TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Pokrývačské práce. Tesařské práce. Prodej: - krytiny - střešní doplňky - střešní podbití. Instalace a prodej: - střešní okna.

Výroba, projekce: -systém elektrický ohřev pro různá odvětví průmyslu, včetně oblastí ohrožených výbuchem a požárem -topné systémy pro potrubí a nádrže.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: -nábytek - skříně, vestavěné skříně, nábytkové stěny, kancelářský nábytek - stoly, kancelářské stoly - kuchyně, kuchyňské linky - okna, euro-okna - dveře vchodové, vrata - zahradní nábytek, lavice, stoly, pergoly - obložení. Renovace nábytku.

Výroba a prodej transformátorů. - elektropříslušenství

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, eshop: -stavební materiál. -cement, vápno. -sádrokartony. -izolační materiály. -ztracené bednění.

Truhlářství. Truhlářské práce. Návrh, výroba, montáž nábytku na míru: - kuchyně, kuchyňské linky - obývací pokoje, dětské pokoje - vestavěné skříně (i se zrcadly) - nábytek do dětských zařízení - kancelářský a jiný doplňkový nábytek - plovoucí podlahy - dřevěné interiérové dveře.

Vítejte v pestrém světě “ Vermont “, který přinášíme coby výhradní dovozce a distributor do České republiky. Představujeme ručně vyráběné květiny, které se skládají ze skutečných květů pěstovaných v Africe. Patentovaný proces dehydratace a následného balzamování umožňuje květům uchovat si dlouhodobě stejné vlastnosti jako v přirozeném stavu. ...

Prodej, oprava: -vodní čerpadla-kalová, oběhová, ponorná -vodárny.

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Velkoobchod, prodej, dodávka, zásilková služba: - přístroje a příslušenství do elektrorozvaděčů a elektroinstalačního materiálu - síťových i slaboproudých relé do plošných spojů TYCO a SCHRACK - návěstní relé RA 70 z produkce firmy EAW Berlín, poruchové signalizace ZPA Trutnov, ochrany ABB a releové moduly z vlastní produkce. - přístroje ...

Stavební firma, dodávka, montáž: - plastové, dřevěné, hliníkové okna, dveří - prosklené fasády, zimní zahrady, garážová vrata, interiérové dveře, parapety, žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu - rekonstrukce, výkopové práce, zateplování fasád, střechy, truhlářství, klempířství, instalatérské práce, podlahy.

Prodej: -stavebniny. Zásobování staveb. Autodoprava: -LIAZ s hydraulickou rukou.

Prodej: - kosmetické výrobky - čistící prostředky.

Projekce, výroba, montáž, dodávka: - plastová, hliníková okna, dveře, prosklené stěny - zimní zahrady, lodžie - plastové fasádní systémy - pro plastová okna, fasády a zimní zahrady profily REHAU případně hliníkové profily SCHŰCO a ALUK.. Certifikace jakosti kvality: - ČSN EN ISO 9001 : 2000.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -sanitární výrobky Besteco: -ZTI, -koupelny na klíč -umyvadla, umyvadlové baterie, sifony k umyvadlům -sprchové kouty, zástěny -vanové zástěny -sprchové zástěny na míru -sprchové baterie, masážní panely -příslušenství k sprchovým koutům -záchody, bidety, parní boxy -koupelová zrcadla -bidetové ...

Výroba, maloobchod, montáž: -balustrády, sloupy, ozdoby domu -sochy, fontány, kašny, interierové fontánky, umělecké doplňky do zahrad -krby (vnitřní, zahradní, s udírnou, zahradní grily) -obklady (pískové, kombinované, tesané, lámané, přírodní) -ploty (tvarovkové, betonové, štípané, deskové, okrasné, pískovcové) ...

Dodávka, montáž: -dřevěná a plastová eurookna, vchodové dveře -interiérové dveře včetně zárubní a kování -zimní zahrady, garážová vrata -doplňky k oknům a dveřím -žaluzie -sítě proti hmyzu -předokení rolety -vnitřní a venkovní parapety. Služby: -nabídka a zaměření zdarma -vybourání starých oken -dodávky nejlevnějších.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál Stavební činnost

Truhlářství a truhlářské práce. Nabízíme: - výroba atypického nábytku nejen z masivu - výroba dveří a zárubní - výroba oken - renovace starožitného nábytku - renovace a pokládka podlah - pokládka PVC a koberců - broušení parket

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže, rozvoz: -sádrokartony, sádrokartonové desky THERMATEX: -příčky, stropy -materiál pro střechy -tepelné izolace, zateplovací systémy -omítky -polystyren -barvy -střešní okna.

Velkoobchod, velkosklad: -drogerie-barvy, laky.

Montáž a opravy: -kotelen, plynoinstalace, montáže ústředního vytápění -vzduchotechniky. Stavební práce.

Práce: -malířské -natěračské -dekorativní nástřiky -nátěry střech a fasád -nástřiky van* -zateplování fasád. Velkoobchod: -barvy -izolační a zateplovací systémy.

Výroba : -transformátory pro svítící trubice -tlumivky a jiné vinuté díly -síťové transformátory -vinuté díly pro spínané spoje -kabelové formy -ruční osazování a pájení el.součástek.