PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Stavební a průmyslové barvy finské společnosti TEKNOS. Výhradní zastoupení pro ČR. Tónování odstínů barev na počkání. On-line katalog výrobků, vzorníky. Virtuální dům pro vyzkoušení barevných kompozic

výroba a montáž plastových oken Výroba, prodej a montáž výplně stavebních otvorů z profilů REHAU: -plastové okna (okno, oken) -dveří (dveře) -zimní zahrady, zahrada.

Prodej: - interiérové a vchodové dveře - střešní okna - plovoucí podlahy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - značkové laminátové a dřevěné plovoucí podlahy OSMO, VESTERBY, PARADOR, TERHÜRNE, FORBO, LINEA, KÄHRS - korek, lino, antistatika, koberce - dřevotřískové a OSB desky, stěrkování, vyrovnávání - palubky, lišty, příslušenství-KÜBRIT, DURAL, BONA - parkety-broušení, lakování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -palubky a řezivo. Dřevoprodej: -palubky, OSB desky.

ŠEVROZ Výroba: -rozvaděče -elektroměrové přístroje -plechová dvířka k plynoměrům. Prodej: - elektroinstalační materiál Služby: - projekty elektro - kompletní elektoinstalace bytů, domů, ... - elektro revize - opravy elektrospotřebičů - montáže termostatů - programovatelných

- vodovodní baterie - sanita - sprchové kouty - vany a vaničky - koupelnové doplňky - obklady a dlažby - nábytek.

Dodávky: -armatury, odvaděče kondenzátu, nerezové vlnovcové a gumové kompenzátory, zpětné, redukční, pojistné a solenoidové ventily, ohebné hadice, magnetické stavoznaky, přerušovače vakua. Prodej: -hladinové sondy a automatický odluh - odkal kotlů.

Truhlářství, stolařství: -okna, dveře -schodiště -nábytek -podlahy.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej fasádních barev.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, výroba: - truhlářské práce - dřevěné okna a dveře

Dovoz a prodej: - armatury pro rozvod plynu, vody, topení a výrobků pro sanitární techniku. Voda: - kulové uzávěry - ostatní armatury - pryžové kompenzátory - bytové armatury.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiálu -šrouby, vruty, hřebíky, nýty.

Prodej rodinných bazénů, bazénového zastřešení a příslušenství či vířivých van. Naše firma Vám nabízí vysoce kvalitní a prověřené: - rodinné bazény - luxusní keramické bazény - plastové bazény - fóliové bazény - bazénové zastřešení - vířivé vany - bazénové příslušenství v dostupných cenových relacích.

Internetový prodej: -http://www.jamashop.cz -elektronářadí -pneunářadí -akunářadí -ruční nářadí -stroje -nástroje -zahradní technika -sekačky -čerpadla -kotevní technika -kotvy -hmoždinky.

Výroba: - betonové, cementové a sádrové výrobky

Podlahářské práce. Prodej a pokládka všech druhů podlahových krytin. Činnost: -koberce -PVC -plovoucí podlahy (laminové, dřevěné) -pokládka parket, dřevěných podlah + broušení parket -rekonstrukce starých podlah -korkové podlahy. Podlahy: -MAGNUM -EROSTEP -FORBO -PARADOR -NOVILON.

Práce: -truhlářské. -prodej barev, laků a mořidel na dřevo

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny Montáž žaluzií všech typů.

Maloobchod, prodej, pokládání: -podlahové krytiny

Výroba: - dýhované interiérové dveře - obložkové zárubně

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Prodej střešních krytin: -Šikmé střechy. -betonové krytiny -pálené krytiny -vláknocementové krytiny -plechové krytiny -plastové krytiny -asfaltové šindele -bitumenové krytiny -Ploché střechy: -střešní pásy -příslušenství pro ploché střechy -Střešní doplňky: -okapní systémy -střešní okna -střešní fólie ...

Výroba: -dřevěná EURO okna, plastová okna, žaluzie, parapety -interiérové dveře.