TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení hotelů. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

VO a MO prodej pro autolaky Lesonal a PPG. VO a MO prodej autolakýrnického vybavení firem 3M, Dynacoat, BKP, SIA, DeVilbiss, Rupes, autokosmetiky 3M, motorových a převodových olejů Shell pro osobní, užitkové a nákladní vozy.

Renovace metodou PORTAS je alternativou k nákupu nových věcí a k natírání starých dveří a rámů. Renovace: - dveře - domovní dveře - kuchyně - skříňový nábytek - schody. Výroba: - koupelnový nábytek - kryty topných těles na míru.

Výroba: -různé elektrické propojovací moduly zejména kabelových svazků -kabelové svazky s mikrominiaturními interfejsovými konektory -kabely SCSI II -kabelové svazky s průmyslovými -konektory -rozvětvené kabelové svazky s různými typy konektorů. Prodej: -ochranné hadice -datové a silové kabely -kabelové ...

Výroba: -dřevěná Eurookna a dveře Euro -plastová oknaa dveře TROCAL Gealan -hliníková okna a dveře -balkonové dveře -vchodové dveře -terasové dveře -prosklené stěny -zimní zahrady. Dodávka, montáž a seřízení: -střešní okna avantgarde.

Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování plastů, - soustružnické práce, - frézování.

Sádrokartony Rigips-vyřizování stavebních půjček, tepelné izolace, střešní okna, zateplení fasády.

Prodejna a půjčovna nářadí. Prodej: - profesionální nářadí a nástroje - ruční, elektrické, pneumatické, stavební - DeWalt, Makita, Narex, Protool, Norton - spojovací a kotevní technika, brusiva, stavební chemie.

Prodej: -stavebniny hakor.cz prodávají stavebniny a stavební materiál pro zateplení, jako jsou polystyren a izolační vata, fasádní omítky a ostatní stavební materiál pro zateplení rodinných domů a budov.

Dodávka, montáž a engineering sklolaminátových potrubních systémů a sklolaminátových armatur. Potrubní systémy AMERON, BONDSTRAND, CENTRON, PROTESA, ALFACORE, ALFASAND, STAR, SMITH FIBERCAST Výroba sklolaminátových výrobků a provádění laminačních prací.

RS-Servis, Kladno - likvidace sutí, odpadů komunálních i ostatních (kategorie D), recyklace skla, středočeský region. Prodej a odvoz: -písek -štěrk -kačírek -drť pod zámkovou dlažbu.

Nabídka spojovacího materiálu: -metrické šrouby šestihranná hlava, imbusy, okrasné, válcová a zapuštěná hlava, vratové -šrouby do plechu samořezné s válcovou, zapuštěnou a čočkovou hlavou -texy se šestihrannou, válcovou a zapuštěnou hlavou -vruty zapuštěná hlava-pozidriv, čočková hlava-pozidriv, s válcovou ...

Nakládání s odpady a jejich využívání. Vývoj a výroba kotlů na biomasu

Firma Armati - specializované koupelnové studio, kompletní vybavení koupelen, konzulace, návrhy, poradenský servis.

Výroba - dveře: - interiérové (dýha, masiv, obložka) - vchodové - posuvné - výroba replik dobových dveří - atypická výroba

Sortiment: - kompletní měděné a nerezové rozvody - plastové tlakové trubní systémy - koupelnová trubková tělesa - plynové kotle - kotle na tuhá paliva - elektrokotle - kotle na extra lehký topný olej - kotle na dřevo, uhlí, biomasu, pelety - systémy olejových nádrží - topidla - plynové a elektrické ohřívače TUV - podlahové ...

Dodávka a montáž: Strukturované kabelážní systémy: - na bázi metalických i optických komponent včetně aktivních prvků.

Prodej, montáž, opravy: - vrata - brány - žaluzie - markýzy - rolety.

Opravy a servis plynových spotřebičů: -MORA -BUDERUS -JUNKERS -PROTHERM -VAILLANT -BERETTA -KARMA. Vyčištění plynového spotřebiče nebo výměny membrány průtokového ohřívače až po kompletní vybavení a zprovoznění velkých plynových kotelen. Po dohodě se zákazníkem jsme schopni v jarních měsících provádět čistění ...

Vodoinstalace. Plynofikace. Topenářství. Maloobchod, prodej: - materiál (voda, plyn, topení) - kotle (Dakon, Ariston, Therm, Buderus, Viadrus) - radiátory (Radik, Armat, Termoteknik, Stelrad) - armatury - expanzomaty - čerpadla - ohřívače zásob. plyn - armatury plyn (kulové kohouty, přípoj. hadice) - trubky (pozink, černé, ...

Koupelnové studio Klara. Maloobchod: - obklady, dlažby - sanitární keramika - vany, sprchové kouty - koupelnový nábytek. Rekonstrukce bytových jader (bytová jádra).

Tepelná technika - montáže - záruční a pozáruční opravy plynových kotlů - průtokových ohřívačů