PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
STAVEBNINY A ATELIÉR FASÁD, s.r.o. Vám nabízí: - kompletní sortiment stavebního materiálu - výroba a tónování barev a fasádních směsí - fasádní směsi Český CAPAROL - individuelní skládání barevných kamínků na mozaikové omítky - spolehlivou autodopravu - zpracování nabídek zcela zdarma - poradenskou činnost - individuální ...

Maloobchod, prodej, E-shop, inetetový obchod: - koupelnové doplňky, doplňky do koupelen - podlahové teplovodní vytápění. Sídlo firmy: - Albrechtičky 56, okr. Nový Jičín.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - hutní materiál - železářství - spojovací materiál - štěrky, písky, drtě - stavební chemie. Služby: - nákladní doprava (doprava materiálu na místo určené odběratelem). Sídlo firmy: - Michalské náměstí 659/4, Ostrava - Michálkovice.

Pila. Pořez, zpracování: - dřevo, dříví. Výroba, dodávka, velkoobchod, prodej: - dřevěné obaly, palety - stavební řezivo (řezivo na zakázku) - palivové dříví. Centrála firmy: - Nováčkova 432/42, 614 00 Brno

Velkoobchod, prodej: - osvětlovací technika - světelné zdroje - elektroinstalační materiál.

Prodej, montáž, servis, instalace, výroba: -plastová okna, dveře, zimní zahrady z profilů ROPLASTO -dřevěné okna, dveře -dřevěných dveří vnitřních PRÜM -střešních oken ROTO -kování.

Dodávka, montáž: -EURO okna a dveře tww -plastová okna a dveře -žaluzie a parapety.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna -stínicí technika, parapety -zednické začištění.

Velkoobchod, maloobchod: -přepěťové ochrany, záložní zdroje UPS -stabilizované zdroje -střídače elektrocentrály -akumulátory -aktivní bleskosvody. Služby: -recyklace -tonery pro laserové tiskárny a kopírky -cartridge náplně pro inkoustové tiskárny -originální, alternativní, recyklované -rozvoz zboží pro firmy po Táboře ...

Dovážíme a distribujeme elektronické komponenty, vypínače, axiální ventilátory, termostaty, regulátory, presostaty, přívodní kabely, kabely, konektory a překážková návěstidla. Nabízíme vývoj, osazování a výrobu PCB. Dále nabízíme kompletní řešení vašich projektů. Sortiment: - vypínače - regulace, chlazení, klima a topení - ventilátory - ...

INTERNETOVÝ OBCHOD, EOBCHOD, E-SHOP, ESHOP, PRODEJNA NA UVEDENÉ ADRESE Doprava ZDARMA při objednávce nad 20.000, - kč Pro odeslání Vaší objednávky není nutná registrace do naší databáze! VYBAVENÍ KOUPELEN : Prodej koupelnového vybavení.

Služby: -vrtané studny -septiky a jímky -tepelná čerpadla -vodovodní přípojky.

Výroba: - dřevěné svítidla, osvětlení (bodovky, lampy, lustry, komponenty) - venkovní, vnitřní dřevěné dveře. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Dřevovýroba. Sídlo: - Vsetín, Družstevní 1180 - tel.: 603845273.

Truhlářství, zakázková výroba, prodej: -dřevěná okna a dveře -nábytek všeho druhu -kuchyně, pokoje -ložnice, kanceláře -stoly, židle -bytové doplňky.

Velkoobchod a maloobchod: - stavební systémy KNAUF - zárubně do sádrokartonových příček - izolační materiály, URSA, ISOVER, ORSIL, ROCKWOL - minerální podhledy THERMATEX, OWA - suché smaltové směsi - plovoucí podlahy spojovací materiál - dřevoštěpkové desky OSB - fasádní zateplovací systémy - nátěrové hmoty - stavební ...

Práce: -klempířské -pokrývačské -ze všech druhů materiálů. Výroba: -klempířské prvky. Dodávka: -veškeré střešní materiály.

Elekromontážní práce. Revize. Prodej: - elektromateriál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál.

Služby: -distributor LOVATO SPA pro ČR a SR. Sklad, dodávky, technické poradenství a servis: -elektroinstalační materiál -elektromateriál pro kompenzaci jalové energie -jistící elektromateriál -automatizační prvky -izolátory META.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny -zdící materiály -obvodové zdivo -příčkovky -porobeton -keramické stropy -keramické překlady -suché maltové směsi -malty pro zdění -tepelně izolační malty a omítky -zateplovací systémy -sanace, renovace -speciální malty -omítky vnější, vnitřní -těsnící ...

-Rekonstrukce stoupacích vedení a elektroinstalace společných prostor v bytových domech -Kompletní rekonstrukce bytů včetně ostatních řemesel souvisejících s rekonstrukcí bytu -Dodávku a montáž elektrického vytápění pomocí elektrických přímotopů, kotlů, akumulačních kamen -Dodávku a montáž klimatizace, tepelných čerpadel a jejich kombinací ...

Velkoobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -postřiky a hnojiva -kartáčnické zboží -nátěrové hmoty -hygienické pomůcky -kompletní čisticí a úklidové prostředky -vhodné pro průmyslové závody, školy, školky a provozy gastro.

Služby: -výroba, prodej a montáž -značková plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře -kompletní služby včetně všech doplňků.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kanceláře - dveře, zárubně - schodiště.