TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál: - svítidla, světelné zdroje, přístroje - přístroje, měřící technika - kabely, kabelové systémy - svařovací materiál. Nákup, prodej: - důlní zařízení, nevýbušná měřící technika, vrtné nářadí, dopravní pásy.

Truhlářství: -zakázková výroba -soustružení polotovarů na výrobu hraček -výroba dřevěných oken, dveří a schodů.

Montáž, prodej: -voda, topení -topenářské, instalatérské práce -prodej vodoinstalatérských a topenářských potřeb -vybavení koupelen.

Výroba, prodej: -umělý kámen -ploty vč.výplní -plynové a elektrické skříně -krby -vázy -obklady. Recyklovaný plast: -plotovky -obrubníky -zatravňovací dlažba.

Velkkobchod: - průmyslové armatury a pohony.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: -keramické dlaždice a obklady pro průmysl, obchody a služby. Účetnictví, daně, oceňování nemovitostí.

Cihlářská výroba: -pálené zdící materiály podle ČSN, DIN -cihelné stropní tvarovky -prefabrikovaný keramický materiál -ploché a úzké překlady -stropní nosníky -lícové zdivo TERCA Klinker -keramická cihelná dlažba venkovní. Obchodní značka výrobků POROTHERM.

Provoz zakázkového truhlářství. Výroba, opravy a rekonstrukce špaletových oken a dveří. Osazování okenních parapetů. Nabídka zařízení interiérů. Provádíme rekonstrukce bytů i výrobu nábytku - kuchyňské linky, schodiště, dveře.

Elektroinstalace. Provádění elektromontážních prací, elektromontáže. Výroba: - rozvaděče. Montáže: - distribuční trafostanice - elektronické zabezpečovací signalizace - elektropožární signalizace - měření a regulace. Programování logických automatů. Provozovna: - Pazderna č. 73, 73951 okr. Frýdek-Místek.

Velkoobchod, maloobchod: - kompletní elektroinstalační materiál: - vodiče - kabely - zásuvky - vidlice - spínače - vypínače - průmyslové a domovní skříně - rozvaděče a jejich výzbroje - upevňovací technika - elektrické ruční nářadí METABO - hromosvody, hromosvodařský materiál - svítidla: - ...

Truhlářství: -zakázková výroba -atypický nábytek z masivu, lamina -kuchyňské linky nové i renovace -dveře -schody -renovace starého nábytku.

Velkoobchod, prodej: -průmyslové armatury -topenářský materiál -vodoinstalační materiál -trubky topenářské a pozink, plastové, odpadní, kanalizační, měděné -přírubové armatury -příruby a varná kolena -fitinky kompletní sortiment -drobné armatury (Myjava, Itálie) -oběhová čerpadla GRUNDFOS -bojlery, ohřívače, průtokové ...

Elektromontáže, elektroopravy: -bytová a průmyslová elektroinstalace. Projekce, opravy, revize, provádění periodických revizí včetně sledování termínů a následné odstranění závad: -elektrická zařízení -hromosvody. Prodej a montáž vytápění, topení: -přímotopné i akumulační elektrické -podlahové -regulace vytápění a ...

Výroba, velkoobchod, prodej, montáž: - protipožární dveře, stěny, uzávěry - protipožární atypické stěny v provedení kov, dřevo, sklo, různé povrchové úpravy. Prodej: - dřevěné interiérové dveře, dýhované dveře - hasící přístroje - požární prostupy a ucpávky.

Prodej: - instalační materiál - železářské zboží - sanitární keramika - vany, umyvadla, vodovodní baterie, sprchové kouty, dřezy atd.

Maloobchod, prodej: - železářství - nářadí - instalatérské potřeby.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál METALVIS - upeňovací materiál.

Prodej a montáž: - plastová okna z profilu Salamander - dřevěná + hliníková okna - vnitřní a venkovní parapety - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu - kování Aubi - izolační sklo Isotherm Provádíme: - pozáruční opravy včetně oken od jiných výrobců - drobné zednické práce - biologická likvidace odpadů

Prodej a pokládka: - vinyl, PVC, koberce, lamino podlahy. Prodej a pokládka vč. povrchové úpravy: - masivní dřevěné parkety a prkna. Renovace: - parket a prken, sportovní podlahy-tělocvičny-vč. lajnování. Dodávka a montáž: - venkovní terasy z WPC a exotických dřevin. Kompletní realizace: - schodiště na míru ( samonosná, ...

Výroba a montáž: - plastová okna a dveře SCHÜCO CORONA CT-70 - zimní zahrady Subdodávky a montáž: - rolety PVC a ALU - žaluzie vnitřní řetízkové - sítě proti hmyzu okenní a dveřní - parapety PVC a ALU

Maloobchod, prodej: - keramické obklady a dlažby - sanitarní keramika (vany, sprchové kouty) - lišty - stavební chemie (penetrační nátěry, izolační stěrky, nivelační hmoty, lepící tmely, spárovací hmoty a silikony). Rekonstrukce: - koupelny, kuchyně, terasy a interiéry. Pokládka: - obklady, dlažby. Dodavatelé: Ceresit, Mapei, ...

Výroba: - prášková nátěrová hmota.

Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Provádí montáže v novostavbách včetně rekonstrukcí koupelen. Maloobchod, prodej: -armatury -baterie -vany -sprchy -WC