TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Truhlářství. Výroba, montáž: - atypické interiéry, nábytek - výroba interiérové dveře.

Renovace: - dveře, zárubně. Kovovýroba: - veškeré zámečnické práce - výroba - vrata, mříže, schodiště, závory, automatické brány, turnikety, středně těžké konstrukce.

Elektromontáže. Elektroinstalace. Průmyslová automatizace. Výroba rozváděčů.

Elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Elektroinstalační, elektromontážní práce. Montáž: - elektronická požární signalizace (EPZ) - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - strukturovaná kabeláž - hromosvody.

Dovoz a velkoobchod podlahových krytin. Dodáváme PVC podlahové krytiny od renomovaných firem Armstrong a Marley Floors. U firmy Marley Floors máme výhradní zastoupení pro Českou republiku. Nabízíme vám kvalitní řešení pro finální úpravu veškerých podlah pro bytové i komerční použití.

Prodej, maloobchod: -železářství -domácí, kuchyňské potřeby -svítidla, osvětlení -elektroinstalační materiál.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Renovace: - dveře - zárubně. Provozovna: - Vrchní 80/18, Opava - Kateřinky.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Prodej: - dřevotřískové desky surové, dýhované, laminované.

Prodej: -náhradní díly -brzdové obložení, kotouče, čelisti, destičky -náhradní díly palivových soustav -osvětlení vozidel, autoelektrika -filtry, oleje a provozní kapaliny -autopříslušenství, nástroje, nářadí -spojovací materiál -ochranné oděvy a pracovní pomůcky -karosářské díly -tlumiče, spojky, silentbloky, výfuky.

Dodáváme úsporné automatické kotle, kotelny na uhlí, pelety, obilí, štěpku, dřevo, biomasu pro ekologické vytápění a spalování. Prodáváme krby, krbová kamna, interiérové kotle s teplovodním výměníkem, sluneční kolektory, tepelná čerpadla, záložní zdroje k čerpadlům ústředního topení, regulace topných systémů, akumulace, elektrokotle, podlahové ...

Výroba: - rozváděče. Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Prodej: - obkladové panely - lišty - rozety - vnější obklady a lepidla.

Výhradní zastoupení evropského specializovaného výrobce živičných šindelů (bitumenový šindel, asfaltový šindel).

Služby: - cenová nabídka - zdarma - zaměření stavebních otvorů před výrobou - zdarma - demontáž starých stávajících oken - odvoz a ekologická likvidace starých oken - montáž nových oken, parapetů apod. do stavebního otvoru - zednické začištění montážní spáry a okenních špalet včetně začištění pod parapetem - použití 3i systému pro ...

Prodej: -čerpadla samonasávací, kalová -domácí vodárny, darlingy -pojistné redukční ventily -kotle teplovodní -ruční pumpy -kalovky -nautily -oběhová čerpadla -nádrže -příslušenství a ND náhradní díly -kotle -kovové žebříky. Čerpadla: -servis a montáž.

Topenářské práce, montáže bojlerů, montáže kotlů ústředního vytápění včetně dodání

Prodejní místo obchodní sítě 1FLOOR CENTRUM PODLAH. Velkoobchod, maloobchod: - PVC - přírodní linoleum - parketové vlysy - plovoucí podlahy - masivní dřevěné podlahy - parkety z exotických dřevin - koberce a čistící zóny - podlahové profily a doplňky - čistící prostředky. Vzorková prodejna: Prostějov.

Výroba, prodej, montáž: -stavební zámečnické výrobky. Výrobky tepelné techniky: -vodní akumulační a hybridní elektrokotelny -akumulační kamna CARAT 24 -elektrické sušáky AUGUR pro sušení drobného prádla -elektrické sálavé halogenové infrazářiče AUGUR KZ.

Maloobchod, prodej: -železářství -nářadí ruční, elektrické -spojovací materiál -domácí potřeby -zahrádkářské potřeby.

Truhlářství. Práce: -truhlářské (stavební) -okna -dveře -zábradlí -schody.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -tmely a lepidla -míchání barev pro interiér i exteriér.