PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Maloobchod, prodejní sklad: -keramické obklady a dlažby tuzemské a ze Španělska -lepící tmely, spárovací hmoty, lišty -vybavení koupelen, koupelny.

Specializovaná firma pro dřevozpracující nábytkářské a obchodní firmy- velkoobchodní zastoupení: -švýcarské flexibilní brusivo SIA abrasives -brusná plátna a papíry -kotouče všech rozměrů-včetně suchého zipu -široké, nekonečné pásy -výseky, archy -Becker Acroma-laky na okna, nábytek, podlahy dřevěné konstrukce ...

Stavební akustika. Stavební a prostorová akustika. Měření hluku a akustiky. Protihlukové a akustické úpravy. Monitorování dopravního hluku, zpracování hlukových map. Montáže: - rezonanční obklady. Dodávka, výroba, montáž: - protihlukové dveře, vrata, okna, silniční bariéry, akustické panely a zástěny.

Truhlářství. Práce: - truhlářské. Výroba: - kuchyňské linky - postele - komody - schodiště - dveře - bytový nábytek.

zakázková výroba eurooken, eurodveří, kuchyní, schodišť, vnitřních dveří

Truhlářství, truhlářská výroba. Výroba ze dřeva, opravy, montáž, prodej: - válendy a dvoulůžka s úložným prostorem, postele, palandy, gauče i rozkládací - dětské pokoje - křesla, sedací soupravy - taburetky, vestavěné skříně - stoly, židle, rohové lavice - selský nábytek - kancelářský nábytek: - psací stoly - police, ...

Truhlářství: -zakázková výroba: -nábytek -kuchyně -okna -dveře -schody -podlahy -vrata -repliky -opravy starožitností.

Truhlářství: -schodiště -dveře -kuchyňské linky -vestavěné skříně -řezbářské práce -ohýbání dřeva -stojací hodiny.

Zakázková truhlářská výroba: - nábytek na míru, - kompletní vybavení interiérů - kuchyňské linky včetně elektrospotřebičů - pokládka masivních a plovoucích podlah - okna - dveře - schody - samonosná schodiště. Martin Jirmann, Bezděkov nad Metují č.p. 83, telefon 604549657.

Truhlářské práce. Výroba, rekonstrukce: -okna, dveře -schodiště -interiéry i dle vlastního návrhu -nábytek. Výroba z masivu, europrofilu. Rekonstrukce historického nábytku. Maloobchod, prodej, montáž: -truhlářské výrobky -interiérové dveře SAPELI -dřevěná eurookna, dveře TWW* -plastová okna, dveře -samonosné dřevené ...

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -kuchyně, kuchyňské linky, včetně spotřebičů -vestavěné skříně na míru: -maximálně využitelný prostor -libovolné sestavení a vybavení interiéru -dveře posuvné, otočné -široká nabídka barev, dřevodezénů a zrcadel -kancelářský nábytek -dětské a obývací pokoje, obývací ...

Výroba, prodej, montáž: -palubky obkladové, podlahové -dokončovací lišty -příchytky -úhlové lišty.

Truhlářství. Zpracování návrhu v počítačovém 3D nábytkovém studiu, moderní strojové vybavení, zpracovávání nejen standardních, ale také specifických a nových materiálů (HPL lamináty, Arodýha, ABS hrany, …).

Zakázková výroba z masivního dřeva, truhlářství: -okna - jednoduchá, zdvojená, špaletová, oblouková, zkosená, -eurookna -dveře - vchodové se zárubní, kazetové, prosklené -schodiště - samonosné, celodřevěné, rovné i točené -stoly - masivní - jídelní i konferenční -postele - dřevěné masivní, jednolůžka i ...

Truhlářství. Výroba, prodej: -kuchyňské linky na míru -dětské pokoje, ložnice -vestavěné skříně -dřevěné a laminátové podlahy -okna, dveře vchodové a vnitřní -kompletní vybavení interiéru.

Prodej: -stavebniny -tepelná izolace. Prodáváme nejlevnější komínové sestavy v regionu

Vývoj a konstrukce, výroba, prodej a servis: -komponenty pro trakční techniku: řadiče kolejnicové brzdy stykače stejnosměrná relé přepínače odpojovače a přepojovače -komponenty pro energetiku: odpojovače přepojovače zkratovače silové kontakty.

Prodej: - kompletní sortiment: - podlahové vytápění - ochrana: - okapy před zamrzáním - sníh, náledí - regulátory-pokojové, průmyslové - topné kabely, doplňky. Provozovna: - Ostrava-Slezská, Kranichova.

Výroba, dodávka, montáž, obchod, prodej, poradenství, zákaznické požadavky: -eurookna profily SOFTLINE GOLD -eurohranol+zasklení: -dvojsklo Ditherm, izolační trojskla -povrchová úprava akrylátovými barvami s UV filtrem GLASURIT -těsnění dvojité celoobvodové polymery -okapnice SOFTLINE hliníková -kování SIEGENIA ...

Prodej sanitární a zdravotní keramiky: - vany - baterie - sprchové kouty - koupelnový nábytek - instalatérské systémy - obklady a dlažby - tmely - spárovací hmoty - lišty.

Podlahy Heth, podlahové krytiny: - PVC - Koberce - Korky - Plovoucí podlahy - Parkety vč. renovace - Vyrovnávky podlah - Doplňky prodej, pokládka, půjčovna brusek

Instalatérství. Velkoobchod: -voda -topení -ochranné pomůcky.

Firma Šrouby Soukup se zabývá velkoobchodní distribucí spojovacího materiálu a všech jeho doplňků po ČR a EU.