TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Kompletní pozáruční i záruční servis a opravy všech druhů plastových, hliníkových a dřevěných euro oken a dveří. Opravy, montáže a výměny: - kování - zámky. Zabezpečení oken a balkonových dveří proti vloupání. Výměny termoizolačních skel. Montáže a opravy: - stínící a protihmyzová technika

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - instalatérské potřeby - sanita - topení - instalační materiál - bojlery - krby - čerpadla. Krbová kamna Dvůr Králové, Jaroměř

Úprava - ocelové konstrukce Instalace: - potrubní systémy. Práce: - svářečské, svařování potrubí - zámečnické - lešenářské - nástřikové, natěračské.

Velkoobchod, prodej: - ruční nářadí - obráběcí nástroje - spojovací materiál, šrouby - kování - zahradní nářadí, příslušenství - zahradní a technické hadice - řetězy, lana a příslušenství - sanitární technika (armatury, umyvadla, toalety, radiátory) - dveřní kliky, dveřní kování.

Výroba a prodej: -dřevěné vchodové a interiérové dveře, dveří z masívu (masivní dveře) -eurookna, eurookno -nábytek na zakázku. Truhlářství, stolařství.

Truhlářství. Zakázková dřevovýroba: -okna, okno -kazetové dveře -dřevěné schody -různé atypické prvky.

Práce: - pokrývačské. Maloobchod, prodej: - střešní krytina BRAMAC - žlaby, svody. Montáž: - dřevěná a plastová okna. Výroba, prodej: - dřevařské výrobky - krovy, řezivo, desky - dřevěné uhlí.

Rekonstrukce: - koupelny, vybavení a renovace koupelen - bytová jádra - kuchyně - byty. Dodávka, montáž: - vodní filtry. Realizace bezbariérové koupelny pro invalidy.

Stolařství, stolařské práce. Zakázková výroba: - nábytek - atypický nábytek, interiér - dřevěné dveře (interiérové, vchodové, vrata) - kuchyně, kuchyňské linky (na klíč) - skříně, vestavné (vestavěné) skříně - televizní stolky - postele - zahradní nábytek. Pokládání, pokládka: - plovoucí podlahy - marmoleum.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - dřezy - potrubí, fitinky - rozvod vody, plynu - izolace potrubí - bojlery - průtokové ohřívače - čerpadla - sanitární keramika. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Sídlo firmy: - Janáčkova 1813/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

Návrh, zaměření, montáž, demontáž, zednické začištění: -plastová okna -dřevěná eurookna -garážová vrata s elektrickým pohonem -pohony pro křídlové a posuvné brány.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál - domácí elektrospotřebiče, bílé zboží.

Velkoobchod: -elektromateriál -svítidla. Prodej, montáž: -domovní telefony, videotelefony -automatizace vstupních systémů.

SALPA, spol. s r.o. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tepelné izolace: -polystyren, orsil, pěnový polystyren (fasádní, standard, tvrzený), veškeré výrobky z polystyrenu -extrudovaný polystyren -materiály k zateplení fasád: -talířové hmoždinky, armovací tkaniny, zakládací a rohové lišty, lepidla, stěrky, omítkové směsi, penetrace, ...

Firma ALVIR s.r.o. je zaměřena na výrobu: - oken - vnějších i vnitřních dveří - posuvných dveří - prosklených fasád - zimních zahrad - zastřešení bazénů - zasklení lodžií a zádveří - spojovacích chodeb - dalších prvků stavebních objektů.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: - plastová, dřevěná a hliníková okna - plastové, dřevěné a hliníkové dveře - okenní rolety - okenní a dveřní sítě proti hmyzu - vnitřní a venkovní parapety.

Prodej, montáž, servis: -plastové okna, okno. Pobočka: -Wellnerova 1322/3B, Olomouc.

Betonárna. Autodoprava sypkých hmot a betonu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -drogistické zboží -fasádní a interiérové barvy -dekorační a interiérové omítky -nátěry na podlahy, dřevo, střechy -základní barvy a laky -profesionální nářadí pro malíře, natěrače, topenáře, podlaháře, zedníky.

Stavební práce: - dveře - okna - garážová vrata. Půjčovna: - lešení.

Prodej, montáž, servis: -celodřevěné, laminátové plovoucí podlahy značek -korek podlahový, obkladový -podlahářské práce.

Elektromontáže Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení NN. Výroba, instalace, opravy: - rozvaděče NN. Elektromontáže. Elektroinstalační práce.

Naše firma sídlící v Čerčanech nedaleko Benešova, je na českém trhu od začátku 90tých let. Její činnost je zaměřena dvěma směry, a to na produkci truhlářského i stavebního řeziva a výrobu plastových oken. Jsme rodinná firma, proto klademe důraz na kvalitu a individuální přístup k zákazníkům. Naše činnost: - výroba - prodej a montáž ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -instalační materiál -elektroinstalační a přístrojový materiál -vypínače, zásuvky, vodiče, kabely, jističe, stykače, relé, lišty, pojistkové odpojovače, plastové a celoplechové rozvodnice -elektromechanické a elektrické konvektory a bojlery -světelná technika -bodová svítidla -zářivková ...