PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Maloobchod: - koberce - nábytek. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Skladové prostory. Pronájem průmyslových ploch. Obchod a prodej: -sanita -sociální zařízení -vany -umyvadla -bojlery -baterie -WC.

Prodej, montáž: -plastová okna a plastové dveře firmy SULKO.

Prodej, montáž, servis: - kamna a kotle na kukuřici GREENHEAT používané k vytápění bytů, chat, chalup, rodinných domů, hal, dílen, skladů atd.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -pojiva, maltové a omítkové směsi, cement, vápno, fasádní systémy -obklady, dlažby -stavební materiály -zdící materiály -betonářská ocel, armatury -svařované sítě -betonové výrobky, dlažby, studniční skruže, obrubníky.

Truhlářství. Výroba: -stavebně truhlářská -dřevěná okna, EURO okna -dveře - pergoly - altány - ploty a zábradlí.

Práce: -truhlářské. Výroba: -okna, eurookna.

Výroba, prodej: -plastové profily. Práce: -kovoobrábění. Provozovna: -Tučapy 86, tel.:572593936, 572503425.

Zastoupení firmy: -BRUNNBAUER-ARMATUREN Ges.m.b.H., Vídeň www.brunnbauer.at -zastoupení německé firmy LESER. Výroba, kovovýroba, prodej: -armatury a zařízení pro potrubí a nádrže pro přepravu a uskladnění kapalin a plynů: -vysokotlaké armatury pro chemická, petrochemická, topenářská, teplárenská zařízení a ...

Dodávky, montáž: - dřevěné venkovní terasy z tropických dřevin a spékaného (thermo) dřeva - dřevěné venkovní obklady a podlahy. Výroba, montáž: - nábytek - zakázkové kuchyně - atypické dveře vnitřní, posuvné stěny, okna a dveře vstupní v euro profilu - vestavné skříně - dětské pokoje, postele a věšákové stěny - dřevěné schodiště ...

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - zahradní nábytek - kancelářský nábytek - dveře - dětské pokoje - ložnice - schodiště - vestavěný nábytek.

Značková prodejna GALUX, výroba: - dřevěná okna, dveře, parapety - garážová vrata - eurookna.

Zastoupení ZEMPO. Maloobchod, prodej: - zemědělské, hospodářské a zahrádkářské potřeby - krmné směsi, krmiva - semena - substráty - rašelina - hnojiva - chemické postřiky - nářadí pro zahrádkáře - květináče - plast, keramika - agrofolie, folie - lepidla, tmely - lana, motouzy, popruhy - ochranné pracovní pomůcky - ...

Materiály pro suchou výstavbu - specializovaný prodejce celoevropské sítě mateřské firmy BAUSTOFF+METALL GmbH Wien. Velkoobchod, prodej: -sádrokartonové a sádrovláknité desky -spárovací tmely -zárubně, dvířka a příslušenství RUG* -nátěrové hmoty, malířské potřeby -parozábrany a difuzní fólie (i s hliníkovou vrstvou) -elektrické ...

Prodej materiálů pro výrobce a opravny elektromotorů, transformátorů a cívek: - měděné lakované vodiče 0, 045 - 4, 25mm IEC 60317-13 - ploché vodiče IEC 60317-29 - samopájitelné vodiče IEC 60317-51 - drážkové izolace - bužírky F-GS - licny BETAtherm - tkalouny - svorkovnice - svorkovnicové skříně a víka - větrníky a kryty ...

Dřevařské závody. Truhlářství. Výroba: - okna - balkónová - dveře - vnitřní - vchodové - dýhované - fóliované - kazetové - palubkové - garážová vrata - dveře s olověnou vložkou - protikhlukové dveře.

Projekce, dodávka: -topení, ústřední vytápění.

Nové instalace, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -kanalizace vnitřní -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů -ohřev teplé užitkové vody (TUV) -topení ústřední, etážové, podlahové GABOTHERM.

Dodávka, velkoobchod, maloobchod, prodej, doprava: -zdící materiály-cihly plné, voštinové, příčkovky -cihelné bloky POROTHERM, YTONG -vápenopískové cihly -stropní materiály-HURDIS, MIAKO -střešní krytiny-bobrovky, francouzské tašky BRNĚNKA, HOLLAND, PORTUGAL -betonové krytiny BRAMAG, hřebenáče -okrasné plotovky -stropní panely ...

Prodej: - barvy, laky, - nátěrové přípravky na betonové podlahy. Provozovna: Řeháčkova 206/2a, 40001 Ústí nad Labem - Předlice

Dodávka, montáž, stavba, realizace, oprava: - střešní pláště, střechy. Řemeslnické práce: - klempířské, pokrývačské - klempířství, pokrývačství.

Výroba, export, vývoz, prodej: -materiály pro sádrokartonáře -stěrky, pastové tmely -lišty -nářadí pro sádrokartonáře.

Maloobchod, prodej: -nábytek -skříňový a čalouněný nábytek -sedací soupravy -židle -rohové lavice -kancelářský nábytek -kuchyňské linky včetně montáže -ložnice -bytové doplňky -koberce, lina -kuchyně na míru -doprava.

Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen či WC: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika. Zednické a obkladačské práce.