TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Prodej, e-shop: - krby - kotle - požární technika - radiátory - centrální vysavače - vodárny - čerpadla - kanalizace.

Poradenství, konzultace, dodávky na klíč včetně projektové dokumentace, montáže, instalace, opravy, rekonstrukce, servis: -ústřední topení, kotelny, výměníkové stanice -zdravotně technické instalace (ZTI), rozvody plynu -vodoinstalace včetně odpadní potrubí vnitřní. Dodávky veškerého instalačního materiálu: -sporáky, plynové kotle, průtokové ...

Výroba, prodej: - kabelová konfekce (elektromateriál). Sídlo firmy: WEPOL, spol. s r.o. Náprstkova 214/7 Praha 1 - Staré Město 110 00

Práce: - malířské - natěračské - tapetování, tapetářské Turnov Antonína Dvořáka 299 Maloobchod, prodej: - barvy, laky

Prodej, velkoobchod: - baterie - světelné zdroje - nabíječky - prodlužovací přívody.

Montáž: - plastová, hliniková okna a dveře - žaluzie - parapety - garážová vrata. Práce: - rekonstrukce bytových jader - zednické - obkladačské.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Projekce, dodávka, rekonstrukce, opravy, servis i smluvní, montáž: -elektroinstalace a elektromontáže NN do 1000V a VN -trafostanice -rozvody -zabezpečovací signalizace EZS -požární signalizace EPS -strukturované kabeláže -osvětlení VO -montáž venkovního osvětlení -osvětlení pro banky, obytné budovy, administrativní ...

Prodej: - materiály pro povrchovou úpravu staveb - zateplovací systémy - fasádní barvy - vnitřní, interiérové barvy, dekorativní techniky, tapety - omítky - materiály pro kompletní sanace fasád - speciální malty pro opravy trhlin, štuků a balkonů - průmyslové nátěrové hmoty - nátěry betonu - laky na dřevo - tmely, ...

Velkoobchod, prodej: - telekomunikační a elektroinstalační materiál - domácí telefony - videotelefony - elektrické zámky - strukturovaná kabeláž - datové rozvaděče - měřící a testovací přístroje - bezdrátové automatizace. Sídlo společnosti: - Na Zámčiskách 1082/13, Ostrava - Stará Bělá.

Stavebnictví: -výměna okenních a dveřních výplní Prodej, montáž, poradenství, úvěry: -plastová okna a dveře z kvalitních německých tříkomorových a pětikomorových profilů VEKA a celoobvodovým kováním Winkhaus -vchodové dveře s bezpečnostním kováním Winkhaus STV, izolační dvojsklo Izolas Ug=1, 1, W/m2.K s plastovým meziskelním ...

Maloobchod: - spojovací materiál, železářství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -VF** technika, konektory, antény -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče a příslušenství -komponenty pro zakončování a spojování vodičů -výkonové jističe -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -domovní spínače -úložní materiál -přístrojové a řadové svorkovnice -pojistky, pojistkové ...

Prodej: - suché stavební materiály.

Stavby: - teplovzdušné krby. Dodávka, montáž a obezdění: - krbové vložky z litiny i oceli - kachlová krbová kamna - mastková krbová kamna - celolitinová krbová kamna. Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - doplňky k oknům-parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Prodej: -stavební materiál -stavebniny.

Pila, pořez dřeva Prodej: - dřevěné konstrukce střech - truhlářské řezivo - desky, trámky - střešní latě - palety.

Rekonstrukce: - domy - byty. Prodej: - vybavení koupelen - dveře - podlahy - dlažby, obklady - stavební chemie. Montáž: - plastová okna, sádrokartony.

Výroba: -omítkových směsí -fasádních barev -vnitřních nátěrů -systémových součástí kontaktních zateplovacích systémů.

Dodávka, montáž: -plastová okna, dveře -venkovní, vnitřní parapety -žaluzie -střešní okna -sítě -garážová vrata. Služby: -demontáž a likvidace starých oken a dveří -zednické zapravení špalet -technická pomoc -zaměření -cenová nabídka -doprava do 30 km zdarma.

Prodej: - kompletní lakovací sortiment - lakovací materiály PPG - letecké barvy a těsnící tmely - těsnící a lepící tmely - průmyslové lakovací barvy.

Výroba, zakázkové truhlářství: - nábytek - skříně - postele - stoly, židle - dveře (interiérové, vchodové) - ozdobné ploty - schodiště - terasy + balkónové oplocení.