PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Potřeby pro truhláře a kutily, modelářské potřeby. Výroba nábytku na zakázku.

LICON tradiční česká značka radiátorů se 40tiletou tradicí. Výroba dle ISO 9001, certifikace výrobků CE Široký sortiment radiátorů. Radiátory pro zabudování do podlahy - Podlahové konvektory LICON PK - Podlahové konvektory do bazénu PKB - Podlahové konvektory s ventilátorem Krycí mřížky, designové tvary. - Krycí mřížky PM ...

Provozujeme: - montáže bazénů, saun a kolektorů - výroba bazénového příslušenství z nerezové oceli - prodej bazénového příslušenství a chemie - kompletní servis pro všechny tyto činnosti - veřejnou saunu, masáže a solárium ve sportovní hale Heřmanově Městci - kompletní dodávku zakázky na klíč včetně projektové ...

Průmyslová automatizace. Revize elektrických zařízení. Řízení procesů v reálném čase. Montáž, opravy, údržba. Výroba, instalace a opravy elektrických a revizevyhrazených EZ a elektronických strojů a zařízení. Výroba rozvaděčů NN.

Profesionální interiéry Ostrava. Stolařství. Práce: - stolařské - stavebně - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek na zakázku - typizovaný, atypický nábytek - zahradní nábytek - dřevěné dveře - dřevěné schodiště, schody - venkovní pergoly. Provozovna: - Sokolská 899, Vratimov.

Práce: -truhlářské -nábytek z masivu -dveře venkovní -schody.

Maloobchod, montáž, servis: - vrata - plynové spotřebiče - elektrické ohřívače vody.

Zpracování polyuretanových pěn, polyuretanová pěna, na desky, přířezy atd. Velkoobchod, prodej čalounických potřeb, čalounické potřeby pro čalouníky.

Výroba: -elektrická zařízení -datové kabely. Práce, služby: -elektromontáže.

Automaty - provoz, servis. Opravy plynových spotřebičů (kotle).

Prodej, montáž, pokládka, poradenství: -PODLAHY, podlahářství: -laminátové plovoucí, dřevěné plovoucí -korkové krytiny -PVC krytiny -přírodní linoleum -koberce -doplňky k podlahám: -lišty, rozety, lepidla, tmely -INTERIÉRY -kancelářské židle -dveře, dveří: -vchodové, bezpečnostní, protipožární, ...

Montáž a dodávky: -zárubní a dveří.

Stolařství: -okna - eurookna -dveře a zárubně -schody -kuchyňské linky, kuchyně -bytový nábytek -kancelářský nábytek.

Výroba, dodávka, aplikace: -STAVEBNÍ HMOTY: -LASIK - dvousložková hydroizolační hmota na monolitické stavby, proti tlakové i stékající vodě a ropným produktům -PROTIPOŽÁRNÍ HMOTY: -DEXAFLAMM-R - protipožární systém na kabelové rozvody a plasty, prostupy a přepážky -TERFIX P - protipožární omítková směs ke ...

Plastová okna - prodej(Rehau, Sulko), montáž na klíč od r.98 - doplňkoví prodej sítí, parapetu, žaluzií Pujčovna lešení Zateplování RD Poradenství

Maloobchod, prodej: - sanitární keramika - obklady, dlažby - vany, sprchové kouty - vodovodní baterie - koupelnový nábytek - koupelnové doplňky.

Prodej, velkoobchod: -kvalitní objektové podlahové krytiny: -koberce - role -koberce čtverce -doplňky a materiál -podlahářské nářadí. KMD PLUS s.r.o. je dovozce a distributor pro ČR výrobců: - DOMO - BESMER.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek na míru - kuchyňské linky - dřevěná schodiště - dveře, okna - prvky zahradní architektury, ploty, pergoly

Vývoj, konstrukce, výroba: - kulové kohouty - zpětné ventily - speciální armatury - průmyslové armatury.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Výroba plastových výrobků

Prodej, výroba a montáž dveří. Inženýrská činnost ve stavebnictví. Technický dozor investora. Koordinátor BOZP ve stavebnictví. Prodej a montáž dveří.

Stolařská výroba. Výroba, dřevovýroba, prodej: - okna, oken - dveře - nábytek. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Výkup a opravy palet.

Společnost IC Praha, s.r.o. byla založena v roce 2000 s cílem podpořit tuzemský trh se spojovacím materiálem. Nabízíme a dodáváme již řadě významných tuzemských společností z oblasti: - energetiky - strojírenství - automobilového průmyslu.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektroinstalační materiál.

Výroba, prodej, montáž: - dveře - podlahy - nábytek.