PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Velkoobchod, prodej: - instalatérský a topenářský materiál

Maloobchod, prodej: -barvy -laky -natěračské potřeby.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce pro stavebnictví - nádrže, násypky, kontejnery, potrubí - projektové zpracování.

Služby: -výroba a montáže nábytku -soustružení -řezbářství -schody -obklady -okna -dveře.

Stolařství. Výroba: - nábytek - dveře - kuchyňské linky - schody - interiéry - pergoly.

Prodejní sklad: - klempířské prvky - hydroizolační materiál. Služby: - rekonstrukce a generální opravy střech - izolace plochých střech, zateplení - klempířské a pokrývačské práce - tesařské práce a krovy - ocelové konstrukce. Provozovna: - Cihelní 69, Ostrava - Moravská Ostrava.

Prodej, montáž, servis: - elektronické bidety.

Řemeslo: -klempíř -pokrývač -zámečník. Prodej: -střešní krytina.

Prodej a montáž: - tepelná čerpadla (země/voda, vzduch/voda, voda/voda). Komplexní služby: - základní poradenství v oblasti úspor energií - vypracování projektové dokumentace a variant řešení pro konkrétní objekt - výběr technicky a ekonomicky optimální varianty pro klienta. Sídlo firmy: - Podvihovská 100/13, Opava - Komárov.

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Služby: - tónování barev na počkání - Primalex, Jub, Dulux, Vivechrom, míchání autolaků. Nabízíme natěračské potřeby, lazurovací laky, silikony, emaily všech druhů, spreje a plnění barev do sprejů.

Specializace: - plynové kotle - plynové kotle kondenzační.

Dodavatel profesionálních svítilen a speciálních odolných bezpečnostních kufrů, nabíjecích baterií a progresivních nabíječek. MIPESA s.r.o. byla založena v roce 1992 za účelem dovozu vybraných výrobků a jejich distribuci v České republice. Je výhradním zástupcem firmy PELI PRODUCTS a.s., která je evropskou pobočkou americké firmy PELICAN ...

Zámečnictví-výroba: -zábradlí,schody,schodiště,žebříky, lávky,přístřešky,vrata,branky. Kovoobrábění: -soustružení,frézování,broušení, vrtání. Práce: -stříhání,řezání,ohýbání,svařování. Výroba,prodej kolová mikrorypadla ORTAS MR-K11,MR-K14: -dodávky náhradních dílů,ND** -záruční a pozáruční opravy -servisní ...

Velkoobchod, prodej: -pesticidy pro zemědělství a lesní hospodářství -barvy, laky -autolaky -ředidla -malířské potřeby -substráty, rašeliny -hnojiva.

Prodej, stavebniny: - veškerý stavební materiál - výrobky firmy Terranova - materiál vám dovezeme a složíme hydraulickou rukou přímo na požadované místo.

Čištění, výstavba, oprava: - jímky, kanalizace, žumpy, septiky. Biolgické čištění. Nakládání s nebezpečnými odpady. Stavební práce: - zemní - zednické - vodoinstalatérské - demoliční.

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Podlahářské práce-prodej, servis, montáž: -parkety, plovoucí podlahy -linolea -koberce -hlavně do kanceláří firem.

Nase firma nabizi jeden z nejširších a nejkompletnějších výrobních sortimentů v oblasti omítkových směsí, doplněný o fasádní barvy, stavební chemii a speciální produkty.

Elektroinstalace. Práce: -kabelové rozvody nízkého napětí NN*. -výroba rozvaděčů. -montáž hromosvodů. -telefonní rozvody. -počítačové sítě. -revize elektrických zařízení.

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - potrubní systémy - parovody, horkovody, teplovody, produktovody, plynovody - výměníkové stanice - domovní předávací stanice formou generální dodávky na klíč.

Velkoobchod, prodej: -lamináty HPL - umakarty nové generace -distribuce dekorativní vysokotlaké lamináty (HPL) -přední výrobci (MAX ISOVOLTA, FORMICA, POLYREY, RESOPAL, THERMOPAL, HOMAPAL, KRONOERG) -nábytkové doplňky -výroba postformingu na zakázku (parapety, kuchyňské desky, dvířkovina) -kompletace interiérů na místě ve spolupráci s ...

Dodávka, prodej, montáž: - stavební výplně - okna (plastová, Eurookna, hliníková) - dveře (plastové, dřevěné, hliníkové) - zimní zahrady - garážová vrata - prosklené fasády - doplňky (rolety, parapety, markýzy, žaluzie). Sídlo firmy: - Město Albrechtice, Opavice 26.