TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Maloobchod, prodej: -koberce bytové, zátěžové -PVC podlahoviny, sokly, svařovací šňůry -korek podlahový a obkladový -plovoucí podlahy laminátové, dýhované, dřevěné -parketové, palubkové podlahy -stěrkovací hmoty, lepidla, lišty -obklady stěn a stropů -sádrokartonové desky -obklady a dlažby. Instalace a montáže: -koberce, ...

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Prodej suchých betonových směsí, štukové omítky, cementu.

Dodávky střešních systémů na klíč: - betonové krytiny Bramac - pálené krytiny Tondach - asfaltové krytiny Vedag, Iko - tepelné izolace Orsil, Rockwool - střešní okna Velux - střešní latě 6x4 - garážová vrata - střešní odvětrávače do šindelových krytin - klempířské výrobky Cu, TiZn, FeZn - ploché střechy.

Komplexní služby v oblasti elektronické a kabelové výroby. Vyrábíme, prodáváme a instalujeme pro telekomunikace. Velkoobchod a sklad - kabely, konektory, příslušenství a náhradní díly pro zařízení.

Truhlářství: -dveře -kuchyně -nábytek -schody -postele -ploty a zahradní nábytek.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -špaletová okna -eurookna -vnitřní dveře -vchodové dveře -zárubně -točená schodiště. Materiál: -masivní dub, buk, smrk, borovice -lamino. Povrchová úprava dle požadavků zákazníka.

Firma Schiestl spol. s r.o. je firmou, která již dlouhodobě působí na českém a slovenském trhu v oblasti tepelné techniky. Firma Schiestl spol. s r.o. patří mezi uznávané dodavatele kotlů na biomasu především díky nabízené špičkové technologii a odpovědnému přístupu ke každému zákazníkovi.

Zaměříme, vyrobíme a dodáme dřevěná okna – eurookna a špaletová, plastová i hliníková, vchodové a interiérové dveře všech typů, dřevěná schodiště, laminátové i dřevěné podlahy a terasy. Komplexní sortiment stavebního truhlářství včetně plného servisu!

Montáž a dodávka: - měření a regulace - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Opravy a údržba el. zařízení do 22 kV Údržba slabo a silnoproudých zařízení systémů MaR. Revizní a poradenská činnost.

Maloobchod, prodej: - ruční nářadí - brusky, pily - elektrické ohřívače vody - e-shop - e-ohrivace.cz - záruční i pozáruční servis - zahradní technika: - motorové pily - sekačky - křovinořez - čerpadla - drtiče - rotavátor - štípačky - obchodní značky: - SOLO, ECHO, HECHT, GRIZZLY, FERM, HUSQUARNA, DAKR Sídlo ...

Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

Prodej a pokládka dřevěných i plovoucích laminátových podlah.

Zastoupení firmy Schütz pro ČR a SR. Podlahové systémy vytápění, větrání a chlazení, nádrže na topné oleje a dešťovou vodu od firmy Schütz. Obchodní a technické zastoupení od roku 1998. SLUŽBY: - velkoobchodní a maloobchodní prodej - zásilkový prodej - projektová činnost v oblasti podlahového vytápění, chlazení a větrání - dispoziční ...

Velkoobchod s nátěrovými hmotami: - syntetické - akrylátové - polyuretanové - epoxidové - pro průmysl - antikorozní Zastoupení firmy LANKWITZER, COLORWEST. Poradenství: - v oblasti nátěrových hmot - v oblasti povrchových ochran (nátěrové hmoty)

Dodávka: - nábytkářské a truhlářské řezivo - dřevěné uhlí.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -dřevěný nábytek-masív -nábytek z laminovaných dřevotřískových desek -obývací stěny, ložnice, kuchyně, koupelny -skříně, válendy, stoly, židle, dětský nábytek, bytové doplňky -okna, dveře, podlahy -palubky, obrazové rámy, lišty pro malíře obrazů -obklady, stropní kazety Práce: ...

Velkoobchod: - sanitární a koupelnové vybavení - instalatérský a topenářský materiál.

Prodej: -koupelny, sprchy, WC -obklady, dlažby-vnitřní a venkovní -štěrkové a spárovací hmoty PCI, KIESEL -silikonové tmely -baterie všeho druhu -suché omítkové a tepelně izolační materiál HASIT, QUICK MIX -okapy, žlaby umělohmotné ACO, MEA -sádrokartony KNAUF -izolační materiály ISOVER, ORSIL, ROCKWOOL -střešní krytina ...

Betonárka Výroba, prodej, dovoz, doprava: -Beton -Malta -Písek -Kamenivo -Mechanicky zpevněné kamenivo (Nestmelené směsi)

Betonárka Výroba, prodej, dovoz, doprava: -Beton -Malta -Písek -Kamenivo -Mechanicky zpevněné kamenivo (Nestmelené směsi)

Maloobchod, prodej: - vybavení koupelen - voda, topení, plyn (kotle, ekologické kotle, vodárny, oběhová čerpadla, bojlery, topná tělesa, expanzní nádrže) - instalatérský, topenářský materiál - sanitární keramika - obklady, dlažby - armatury - akumulační nádoby - solární systémy. Práce: - topenářské - instalatérské - ...

Koupelny na klíč. Koupelnové studio. Návrhy a realizace koupelen včetně grafického zpracování. Maloobchod, prodej: - obklady - dlažby - sanitární keramika - vybavení koupelen.