PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
spojovací materiál nářadí, elektrické nářadí,

Výroba, prodej, montáž, servis: - žaluzie: - horizontální, vertikální, venkovní - rolety: - venkovní, látkové interiérové roletky, plastové a hliníkové předokenní - markýzy - výsuvné, kazetové, balkónové - garážová vrata - rolovací, sekční - sítě proti hmyzu - okenní, dveřní, rolovací - okna, dveře Aluplast.

Výroba, prodej, montáže: -plastová okna a dveře z profilů firmy DECEUNINCK -hliníková okna a dveře -žaluzie a sítě -zimní zahrady. Montáže: -parapety.

Zabýváme se kompletní dodávkou včetně projekční a inženýrské činnosti elektroinstalací a řídících systémů pro průmyslové zařízení.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Technická zařízení. Prodej, montáž, servis, přímé zastoupení výrobce: -kotle uhelné VARIANT -kotle plynové MINITHERM.

Prodej, montáž, pokládka: -parketové a dřevěné podlahy -laky, tmely, lepidla BONA -plovoucí dřevěné a laminátové podlahy -korkové podlahy -koberce, PVC. Služby: -podlahářské práce -renovace stávajících podlah -vyrovnání stávajících podlah -stavební chemie SCHÖNOX -bezplatné poradenství.

Zelená úsporám. Havarijní služba - voda, plyn topení - NONSTOP Práce montážní: - topenářské - vodoinstalatérské - servis kotlů - rekonstrukce vody, odpadů - požární vodovod - bytová jádra, rozpočet, realizace včetně dodávky materiálu, zařizovací prvky dle vlastního výběru - revize a následné odstranění závad - plyn Topení - ...

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: -septiky -akumulační jímky -odlučovače ropných látek -lapače tuků, lapoly -bazény -výrobky pro zemědělce -krmítka, výhřevné desky -zařízení na indikaci ropných produktů ve vodách a kontrolních jímkách.

Prodej, montáž: - plastová okna - eurookna.

Prodej: - podlahové krytiny. Provádění veškerých stavebních prací.

Dveře pro vaše bezpečné soukromí - certifikované bezpečnostní dveře SECDOORS - vchodové dveře pro domy, panelákové byty… Kvalita ověřená časem od roku 2002. Hlavní dovozce pro ČR, prodej, montáž i následný servis. Prodej i montáž po celé ČR

Prodáváme - brašny - pouzdra - batohy - autodoplňky - osvětlení - domácí elektro - zboží pro dům, byt i auto. Vše máme skladem připraveno k odeslání.

Výroba rozváděčů. Řídící systémy. Měření a regulace. Přenos a zobrazování dat.

Stolařství Ideál. Výroba: - nábytek - kancelářský - obývací pokoje - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - interiéry pro firmy - dřevěné dveře - interiéry na míru. Řemeslnické práce: - stolařské, truhlářské. Sídlo firmy: - Raškovice 118.

Malířské a natěračské práce. Výroba plastových součástí pro výrobní spotřebu. Velkoobchod, prodej: -barvy, laky, malířské a natěračské potřeby. Práce: -vysoušení všech druhů zdiva bez narušení stavební podstaty systém AQUAPOL -stříkané tapety, malby, nátěry. Montáž: -žaluzie horizontální, vertikální -venkovní rolety.

Výroba: - armatury (ventily, šoupátka, kulové kohouty) - filtry - filtrační vložky.

Dodávka, montáž a servis: -kotlů a hořáků. Zastoupení hořáků INTERCAL pro ČR. Smluvní partner VIESSMANN - prodej, montáž a servis.

Van Leeuwen Pipe and Tube s.r.o. je členem Van Leeuwen Pipe and Tube Group, nadnárodní skupiny působící na trhu ocelových trubek, jeklů a profilů, komponentů (kolena, fitinky, atp.), hydrauliky (chromovaných tyčí, honovaných trubek, trubiček pro vedení hydrauliky) a nerezi. Celosvětově má skupina několik desítek poboček umístěných v Evropě, Asii ...

Dodavatel zařízení pro průmyslové tepelné procesy: - měřicí a regulační technika - polovodičové výkonové spínače - tyristorové spínací a regulační jednotky - topná tělesa - snímače teploty - magnetické snímače polohy, hladiny Provozovna: Hegerova 170 572 01 Polička - Horní Předměstí

Prodejna: - barvy - laky - nátěrové hmoty - hydroizolace.

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.

Dodávka, prodej: -střešní materiály: -GUTTA, KM BETA, TONDACH, BRAMAC, VELUX CEMBRIT -živičné krytiny. Práce: -komplexní střešní práce -montáže střech.