavební míchačky: -80-320 litrů -ponorné vibrátory -distanční prvky do betonu, krytina, armatury: -plastové -betonové -distanční prvky z plastu a oceli ...

Výroba, prodej a montáž: -interiérové dveře z odlehčené dveřovky -rám z lepených hranolků kvalitního smrkového dřeva bez suků a svalů -opláštění EGGER -šířky-jednokřídlé 60, 70, 80, 90, 110 -dvoukřídlé 125, 145, 160 -posuvné dveře -i atypická výroba -i v protipožárním provedení -dřevěné obložky zárubní a obložky kovových zárubní ve ...

Vzorková prodejna dveří, dveře. - vzorové typy dveří, zárubní, - koupelnového nábytku - vrchního kování (Cobra, Rostex, Holar) - kompletní sortiment FAB, ABLOY a TKZ - Moderní stavební pouzdra J.A.P. Stavebniny : Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, po dohodě rozvoz. -cementy, vápenný hydrát, vzdušné vápno -omítkové směsi: ...

Služby: -velkoobchodní a maloobchodní prodej dřevotřískových desek -zajištění přímých dodávek od výrobce.

Prodej: -autolaky -lakýrnické potřeby -plnění sprejů. Poradenská služba.

Montáž střešních oken. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

SIGMA-Trejbal, výhradní zástupce. Opravy čerpadel: - domácí vodárny - závlahy zahradních skleníků - průmyslové provozy-kotelny, AT-stanice, CCS -stanice a jiné. Prodej: - vodárny - čerpadla - náhradní díly - příslušenství - elektromotory - měřiče tepla a vodoměry(SPANNER POLLUX-PREMEX) - měřící a regulační technika(AFRISO).

Zpracování, dodávka: - interiery z mramoru, kamene, dřeva.

Prodej, montáž: kotle Junkers, Cerapur, Cerasmart.

Prodej, e-shop: - kotle - kamna - krby - radiátory - tepelná čerpadla.

Servisní a prodejní centrum firmy UNIVERSA. Montáž, dodávka, prodej: - podlahové topení - stěnové vytápění - podlahové konvektory - rozvody ústředního topení a vody - stropní chlazení - tepelná čerpadla

Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba: - nábytek - eurookna, dřevěná okna - dveře.

Prodej: -podlahové krytiny -koberce -žaluzie -garnýže -laminátové podlahy -lišty -stropní desky -barvy vnější -venkovní lepidla -záclony. Služby: -pokládka koberců -obšívání koberců.

Výroba, prodej: -vyspravovacích materiálů ze dřeva.

Import, dovoz, prodej: - normálie pro strojírenský průmysl - pružiny - manipulátory - moduly - upínače - pouzdra.