PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: -plastová okna a dveře z německého profilového 5-6 komorového systému Inoutic -německé kování Roto -zimní zahrady -návrh, výroba, montáž -izolační dvoj a trojskla -doplňky: -vnější a vnitřní parapety -široká paleta barev.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -světelné zdroje -sortiment Kanlux, Solid -audio a video kazety Maloobchod, prodej: -domácí spotřebiče, elektrospotřebiče -audio video technika.

Veškeré dlaždičské práce. Autodoprava. Výkopové a zemní práce. Nákladní autodoprava: -AVIE A30-kontejner -RENAULT Midlum-kontejner+hydraulická ruka

Výroba: - rozvaděče - baterie - kabely - vodiče - televizní antény Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení

Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - plovoucí podlahy - laminátové - masiv - možnost pokládky - vybavení nábytkem - restaurace - kanceláře - kompletní vybavení interiéru.

Prodej vodoinstalačního materiálu. Vodoinstalatérství.

Velkoobchod a maloobchod. Topení, voda, plyn: - baterie - vany - dřezy - sanitární keramika

Produkty: -časová, hlídací, bezpečnostní, pomocná relé, polovodičová relé -snímače indukční, kapacitní, optické, magnetické -protahovací systém y pro elektroinstalace -plastové a hliníkové skříně -sortiment spínací a domovní techniky. -odvíječe kabelů, cívek a kabelových bubnů.

Truhlářské práce: -dveře, okna, rámy, -schodiště, zábradlí, -skříně, skříňky, -postele, -zahradní nábytek, -ploty, lišty, prahy, římsy, násady.

Prodej a montáž: -plynové kotle včetně tepelné techniky.

KOUPELNY Malinský. Prodej: -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty. Realizace a projekty koupelen. Sortiment značek:RAVAK, TEIKO, VAGNERPLAST, SANTECH, ROLTECHNIK, RONAL, RAKO, JIKA, LAUFEN, NOVASERVIS.

Práce: -pokrývačské -tesařské -klempířské -montáž střešních oken - opravy plochých střech

Velkosklad, maloobchod. Prodej i montáž, pokládka: -průmyslové podlahové systémy TILE -moderní krytina z plastu -plastová krytina, plastové krytiny -široké spektrum použití v průmyslu a stavebnicví -bezpečnostní značení v halách, skladech -DŘEVĚNÉ, PLASTOVÉ PALUBKY, PODLAHOVÉ, OBKLADOVÉ -renovace, broušení parkety -koberce bytové, ...

Výroba: - stolařství, truhlářství - dveře - obložení - kompletních schodiště - interiérové dveře - nábytek z masivního dřeva.

Výroba, prodej: -deskové výměníky tepla -trubkové pece -průmyslové kotle -kotle pro energetiku -kotle s fluidním spalováním -horkovzdušné generátory -chladiče procesních plynů -tlakové rekuperátory -vysokoteplotní rekuperátory -využití odpadového tepla z pecí -využití odpadového tepla ze spaloven.

VODA-TOPENÍ-PLYN Kompletní instalatérské práce: - Montáže domovních rozvodů vody - kanalizace, topení a plynu - Navazující montáže zařizovacích předmětů - boilerů, radiatorů, kotlů a krbových kamen. Včetně oprav. - Dále montáže průmyslových rozvodů plynu, vzduchu, páry a kondenzátů, vyměníkových stanic. - Pomoc s ...

B-Clasic Firma již od roku 1991 zajišťuje dodávky a montáž plastových, dřevěných, hliníkových a ocelových oken a dveří. NOVINKA: ekologický bezolovnatý profil. Plastová okna: -široký výběr tvarů, barev a dezénů -subtilní vzhled, vysoká pevnost a pružnost, tvarová a barevná stálost -tříkomorový profilový systém s ...

Dodávka, prodej: -potrubí bezešvé, svařované, atd. -potrubní díly - kolena, ohyby, T-kusy, přechody, příruby, spojovací materiál, těsnění, uložení potrubí, atd. -armatury - šoupátka, ventily, klapky, filtry, atd. -výroba dle norem ANSI, ČSN, DIN z materiálů standardních, vysokoteplotních a chladových -příruby, ...

Truhlářství, výroba: - okna - dveře - nábytek - tesařské práce

Výroba: - kabelová svazky - kabely pro železniční a zdravotnický průmysl.

Montáž, servis: - sportovní podlahy - bytové podlahy. Půjčovna: - brusné stroje na podlahy.

Prodej, montáž: - topení, voda, plyn - klimatizace. Práce: - instalatérské - plynařské - topenářské práce.

Podlahářské práce. Pokládka a prodej: -lina -koberce -plovoucí podlahy laminátové, dřevěné -korek -parkety. Renovace dřevěných podlah a parket.

Bytové doplňky, dětský pokoj, párty, dárky, vánoční dekorace, osvětlení.

Prodej, maloobchod: -barvy, laky -nátěrové hmoty.