TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Výroba stavebních hřebíků a prodej - stavební / do 120mm / 60 mm 22, 40 bez DPH za kg 100 mm 25, 40 bez DPH za kg - kolářské / do 90mm / - lepenkové - průměr drátu 1, 0-4, 0mm. - Výroba a množství dle požadavku zákazníka.

Prodej: - obkladové palubky, podlahové palubky, profilové lišty - hoblované hranoly, fošny, latě - hoblovaná prkna, plotovky, balkonovky - OSB desky - OSB 3, s PD i bez PD - terasová prkna - stavební řezivo, prkna, hranoly, fošny, střešní latě impregnované - lazurovací barvy, laky, podlahové laky, hřebíky a příchytky - zahradní domky, ...

Velkoobchod a maloobchod: -barvy a laky -pomůcky: -kartáčnické -úklidové -potřeby pro: -malíře -podlaháře -řemeslníky -kutily -obchodníky. Míchací studio: -míchání autolaků -míchání fasád. Další provozovna: Kutná Hora, Benešova 610

Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské. Montáž, prodej: - střešní materiály - okapové systémy - střešní krytiny - střešní okna - izolační fólie. Realizace - nové střechy na klíč. Rekonstrukce střech. Výstavba zahradních jezírek.

Prodej: - satelitní technika - elektroinstalační materiál - elektrospotřebiče. Servis, oprava: - televizory, TV, televize - rekordéry, přehrávače - audiotechnika - videokamery - mikrovlnné trouby - dálkové ovladače.

Výroba, zámečnictví: -zámky a kování -montážní a svářečské práce v potravinářkém a chemickém průmyslu -potrubářské a zámečnické práce -výroba z nerezové i běžné oceli... Provozovna: Roudnice 105 50327 Lhota Pod Libčany

Velkoobchod, maloobchod, pokládka: - koberce - podlahy.

Velkoobchod: - kusové koberce a bytový textil - koberečky, koupelnové předložky - povlaky na polštářky, prostírání, rohože za postele - přehozy, polštářky, sedáky, futony.

Prodej dřevocementových tvárnic Izoblok a provádění staveb na klíč. Aplikace průmyslových podlah a samonivelačních stěrek.

Truhlářství. Zakázková výroba: -z masivu -okna, dveře, schody -veškerý nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, import, export masivních parket a venkovních terasových palubek z: - Číny - Indonésie - Bornea - Dánska - Polska - Slovenska - Ruska - České republiky - Maďarska: - masivní parketové vlysy - venkovní protiskluzné palubky - exotické parkety - europarkety

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dřevodesky, řezivo - dřevotřísky: - dýhované - vodovzdorné - fóliové - překližky: - truhlářské - vodovzdorné - laťovky: - dýhované - lamino - pracovní kuchyňské desky - sololit - lakolit - akulit - hobra - nábytkové kování: - hranoly.

Výroba: - elektrorozvaděče. Elektrikářské práce.

Prodej: -dřevěné 3vrstvé podlahy -Steirer porket -laminátové podlahy -koberce -PVC. Služby: -pokládka dřevěných a laminatových podlah -pokládka koberců a PVC.

Projektové práce a inženýrská činnost na energetických stavbách - plynové kotelny, výměníky, plynovody, tepelné sítě. Realizace : Topenářské a instalatérské práce, výstavba a rekonstrukce topných zdrojů, plynových kotelen, výměníků, stavba plynovodů, teplovodů. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - tyto práce se soustřeďují na ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod: - instalatérský a topenářský materiál.

Velkoobchod, dodávka, montáž, servis, ověřování, revize: - vodoměry - měřiče tepla Velkoobchod, dodávka, montáž, servis: - topenářská technika: -- plynové kotle -- plynové a elektrické ohřívače vody -- zásobníky s nepřímým ohřevem -- ekvitermní a pokojové regulátory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, jističe, modulové skříně a rozvaděče -nářadí a měřící přístroje.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérové a vchodové dveře -nábytek z masivu i lamina.

Nabíječe: -opravy -prodej nové -prodej zrenovované -náhradní díly prodej a opravy ND. Zprostředkovatelská činnost: -nabíječe -vysokozdvižné vozíky. Komisní prodej, bazar. Prodej zařízení DECA: -svářečky -nabíječe -pomocné skartovací zařízení, zdroje.

Velko i maloobchodní prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, světelné zdroje -kabely -rozvaděče -nářadí -ventilátory -boilery, průtokové ohřívače -trubky, lišty, chrániče a kabelové žlaby. Montáž elektrických rozvodů.