TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Velkoobchodní a maloobchodní prodej laminátových a dřevěných plovoucích podlah od světových výrobců ALLOC- doživotní záruka na podlahy do bytových prostor TARKETT-dřěvěné podlahy 14mm - 22mm.Švédská kvalita BERRY FLOOR-laminátové podlahy se strukturou a V drážkou ve spoji.Dokonalá imitace dřeva. EPI-francouzské lepené a ...

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -čerpadla.

Solidbuy - internetový obchod: - podlahy interiér i exteriér - terasy montované - zahradní nábytek Teak - fasády siding - sádrokartony Prodejní sklad v Brně. Vzorkovna v Brně i Praze.

ANLUX TWW s.r.o. - specialista na dřevěná a dřevohliníková okna : -dřevěná eurookna TWW a ALBO -vchodové dveře TWW a ALBO -speciální výrobky z rakouské dílny - absolutní TOP kvalita -parapety, žaluzie -rolety, sítě proti hmyzu -dřevohliníková okna a eurookna s izolačním dvojsklem i trojsklem, bezrámové zasklení.

Stavební činnost Práce: - zednické - obkladačské - kamenické Stavby: - rodinné domy - průmyslové objekty - komunikace Velkoobchod, maloobchod, prodej: Ladova 4940/32, Jablonec nad Nisou, tel.:483305406 - obklady - dlažba i zámková - drcené kamenivo - lepidla - záhonové i silniční obrubníky

Služby: -truhlářské práce -sušení dřeva. Výroba: -masivní vnitřní a vchodové dveře .

Střechy. Práce, řemeslo: -klempíř -pokrývač. Zateplování: -fasády. Prodej-materiál: -klempířský, izolační.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -střešní systémy -výrobky firmy YTONG -tvárnice příčkovky -cihly -hutní materiál.

Prodej: - elektrosoučástky - elektroinstalační materiál - textil - tabák. Další prodejna: - Palackého nám. 17/7, Bruntál, tel. 554718776 - Seifertova 1321/7, Bruntál, tel. 554714373.

Práce: -zámečnické, výroba, prodej automatických posuvných bran Prodej: -spojovací materiál hřebíky, metrické šrouby -svorníky -elektrody -ségrovky a jiné -vrtáky -spojovací techniky MUNGO

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -fasádní zateplovací systém: MAMUT, BAUMIT, VISCO -stavebniny - další sortiment:cement, vápenný hydrát, omítkové směsi, cihly, tvárnice YTONG, sádrokartonové profily, lišty pro obklady, zednické nářadí -stavebniny - materiály pro zateplovací systémy budov -fasádní polystyren, polystyren do podlah, střech ...

Výroba, prodej: - komponenty z optických vláken Optická instalace na klíč

Prodej: -deskové výměníky tepla -nerezové akumulační nádrže a ohřívače vody 100-10000 l -ocelové akumulační nádrže a ohřívače vody -elektronická úprava vody DEPOSI IRON.

Výroba: -atypický nábytek -okna, dveře -stavebně truhlářské prvky na zakázku -schody.

Elektro firma. Řemeslnické práce: - elektromontážní práce, elektromontáže, elektrikářské práce, elektroinstalace. Výroba, dodávka, montáž, revize: - elektrorozvaděče.

e-shop, velkoobchod, maloobchod elektroinstalační materiál, osvětlení, svítidla, jističe, vypínače, zásuvky, žárovky, zdroje světla, ventilátory, vytápění, kabely, vodiče, spotřebiče...

Maloobchod, prodej: -stavební materiál. -stavebniny.

Prodej: - plovoucí podlahy - masivní dřevěné podlahy pro interiér vašeho domu nebo bytu - parkety.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.

Práce: -domovní instalatérské, instalační, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topení, topo -plynařské, plynoinstalační. Montáž, oprava: -plynové zařízení -výměna radiátorů -termotatické ventily -kotle, kotel -elektrokotle -montáž vodoměrů -výměna baterií -nátěry potrubí včetně ...

Maloobchod, prodej: - stavebniny

VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Prodej, dodávka, montáž: - čerpadla - kotle - solární systémy, sluneční kolektory - topná tělesa. Práce: - topenářské, topenářství - plynařské - vodoinstalatérské, instalatérství - ČOV. Zelená úsporám. Sídlo firmy: - Ostravská 1280/9, Český Těšín.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - šrouby - zámky, kování - trhací a maticové nýty - nýtovací kleště - přivařovací prvky - matice v kleci - samoúchytné prvky.