PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Firma je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2011. Kooperace českých a slovenských firem s evropskými firmami v oblasti elektrotechniky a strojírenství. Import (dovoz) elektrotechnických materiálů: -kabely a vodiče -vodiče na vinutí -permanentní magnety -izolační trubičky -teplotní čidla -komutátory -systémy požární ...

Dovoz nástěnných kotlů, ventilátorů, průtokových ohřívačů. Kotle: - Chaffoteaux & Maury - nástěnné kotle a zásobníkové i průtokové ohřívače vody.

Prodej a instalace vstupních čisticích zón pro zachycování nečistot a vlhkosti z obuvi při vstupu do objektů: - rohože - škrabáky - materiál pro čisticí zónu 3M INOVACE NOMAD TERRA, NOMAD AQUA.

Montáž, servis, oprava, revize: -plynospotřebiče, plynové spotřebiče a zařízení: -topidla, sporáky, ohřívače, kotle aj. Výroba: -technických plynů. Práce: -přípravné stavební práce.

Prodej, e-shop: - akumulátory - nabíječe - střídače - střídače pro fotovoltaiku - zdroje na DIN lištu, spínané zdroje, zdroje pro řídící systémy

Maloobchod, prodej: - barvy - laky - nátěrové hmoty.

Prodej a montáž: -podlahové krytiny: -plovoucí podlaha dřevěná a laminátová -PVC*, lino -koberce -korek -podlahové lišty -lepidla -stěrky -čistící prostředky -dřevěný a kancelářský nábytek -poradenský servis.

Poradenství: -nátěrové hmoty a technologie v průmyslu a stavebnictví -poradenství a obchodní centrum biocidů BIOSTAT -technické poradenství pro fasádní nátěry firmy SAINT GOBAIN, WEBER, TERRANOVA.

Maloobchod, e-shop: - světelné zdroje - svítidla - elektroinstalační materiál.

Výroba: - nábytek - kuchyňská linka - doplňky Návrhy: - nábytek - interiér. Prodej a montáž: - plovoucí podlaha.

Zpracování a prodej: -pilařské výrobky pro stavaře, stolaře -řezivo stavební: -řezivo sušené -trámy, hranoly, fošny -střešní latě, desky -překližky, OSB desky a další -na přání možná impregnace přípravkem proti plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu -řezivo truhlářské (sušené): -fošny desky vlhkost (8-12%) Výroba, prodej: -nábytek ...

Maloobchod, prodej: - napájecí, spínací zdroje.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Projektování, práce, montáž, instalace: -voda, plyn, topení -vodoinstalace (vodoinstalační práce) -plynoinstalace (plynová zařízení) -vytápění -kotle do výkonu 500kW -kotelny -výměnikové stanice (pára, voda). Vytápění: -tepelná čerpadla. Údržba, oprava, servis: -plynové spotřebiče -plynová topidla. Obchod, prodej: -materiál: ...

Projektování, práce, montáž, instalace: -voda, plyn, topení -vodoinstalace (vodoinstalační práce) -plynoinstalace (plynová zařízení) -vytápění -kotle do výkonu 500kW -kotelny -výměnikové stanice (pára, voda). Vytápění: -tepelná čerpadla. Údržba, oprava, servis: -plynové spotřebiče -plynová topidla. Obchod, prodej: -materiál: ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře.

Truhlářství. Výroba a montáž: -nábytek -žaluzie -dveře bytové a vchodové.

Provoz truhlářství - výroba nábytku a kuchyní z masivu i lamina, dveří vchodových a interiérových, oken, schodů a schodišť, vrat, plotů, dřevěných obkladů, venkovních pergol a teras.

Velkoobchod, maloobchod: -sádrokartonové desky LAFARGE, KNAUF -profily stropní -příčkové (CW, UW, CD, UD) -spojovací prvky, šrouby, hmoždinky -tepelná izolace URSA, ISOVER -spárovací tmely UNIFLOT, PLANFIX -bandážovací pásky, rohové lišty -dřevotříska, sololit, překližka -OSB desky -polystyren -fasádní zateplovací systém ...

Prodej garážových stání s kovovou konstrukcí, vchodové stříšky, přístřešky, krytá stání, zastřešení teras a zahradních sezení.

Umělecký truhlář. Vyrábíme na zakázku schodiště, dveře, okna, eurookna a kuchyně.

Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Prodej, záruční a pozáruční servis, oprava: -MERLONI, INDESIT, ARISTON-pračky, myčky, sušičky, digestoře, elektrické sporáky, kombinované i plynové sporáky -GORENJE-pračky, myčky, sušičky, sporáky, trouby, bojlery, odsavače par -ELSAP-sporáky -KONČAR-sporáky SEV 6040 GUK -NARDI, WROZAMET-sporáky elektro i kombinované ...

Výroba, malobchod, prodej. -nemrznoucí směsi -montážní pasty a gely -sadařské balzámy -plastové výrobky-minipařeniště -sadbové desky -rašelinové tablety a kořenáče -bambusové tyčky a tyče -postřikovače -přírodní oleje-lněný, tungový, čajovníkový.