TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Podlahářské práce, montáž, prodej: -plovoucí laminátové podlahy -plovoucí dřevěné podlahy -koberce -lina, PVC -korkové plovoucí podlahy -pokládka kaučuku -úprava povrchů, stěrkování -pokládka a renovace parket -lepení lina na stěnu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál.

Pilařská výroba: - stavební řezivo - stolařské řezivo - krovy, střešní latě, desky - přepravní bedny - palety.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškeré drogistické zboží -barvy, laky.

Prodej: -instalatérské potřeby -kotle -krby, krbová kamna -otopná tělesa -ohřívače vody -čerpadla a vodárny -tlakové expanzní nádoby, bojlery -potrubí a fitinky -izolace potrubí -armatury -odpadní a odvodňovací systémy -vodovodní baterie -vany a sprchové kouty -sanitární keramika -předstěnové systémy -koupelnový ...

Půjčovna, pronájem: - elektrické stavební nářadí značky Hilti - malá zahradní technika a nářadí. Prodej: - příslušenství - sekáče, špice, vrtáky - stavební hřebíky.

Truhlářské práce: - kompletní zařízení interiérů Truhlářská výroba: - interiérové dveře, vchodové dveře - eurookna - schodiště - plovoucí podlahy - zakázkový nábytek

Truhlářství, výroba: - dveře, okna

Studio dveří a oken. Prodej, dodávka, montáž: - interiérové (vnitřní) dveře a zárubně - vstupní dveře, Eurodveře - dřevěná okna, Eurookna.

Prodej, dodávky, montáž: -dveře vnitřní (dýha, masív, folie) -dveře vstupní (masív) -plastová okna a dveře -plovoucí dřevěné podlahy -dveřní kování -posuvné kování EKU*, HAWA -dveřní zavírače DORMA -těsnící pásky a profily -další doplňky interiérů.

Vyrábíme: - plastová okna a dveře profilového systému. Z profilů systému vyrábíme: - okna a dveře s vestavěným roletovým systémem - okna a dveře s různým stupněm izolace - prosklené stěny - okna a dveře s netříštivým sklem - okna a dveře s protihlukovou izolací

Dodávka, montáž, prodej: - stavební materiál - sádrokarton - maltové směsi - tepelná izolace - interiérové a fasádní barvy - zednické a malířské nářadí - lepidla. Mixážní centrum - míchání barev a omítek. Sídlo firmy: - Třanovická 48, Český Těšín - Koňákov.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - nátěrové hmoty-dřevo, kov - malířské přípravky, potřeby.

Stavba, výstavba krbů, krby, kamen, kamna a sporáky. Výroba, výrobce a prodej kachlů, kachle. Prodej krbové vložky, krbových vložek a obestaveb. Prodej kouřovodů a kamnářské potřeby. Výroba, prodej: -keramické kachle na stavbu a ozdobu krbů i na kachlová a sporáky -tvary moderní, secesní i rokoko, jakož i různé tvarovky, lavice, ...

Kuchyňské a nábytkové studio Výroba, prodej: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny, skříně, psací stoly, komody. Prodej: -kuchyňská dvířka a nábytkové kování -podlahy -dveře.

Stavební firma Výstavba: - pozemní stavby - inženýrské stavby. Prodej: - stavebniny.

Zakázkové truhlářství: - dřevěné kostky pro děti - okna, dveře.

Prodej: - koberce - bytový textil. -prodej: -dětský textil, papír -půjčovna: -svatební šaty.

Prodej: - radiomaterirál, radiosoučástky - odpory - tranzistory - diody - integrované obvody.

Prodej: - stavební keramika - keramické obklady a dlažba: - tuzemské výroby - dovoz z Itálie - dekorativní obklady - lepící tmely - spárovací tmely. Dekorování, zdobení obkladů. Výroba: - listely.

Truhlářské práce: - truhlářství Zakázková výroba - oken, okna, eurookna, dveře, nábytek

Malířství, natěračství. Práce: -malířské, malby, malování (i fasády) -natěračské, natírání, nátěry -fládrování (imitace dřeva). Výroba: -interiérové barvy: -PRIMA - otěruvzdorná -RUBIN - omyvatelná. Vyskotlaké stříkací zařízení: -nástřiky střechy, fasády, interiéry -WAGNER - systém airless: -bezvzduchové stříkání ...