TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Služby: -stavebniny. Prodej stavebního materiálu.

Stolařství. Stolařské práce. Zakázková výroba: - dveře - vnitřní, venkovní - schody, schodiště - nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - různé bytové doplňky.

Renovace střech. Realizace, opravy: - střechy - ploché, sedlové, krovy - okapy. Pokrývačství. Klempířství. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. Prodej: - střešní materiál.

Velkoobchod: - světelné zdroje - baterie - elektronika.

Truhlářství: - repliky a repase dřevěných oken a dveří, špaletová okna, dřevěné dveře, protipožární dveře.

Práce, služby: -truhlářství. Výroba, montáž: -eurookna -balkónové a vchodové dveře.

Výroba a montáž: -hliníková okna -dveře -výkladce -fasády -interiérových prosklených konstrukcí. -ocelových konstrukcí -obloukových a lomených střešních světlíků -ocelových oken a dveří, včetně požární odolnosti.

Kamenické práce. Výroba: - dlažba - obklady fasád - schodišťové stupně - parapety - kamenné desky - kuchyňské pracovní desky.

Prodej: - parketové dřevěné podlahy - plovoucí podlahy.

Prodej, pokládka: - PVC podlahové krytiny - koberce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kotevní a upevňovací technika -spojovací materiál -hmoždinky, vrtáky, nýty a nářadí -kotevní technika MUNGO, nýtovací technika FASTY, a kalené hřebíky DON QUICHOTTE, upevňovací technika KEW .

Dodavatel vodárenského materiálu. Šoupátka, navrtávací pasy, klapky, filtry, montážní vložky, hydranty, opravné třmeny, poklopy, zemní soupravy, trouby z litiny a kameniny. Další průmyslové armatury, hutní a spojovací materiál. Certifikát ISO 9002.

Prodej materiálu: -instalační -vodoinstalační -topenářský -doplňky. Práce: -stavební -topenářské -vodoinstalace.

Prodej, dodávka: - izolátory keramické, kompozitní - stožáry - vodiče (trolejové dráty, lana) - trakční armatury (izolační, trolejové).

Maloobchod, prodej: -elektrické ruční nářadí -spojovací materiál -brusivo

Prodej: -potraviny -domácí potřeby -elektro -hračky -papír -drogerie -barvy, laky.

Maloobchod, železářství: -elektrické ruční nářadí, brusivo a spojovací materiál.

Prodej: -veškerý stavební materiál od základu po střechu. Služby: -dovoz materiálů na místo včetně složení hydraulickou rukou. Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů -kamion -třístranný sklápěč 26tun.

Barvy laky Podolák Ivan Maloobchod: - barvy - laky - malířské potřeby. Tónování barev.

Výroba, prodej: - truhlářství - soustružené židle a stoly, vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, okna a dveře.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivu: -dveře vč.zárubní - interiérové, vchodové -garážová vrata -schodiště, schody -přístřešky, pergoly, altány, -lavice -ploty. Pilařská výroba.

Výroba: - dřevěné výrobky, dřevostavby: - zahradní domky - altány - chatky včetně zahradního nábytku - přístřešky pro auta - schody z masivu - vchodové dveře - dřevěné, pletivové oplocení, ploty - vrata, branky, brány - kotce a boudy pro psy - stáje pro koně - lesní posedy.