TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej, repase, výkup: -textilní stroje. Výroba tepelných výměníků a OPD..

EM Trading s.r.o. Dodávka, prodej, montáž: -vjezdové brány a vstupní branky -garážová a průmyslová vrata -plastová okna, markýzy a rolety -závory a vstupní systémy.

Truhlářství Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - kastlová okna - schodiště - dveře - roubenky.

Stolařství: Výroba, dodávka: -okna, eurookna, střešní okno, oken, dveře, vrata, pergoly, přístřešky, schodiště, zimní zahrady, atypický nábytek.

Výroba, vývoj, montáž osvětlovací techniky, osvětlení a služby v oboru osvětlování interiérů: -světelné plastické nápisy a loga -světelné reklamní panely -otočná a pohyblivá reklama -reklamní konstrukce, -nasvětlení prostor a expozic -vývoj a výroba zakázkových svítidel.

Dovoz: - masivní dřevěné podlahy z exotických a euroamerických dřevin s garancí nejnižší ceny na trhu a při zachování špičkové kvality a krátkých dodacích lhůt.

Dovoz - zabudované výrobky pro transport a upevňování v betonových stavbách. Výrobky Jordahl pro stavbu a sanaci prefabrikovaných a monolitických objektů: -kotevní kolejnice JORDAHL -systém pro kotvení lícového zdiva. Výrobky Pfeifer pro transport a upevnění, zejména na dopravních stavbách: -závitový systém -systém BS ...

Výroba: - atypická eurookna, dveře a schodiště.

Kuchyňské studio. Naše kuchyňské studio nabízí: - kuchyně - plovoucí podlahy - vestavěné skříně. Prodáváme kuchyně Camelot, Infini.

Výroba, prodej, montáž. Kominické práce a služby. Měření emisí malých zdrojů dle zák. 86/2002 Sb. Technické poradenství: - návrh řešení kouřových, spalinových cest. Montáž: - nafukovací pryskyřičné vložky - kovové komínové vložky - vícevrstvé kovové komíny. - FURANFLEX Revize, periodické ...

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek i kancelářský - okna, okno - dveře vnitřní i venkovní - schodiště, podkroví - bytové interiéry, včetně návrhu - kuchyně na míru, včetně návrhu - vestavěné skříně, skříně na míru. Pokládání: - plovoucí podlahy laminované i dřevěné - prkenné podlahy, včetně dodání materiálu. Drobné ...

Certifikace jakosti ISO 9001:2000. Výroba: -rozvaděče: -pro vnitřní i venkovní rozvodny VN i VVN -domovní. Služby: -elektroprojekce. Elektroinstalace, montáže, revize: -silnoproud -hromosvody -zabezpečovací systémy -SAT a TV rozvody.

Výroba, prodej, truhlářství. -veškerá truhlářská výroba -okna -dveře -schody -zábradlí -masivní a dýhovaný nábytek -další truhlářské práce.

Nástěnné kotle, litinové kotle, ocelové kotle, zásobníkové ohřívače, regulační systémy, servis tepelných zdrojů, emisní měření, topenářské práce a jejich realizace.

Velkoobchod, maloobchod: - instalatérské zboží.

Dodáváme mechanické prvky pro elektrotechniku, elektroniku a energetiku.

Opravy, servis: -plynové kotle, topidla -plynové sporáky, bojlery. Dodávka, montáž: -plynové kotle -ústřední topení -rozvody vody, plynu.

Výroba: -pěnobeton -samonivelační, lité, podlahové potěry. Použití pěnobetonu: -tepelná izolace plochých střech i s mírným sklonem 3-4% -tepelně izolační podkladová vrstva pod podlahy (místo škvárobetonu nebo polystyrenu kvůli statice) -odlehčování budov při rekonstrukcích. Použití samonivelačního potěru: -rodinné domky ...

Výroba dřevěných oken a eurooken, zimních zahrad, dveří, protipožárních výplní a vrat včetně dopravy a montáže -dřevěná okna -zimní zahrady -špaletová okna -dřevohliníková okna -vchodové dveře -protipožární výplně -vzorkovník barev -kliky, madla, doplňky -garážová vrata Výrobní závod: Zábřežská 68 787 01 Šumperk Tel./Fax: 583 224 ...

Velkoobchod, maloobchod. SPOJOVACÍ MATERIÁL: Vruty: -univerzální do dřeva a plastu s křížovou, čtvercovou a TORX drážkou a se zapuštěnou, půlkulatou a čočkovou hlavou. .

Stali jsme se distributory unikátních modularních UPS. Dodávky, servis a půjčovna: - záložní energetické zdroje - UPS: - US 9001, REACTOR, REACTOR 3, Sentry Multistandard, Sentry HPS - ochrany napájení: - SILCON Delta Conversion, Sentry Multistandard, Sentry - motorgenerátory s ATS panelem/rozvaděčem - bateriové ...

Kompletních služby v oblasti návrhů a realizací veškerých druhů podlahových krytin včetně ošetřovacích systémů, nano technologie, zakázková výroba nábytku.

Firma ABI-MEGA s.r.o. je autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ která byla založena v roce 1995. Od svého vzniku se zabývá výrobou a montáží skříní s posuvnými dveřmi a časem přibírala další služby pro zprostředkování nového, či jen renovace interiéru. Šatní skříně na míru (systémem INDECO) Podlahy (plovoucí laminátové a dřevěné ...

Prodej a montáž: - ekologické topné systémy.

Společnost First Variant s.r.o. je oficiálním distributorem “Acvila Grup" a zastupuje "Crapeta Group" na českém a na slovenském trzích kde působí jako velkoobchodní prodejce koberců.