PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej, instalace, montáž: -voda, topení, plynoinstalace, projekt revize, stavebniny. Koupelnové studio -3D grafické studio -rekonstrukce bytové jádro, bytová jádra -vybavení koupelen, koupelny, koupelna. o nás, kontakty voda topení plyn montáže stavebniny barvy Düfa koupelnové studio akce

Stolařství, výroba: - dřevěná okna, dveře - eurookna

Maloobchod, prodej, montáž, instalace: - domácí elektrospotřebiče - elektroinstalační materiál.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy, vnitřní zateplení bez parozábrany - sanačně, tepelně izolační omítky - fasádní barvy - vnitřní, interiérové barvy, dekorativní techniky, tapety - omítky - materiály pro kompletní sanace fasád - speciální malty pro opravy trhlin, štuků a balkonů - průmyslové nátěrové hmoty - laky na ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - materiál pro střechy - střešní krytiny a šindele - střešní doplňky a příslušenství - fasádní systémy - klempířské střešní prvky - fólie, izolace.

Internetový prodej: -široký sortiment interiérových dveří a zárubní značek Sapeli, Masonite, Stylus a dalších předních výrobců interiérových dveří.

Montáže elektroinstalací. Výroba elektrických rozvaděčů.

Prodej, maloobchod: -ložiska -voda -topení -plyn.

Elektroinstalační práce. Výroba: -rozvaděče -transformátory -elektronické zařízení. Montáž: -elektrické topení -kotle, radiátory, stropní panely -úsporné osvětlení Prodej: -elektrospotřebiče, spotřební elektronika -výpočetní technika -prádlo a textil. Služby: -kopírování.

Výroba: - konstrukční systémy - zastřešení venkovních bazénů, zimní zahrady, přístřešky, střechy. Kancelář: - Lešetínská 47, Ostrava Kunčice.

Prodej: -barvy -laky -malířské potřeby.

Prodej, pronájem party stanů velkokapacitních, nůžkových, trubkových, pódií, zahradního nábytku, pivních setů, mobilních WC. Nabízíme ozvučení, osvětlení, vytápění, catering. Zajistíme oslavy, koncerty, výstavy, firemní, sportovní, adrenalinové akce.

Zabýváme se velkoobchodním i maloobchodním prodejem zboží pro instalaci a provozování STA - společných televizních antén satelitních rozvodů, kabelových rozvodů a IPTV. V portfoliu naší firmy je kompletní sortiment zboží od antén, konektorů, kabelů, zařízení pro hlavní stanice a pasivních prvků až k STB.

Výroba, vývoj, prodej: -spínaný napájecí zdroj -induktivní komponenty -cívky -tlumivky -měniče -konvertory -telekomunikační nabíječky -napájení.

Maloobchod, prodej: -průmyslová chemie.

Dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla IVT - topné systémy. Konzultační a poradenská činnost v alternativních zdrojích energií.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -dekorativní omítky -stěrkové a spárovací tmely -fasádní barvy a omítky -malířské barvy -tepelně izolační a sanační systémy.

Zámečnictví: Výroba, zhotovení na zakázku: - branek, vrat, ocelových plotů - vstupních ocelových dveří, výkladů - montáže točitých ocelových schodů. Prodej: - vrtáků - dveřní kování.

Pokládka, prodej: - podlahoviny - podlahové krytiny - koberce - zátěžové, bytové - PVC - linoleum - čistící zony - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - parkety - stavební chemie. Kompletní program produktů pro podlaháře. Podlahářské práce. Čištění podlah.

Maloobchod, prodej: -laminodesky -překližky -laťovky, lišty -dřevěná okna, dveře. Zakázková výroba: -krovy -trámy 15 m -latě -prkna -doprava na staveniště.

Prodej: -omítací lišty pro okna a dveře. - barvy GORI

Prodej: -ruční nářadí -elektrické nářadí -pneumatické nářadí -spojovací materiál -autoelektro příslušenství -brusný a řezný materiál -vrtáky -stavební a nábytkové kování -skladovací systémy -automobilová chemie -kompletní vybavení dílny.

Montáž, projekce, revize: -hromosvody -kabelové rozvody -veřejné osvětlení -slaboproudý rozvod -kompletní elektromontážní práce. Výroba: -rozvaděče. Prodej: -elektromateriál -řídící systémy SIEMENS, MODICON, SAUTER -frekvenční měnič SIEMENS, TELEMECANIQUE -silové a slaboproudé kabely AYKY, CYKY ...