PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Stolařství. Výroba: -kuchyňské linky -ložnice -dveře -okna -vrata -jídelny -bary.

Podlahářské a stolařské práce. Prodej, montáž: - laminátové, dřevěné, vinylové podlahy - PVC - koberce - dveře, zárubně - vestavné skříně - kancelářský a bytový nábytek - žaluzie.

Práce: -stolařské -inteiérový nábytek -okna, dveře.

Výroba a zhotovení oken, polic, dveří, nábytku, schodů, podlah, zahradního nábytku, dřevených chatek aj. Výroba a zhotovení i z materiálů nahrazujících dřevo Opravy a ostatní dle dohody Zakázková výroba NONSTOP Mobil: + 420 739 034 879 Tel./fax: + 420 318 864 485

Výroba a zhotovení oken, dveří, nábytku, schodů, podlah, zahradního nábytku, dřevených chatek aj. Opravy a ostatní dle dohody Zakázková výroba.

Revize, zkoušky, oprava, servis: - tlakové nádoby - parní kotle.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - stavební a průmyslová chemie a to: - tmely - lepidla - PU Pěny - omítkoviny - kaučuky dvousložkové - primery - speciální chemie - odstraňovače - odpěňovače - kotvící technika - fólie podstřešní - malířský program - silikonové laky - ochranné nátěry na dřevo - lepící pásky a ...

Oprava, servis: -plynové kotle.

Stolařství. Práce: -stolářské. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -vestavěné skříně -ložnice, postele -okna, dveře.

Výhradní zastoupení firem CHAFFO-TEAUX A RENDAMAX. Poradenství a prodej: -plynové spotřebiče -tepelná technika.

Stolařství. Truhlářství. Stavební truhlářství. Výroba: - okna, dveře, parapety - skříně - schody - kuchyňské linky - stoly.

Prodej a montáž: - interiérové dveře, okna a podlahy - bezpečnostní dveře, vstupní a vchodové dveře - plovoucí podlahy - okna - kliky - soklové lišty - přechodové lišty - obložkové zárubně - bambusové podlahy - bezpečnostní kování.

Truhlářství, podlahářství. Výroba z masivu, dýhovaných DTD, lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, dřevěné regály ... -špaletová a EURO okna -dřevěná schodiště, zábradlí. Repase: -historické dveře, vrata, okna.

Železářství: - nářadí - potřeby pro řemeslníky - domácí potřeby

Uhelné sklady a stavebniny. Maloobchod, prodej: -pevná paliva: -uhlí. -koks. -palivové dřevo. Maloobchod, prodej: -stavební materiál. -zdící materiál. -střešní krytina.

Podlahářská firma s 10-ti letou tradicí využívající nejmodernější podlahové systémy. Parametry a vlatnosti podlah patří k absolutní špičce v oboru. Procesu výroby je věnována nadstandartní péče. MONTÁŽ A PRODEJ: - plovoucí podlahy - dřevěné - laminátové - veškeré dřevěné podlahy - pokládání, renovace, broušení podlah - vestavěné ...

Podlahářství: - dodávka a montáž dřevěných podlah - renovace dřevěných podlah - povrchové úpravy podlah - speciální dřevěné podlahy ( do tělocvičen, sportovních hal, špalkové podlahy, laminátové podlahy)

Obklady - dlažby: - sanitární technika - koupelnové doplňky - sprchové kouty - vany - koupelnový nábytek - plastové a kovové ukončovací lišty - spárovací hmoty, tmely, lepidla - kompletní zateplovací systémy.

Prodej a servis : Bazénové centrum Litomyšl - bazény - bazénové příslušenství - zastřešení bazénů ALUKOV HZ - čístírny odpadních vod - vodoměrné šachty - nádrže a nádoby různých druhů pro stavební a zemědělskou výrobu apod. - jímky - septiky Dále dodáváme a zajistíme : - zastřešení bazénů - solární panely - filtrace - ...

Betonárka. Výroba, prodej: -beton. -betonové směsi.

Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, zásilkový prodej, servis, opravy: -modulární spínací hodiny tuzemské i zahraniční v provedení na lištu DIN, klasické, v režimu denním nebo týdenním, typ SPHQ, ZHQ -digitální spínací hodiny jednokanálové i více kanálové v režimech denním a týdenním, programování přístrojů lze provádět při ...

Prodej: - polyuretanové pěny - tmely - lepidla - chemické kotvy - penetrace a přísady a malty - hydroizolace - ochranné nátěry - barvy a laky - pásky lepící i výstražné - aplikační pomůcky.