PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Truhlářství E.R.T. Výroba: -dřevěná okna a dveře v systému EURO -interiérové dveře na zakázku.

Výroba a zpracování sklolaminátů: - laminátové kryty - sklolaminátové konstrukce se sendvičovou strukturou - sklolaminátové technické domky - nástavby na motorová vozidla Výroba forem pro vakuovou injektáž.

Výroba střešních bodových světlíků: -akrylátové (PMMA) -polykarbonátové (PC) -pevné -otevíratelné: -šroubem -elektricky -čidlem. Střešní bodový světlík pro odvod tepla a kouře (RWA-FK plastics 140).

Práce: - elektromontážní - elektroinstalační - výroba rozvaděčů. - revize el. bez omezení napětí+montáže - revize el. bez omezení napětí pro ČA+montáže - zastoupení MECCALTE generátory

Zabýváme se výrobou a montáží rozvaděčů. Provádíme: - elektromontážní práce se zaměřením na úsporu el. energie, hlídače 1/4hod. Maxima, regulace a měření, kompenzace účiníku. Prodej komponentů pro kompenzaci jalových proudů: - kondenzátory Electronicon - stykače Benedikt-Jager - regulátory jalového výkonu Novar, FCR. Zastoupení německé ...

Prodej, montáž: - okna, oken - dveře, dveří - sádrokartony

Výhradní dovozce, import: - podlahy MEISTER-LEISTEN. Podlahářské práce: - pokládka: - plovoucí podlahy - koberce a PVC - průmyslové podlahy - stěrkování. Renovace: - dřevěné podlahy, parkety.

Drobné stavební práce: - zateplení fasády - zednické práce na klíč - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - obkladačské práce, obkladačství, obklady, dlažby - montáže - sádrokartony, podhledy.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpací technika - instalatérské zboží.

Prodej, montáž, servis: - plynové spotřebiče - ohřívače vody - radiátory - zařízení pro měření a regulaci - instalační materiál

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - spojovací materiál - ruční nářadí - vybavení pro dům a zahradu.

Truhlářství. Výroba: -dveře, okna. -truhlářská práce.

Nákup a prodej surového dřeva.

Kompletní servis, poradenství, výběr a montáž dveří: - interiérové dveře - venkovní dveře - protipožární dveře - bezpečnostní dveře značky:Sapeli, Masonite, Moderne Bauelemente, Tredo, Bedex Žaluzie - interiérové, vertikální, horizontální - značka ROLUX Kování - interiérové i bezpečnostní - bezpečnostní vložky do zámků ...

Prodej materiálu: -voda, topení, plyn -instalatérský materiál.

Prodej: - nářadí - nástroje - spojovací material - chemie technická a stavební - kotevní technika.

Velkoobchod, prodej: - instalatérské potřeby, nářadí - topenářský materiál - vzduchotechnika - baterie - dřezy - čerpadla - hadice - radiátory - ventilační mřížky - vybavení koupelen. Sídlo firmy: - Bělská 304/16, Ostrava - Hrabová.

Práce: -truhlářství. Zakázková výroba: -dveře a zárubně na míru.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře (Gealan) -zimní zahrady -parapety.

Prodej, dodávky, instalace: - čistící zóny - rohože - logo rohože - podlahoviny. Návrh, výroba, montáž. Vstupní prostor by měl být vizitkou vašeho interiéru a zároveň splňovat požadavky na vzhled, funkčnost a bezpečnost.

Práce: -tesařské. -truhlářské. -pokrývačské. Stavby ze dřeva: -dřevostavby. -roubenky. Výroba: -nábytek. -dřevěné schody. -dřevěné dveře.

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.

Prodej, montáž a oprava kotlů a kotelen.

DNA Energie - český výrobce pro kompenzaci. Výroba: - 100% suché kondezátory - kompenzační rozváděče - komponenty pro kompenzaci účiníku - měřící transformátory - tlumivky Prodej: - stykače Benedikt & Jager, Electronicon, EFEN - regulátory jalového výkonu Služby: - analýza sítě - revizní činnost elektro - montáž elektro - ...