PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Je výhradním zástupcem firem SCHROFF, HOFFMAN, PFLITSCH a PMA v České republice a ve Slovenské republice. Je distributorem výrobků firem BOPLA a SEIFERT. V současné době obsahuje náš program asi 70 000 prodejních položek pro nejširší použití jakou jsou: skříně, nástěnné skříně, klimatizační jednotky, přístrojové skříňky, 19“ šasi (subracky), ...

Okna a dveře pro Vás. Prodej, montáž: -plastová, dřevěná i špaletová okna -eurookna -interiérové a vchodové dveře -parapety, sítě proti hmyzu -stínící technika -žaluzie -rolety -roletová garážová vrata. Služby: -likvidace starých oken -zednické začištění.

Výroba: - vodárenské armatury. Prodej: - materiál pro inženýrské sítě, vodovody, kanalizace.

Truhlářské a stolařské práce. Výroba euro oken a dveří IV68 a IV 78 s trojsklem, výroba vnitřních dveří a schodišť z masivu a dýhy. Kompletní servis: zaměření, nacenění, výroba, montáž, doplňky(parapety, žaluzie), zednické práce

Elektroinstalace -nové i rekonstruované budovy -průmyslové i zemědělské podniky. Montáž: -elektrokotle -konvektory. Opravy a údržba: -elektrická zařízení -elektrospotřebiče. Kompletní dodávka materiálu včetně výchozí revize.

Výroba: - střešní světlíky. Rekonstrukce: - střechy.

Služby-řemeslo: -hydroizolace plochých střech, balkonů a teras -zelených střech, pomocí výrobků firem Firestone, Fields, Dehtochema, Dektrade asfaltové výrobky -montáž krytin -Bramac, Tondach, Betonpres, KM Beta, plechové krytiny -montáž okapů a ostatních klempířských prvků -okna Velux, Prima, Fenestra. Prodej: ...

Poskytujeme tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž střešních oken.

Prodej, servis a oprava: - plynových kotlů a spotřebičů JUNKERS, DAKON, MORA, KARMA, DESTILA

Výroba, prodej, aplikace: - stěrkových tapet Stetap - textilní loutky, figurky

Prodej a montáž: - podlahové krytiny - PVC* lina - korek - koberce - parkety - plovoucí podlahy.

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Prodej: -předizolované sklolaminátové dálkové potrubní systémy Bonstrand.

Železářství. Prodej železářského zboží a kompletního sortimentu elektra a elektroinstalačních materiálů, kuchyňských potřeb, zahradního nářadí, výroba klíčů a rozvoz zboží.

Prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiály -kabely, lišty, stykače. Elektromontážní práce: -kompletní rozvody elektro pro bytové objekty, objekty občanské a průmyslové -rozvody slaboproudé, domovní zvonky -montáž, revize hromosvodů.

Maloobchod - průmyslové zboží: - železářství - spojovací materiál - kuchyňské potřeby (TESCOMA, SFINX) - nářadí NAREX, MAKITA - sklo - nádobí - porcelán. Výroba: - klíče. Import, velkoochod: - poštovní schránky: - ocel-komaxit - nerez. Provozovny: - Kravaře, Opavská 97: - tel.: 553671210.

Společnost Plastsvar-David Jelínek vyrábí a prodává plastové a betonové: - nádrže - žumpy - jímky - septiky - vodoměrné šachty - revizní šachty - a další výrobky. Prodáváme plastové desky společnosti RÖCHLING, a společnosti IMG Planá nad Lužnicí. Jsme distributorem v České republice polykarbonátových komůrkových desek LEXAN a ...

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

Výroba, prodej, servis: -regulátor výšky hladiny RVH12 -soumrakové spínače -rozvaděče. Velkoobchodní prodej: -zastoupení firmy SENZOR -automatická sanitární technika (zařízení) -automatické splachovače na fotobuňku -osoušeče rukou -vodovodní baterie ORAS, včetně bezdotykových -koupelnové doplňky -čidla a snímače pro ...

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - palivo (hnědé uhlí, černé uhlí, koks, dřevěné brikety). Doprava: - nákladní vozidly Liaz sklápěč, LIAZ HR, IFA sklápěč - Iveco sklápěč.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Výhradní dovozce plynové spotřebiče a topenářské výrobky značek ECOFLAM, SYSTEMA, GLOBAL RADIATORI, GARIONI NAVAL, ICI CALDAIE, FCR CALDAIE, TECFLAM: -parní vyvíječe - k výrobě syté páry -kotle, kotel -teplovodní -stacionární -s tlakovým hořákem -horkovodní -parní -hořáky: zemní plyn, lehký topný olej, ...

Práce, služby: -malířské -natěračské -lepení, tapetování lišt, podhledů -úklidové práce -prodej barev, laků -prodej stavebního materiálu -prodej podlahových krytin.

Truhlářství: -zakázková výroba nábytku -bytové doplňky -okna, dveře. Sušení dřeva.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -eurookna, dveře -schodiště

Výroba: -elektrické rozvaděče.