TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady a dlažby -cihlové obklady, dlažby -bazénová keramika - obklady a dlažby do bazénů -italské mozaiky.

Velkoobchod, prodej, zastoupení: -měřicí technika -měření výšky hladiny -měření hmotnostního průtoku -měření vlhkosti plynů -měření rosného bodu -měření koncentrace CO2 -měření rozdílového tlaku -měření meteorologických veličin -kalibrační technika -bezpečností řídící systémy -ventily, fitinky, rychlospojky -přístroje do ...

Prodej: - topidla a instalace podlahového topení. Elektroinstalační práce.

Navrhujeme, stavíme a dodáváme zařízení pro wellness a lázeňství v celé ČR. Montujeme přes 30 typů zařízení od sauny po bahenní lázeň pro domácí i veřejné využití. 8 let zkušeností, desítky referencí.

Činnost: - kompletní střešní práce - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace střech, zateplení podkroví včetně podbití palubkami - prodej materiály pro střechu Stavíme komíny a provozujeme drobné zednické úpravy potřebné při stavbách střech.

Montáž, údržba, opravy: - elektrické zařízení - elektroinstalace do 1000V - elektromontáže Jičín Prodej, montáž: - elektrické topení AEG, Stiebel eltron Revize: - elektro. Přihlašky k odběru elektrické energie. Projekce - zajištění: - elektro.

Instalatérské, topenářské a potrubářské práce, voda, topení, plyn, rekonstrukce kotelen, topných systémů a bytových jader, svařování potrubí nerezové, plastové a ocelové. Montáž předizolovaného potrubí. Zámečnická výroba a atypické nerezové výrobky a konstrukce - GASPRESS. Svařování potrubí, nerezové, plastové, instalace, montáž ocel pozink a ...

Pokládáme, prodáváme, renovujeme: - koberce - PVC - přírodní linoleum - korek - plovoucí laminátové podlahy - plovoucí dřevěné podlahy - parkety - stěrky, lišty apod.

Výroba, oprava, revize, montáž: - hromosvody.

Prodej, montáž, servis: -plynové kotle -ústřední topení -podlahové vytápění -topné systémy.

Služby: - servis plastových oken-údržba - servis euro oken-údržba - servis rolet - výměny izolačních dvojskel - zabezpečení oken a dveří - výměny kování oken a dveří - řešení problémů s plísněmi - renovace zašedlých plastových oken - renovace euro oken - opravy oken a dveří po vloupání - technické poradeství zaměřené na okna a dveře - ...

Truhlářství, výroba, e-shop: - dveře - kuchyňské linky - nábytek - zárubně, obložky - kování

Truhlářství, výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - bary, světelné rampy - ložnice - vestavěné skříně - dřevěná okna (jednoduchá, zdvojená, EURO okna) - dveře (vchodové, interierové, balkónové, posuvné) - dřevěná schodiště - zahradní nábytek a pergoly, ploty, vrata - obklady stěn i stropů - police, regály, prodejní ...

Prodej stavebních materiálů: - betonové výrobky - dlažby - izolace - kanalizace - lišty - maltoviny - nářadí - sádrokartony - spojovací materiál - zdící materiál - zateplení - zárubně - písky a kamenivo - propan-butan - chemie.

Kovomat Prodej: - vodoinstalační materiál - ohřívače vody - trubky a tvarovky - sprchové kouty - vany - sanitární keramika - radiátory - rozvody CU.

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - oprava vývěv RV 558, 50-100 SZO - nabízíme opravu a prodej uzavíracích ventilů, odvaděčů kondenzátu, pojistných ventilů, kulových kohoutů - luxusní kožené sedací soupravy Fabio Mazzero - kožené sedačky za VO ceny - zprostředkování obchodu - zprostředkování služeb - ...

Prvotní a druhotné zpracování dřeva, truhlářská výroba: - sedací nábytek - židle - zakázková výroba - výroba polotovarů dle přání zákazníka Pilařská výroba: - výroba stavebního a truhlářského řeziva - pořez kulatiny na zakázku - výroba pražců - autodoprava lesnickým vozem SCANIA.

Činnost: - autorizovaný prodej a montáž oken Sulko včetně příslušenství - autorizovaný prodej a montáž dveří Sulko - prodej plastových oken - montáž plastových oken - parapety - sítě proti hmyzu - žaluzi - profesionální úklidové služby - úklidy firem a domácností - jednorázové i pravidelné úklidy - mytí oken a výloh - ...

JS stavební firma. Stavební práce: - stavby na klíč, rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů, bytů - občanská, průmyslová výstavba - výměna oken. Stavební projekce. Sídlo firmy: - Veřovice 246.

Truhlářství. Zakázková výroba, montáž a doprava: - atypická okna - atypické dveře - schody - podlahy - kuchyňské linky - ostatní výrobky dle představ klienta.

Zámečnické a montážní práce. Prodej, montáž a opravy pneumatických prvků POLIČSKÝCH STROJÍREN, a.s., PARKER a průmyslových armatur včetně pohonů. Prodej a opravy ovladačů(OK80, OK100, OD100)a ovládacích bloků(OB1A, OB2A, OB5, OB3A, OB21, OB22, EPOD1) dveří autobusů KAROSA-IVECO a SOR.

Nabízíme: - navijáky pro zatahování kabelů - zafukovací stroje optických kabelů - kabelové válečky a punčochy - laminátová pera. Dodáváme zařízení pro pokládku zemních kabelů, závěsných kabelů a AlFe lan do 22 kV.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek interiérový-obývací, dětský, chodbový, domácí kancelář -kuchyně na míru -nábytek pro bary, salony, penziony, recepce, kanceláře, vč.kuchyňky ve skříni, rekreační zařízení, obchody, školy -nábytek zahradní a terasový -bytové doplňky -schodiště a obklady schodiště včetně ...

Dodávka, montáž: -garážová vrata -průmyslová vrata -vjezdové brány -centrální vysavače -polykarbonátové komůrkové desky