TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej lehké střešní krytiny: - bitumenové vlnovky - bytová střešní okna.

Elgasmont Servis, montáž, oprava, revize: -plynové kotle do 3000 KW** -revize a zkoušky plynová zařízení do 1500 KW** -tlakové zařízení do třídy K4** (kotle) -školení obsluh plynové teplovodní kotle a parní do K4** -elektro: -servis a opravy MaR* pro kotelny -zastoupení a servis, opravy: -DE** ...

Dřevotrik Výroba, prodej, montáž: -zakázkový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné šatny a skříně -podlahové krytiny -okna, dveře -atypický nábytek.

Prodej, montáž: -sádrokartony:KNAUF, RIGIPS -tepelné izolace:ORSIL-ISOVER, POLYSTYRÉN -fasády:TERRANOVA, LAFARGE -spojovací technika:sádrokarton.šrouby, metrické šrouby, matice, podložky, šrouby do plechu, nýty, závlačky, kolíky, upevňovací technika -poradenství: -bezplatné rozpočty a kalkulace -pomoc při řešení problémů v ...

Výstavba, rekonstrukce, servis: -plynová zařízení -kotelny -topné systémy. Vytápění, teplofikace, plynofikace. Výstavba, opravy, montáže, revize: -kotelny, kotle: -středotlaké -nízkotlaké -předávací stanice -tlakové nádoby -plynovody -parovody

Prosvětlovací střešní prvky. Dodávka, montáž: -pásové obloukové, sedlové a bodové světlíky, pevné i otvíravé, včetně RWA zařízení -světlovody -markýzy -pyramidy -kopule. Lehké ocelové konstrukce: -schody -mříže -posuvné a křídlové brány -oplocení.

Výhradní výrobce a distributor posuvných rámových hliníkových systémů GLASA a Veranda. Nejpoužívanější systémy pro zasklívání balkónů, lodžií, teras, zimních zahrad a venkovních zastřešení. Zateplení balkónů a lodžií je jedním z doporučovaných a podporovaných řešení v opatřeních pro revitalizaci panelových sídlišť. Základ systému tvoří lehká ...

Projekce: - elektro, inženýrská činnost. Zastoupení, distribuce, prodej: - přístroje pro elektro OMRON - programovatelné logické automaty - inteligentní terminály - frekvenční měniče, servopohony - spínané napájecí zdroje - regulátory teploty - hladinové spínače - inkrementální snímače - čítače, časovače - spínače ...

Obchodní zastoupení FORBO LINOLEUM v České republice. Prodej, montáž podlahových krytin a příslušenství: - Marmoleum - Artoleum - objektové krytiny FORBO - tmely FORBO - lepidla FORBO.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál.

Výroba, převíjení a vývoj transformátorů. Naše toroidní transformátory jsou odzkoušené a schválené EZÚ. Nabízíme oddělovací bezpečnostní a ochranné transformátory. Jsme schopni nabídnout i trafa atypických rozměrů dle přání zákazníka a řadu doplňků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: -lampy, osvětlení, elektroinstalační materiál, vypínače, zásuvky, kabely, pojistky, zabezpečovací zařízení, satelity, žehličky, překapávače, lustry. Nářadí: -elektrické, ruční, brusky, vrtačky, pily, šroubováky, svorky, sekery, kladiva. Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, ...

EUROSTRIP Firma zprostředkuje: -tapetovací práce (tapety) -malířské práce (malování interiéru) -nátěry -spárování (utěsnění) panelů -podlahové krytiny textilní (koberce) -těsnění oken (okna) dveří (dveře) -markýzy, rolety -žaluzie horizontální a vertikální -instalace protisluneční fólie.

Výroba a montáž plastových oken a dveří: - záruka 5 let - okna jsou vyráběna z profilu SALAMANDER - kování ROTO - vlastní výroba - sklo 4-16-4, trojsklo, Ug = 1.1. - 0.7 - tepelná i zvuková izolace - parapety plast, hliník, pozink - doprava a zaměření oken zdarma.

Prodává podlahové a obkladové palubky, lišty, výrobky z masivního dřeva, hoblované profily a polotovary pro výrobu schodišť a zábradlí. Dodává OSB desky, lepené masivní desky a hranoly, dveřní prahy, spojovací materiál a další dřevěné stavební prvky.

Atypická výroba, nábytek, truhlářská výroba, stavební a obchodní činnost. maloobch. prodejna Produkty firmy: návrh a realizace intereierů - dveře - schody - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - dveřní kování.

Komplexní stavební činnost - inženýrské služby - provádění demolic a montáží - výroba ocelových konstrukcí včetně montáží - truhlářské výrobky - výroba a montáž eurooken - výroba certifikovaných betonových směsí včetně dopravy (STAZ Lanškroun) - plynofikace - rozvody, kotelny, revize ZTI - kompletní dodávky - ústřední topení, voda ...

Maloobchod, prodej: -elektromateriál -elektrospotřebiče.

Prodej elektroinstalačního materiálu, .

Velkoobchod, maloobchod: -plastové potrubní systémy z PVC, PP*, PEHD (voda, plyn, kanalizace) -odpadní systémy HT*, drenážní potrubí -odpadní systémy z PVC, příslušenství. Sídlo společnosti: SAG - CZ spol. s r.o. Voborského 412 411 81 Brozany nad Ohří. Tel.: 416 861 102-3 Fax: 416 861 142 E-mail: sagbrozany@sag-cz.cz další ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pletivo - plotové dílce - kovová lana - řetězy - vázací potřeby - hřebíky, vruty - spojovací materiál - ochranné pracovní pomůcky.

Montáž, opravy, revize: -plynové spotřebiče -plynové přímotopy -plynové kotle -značky Junkers, Vaillant, HYDROTHERM, STIEBEL ELTRON, De Dietrich Další služby: -cenové rozpočty -běžné prohlídky spotřebičů před topnou sezonou (nejlépe v létě).

Výroba, montáž, prodej: -dělící stěny -sprchové kabiny, dveře.

Opravy, servis: -pračky -myčky na nádobí -elektrické sporáky -bojlery, chlazení.

Dodávka: - elektrické energie - zemní plyn. Výroba rozvaděčů. Montáž: - elektroinstalace.