PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

Velkoobchod: - osvětlení, svítidla, - elektroinstalační materiál.

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy, laky.

Provozování žulových lomů, kamenolom. Hrubá kamenická výroba: -žula šedomodrá -dlažební kostky -rigolový kámen -bloky -kamenné výrobky pro zahradní architekturu -ostatní lomařské výrobky -masivní kamenické výrobky. Lomy:Vševily, Kovárovice, Chlum u Blatné.

Prodej: -zateplovací systémy -profily a desky na sádrokarton -materiál pro zdění -střešní krytiny. Služby. -doprava zakoupeného zboží.

Provádění: - stavební nátěry a nástřiky - zateplování fasád a budov. Opravy a nátěry: - fasády. Práce: - malířské - velkoplošné - výškové - horolezeckou technikou. Maloobchod: - drogerie - fasádní a interiérové barvy.

Opravy, revize: - plynové spotřebiče - topení v mědi - plyn - instalatérské práce - výroba technických plynů.

Prodej: - pevná paliva (uhlí, brikety, koks) - palivové dříví do krbu - dřevěné brikety - dřevěné uhlí - stavebniny (stavební materiál, písek) - zemní práce bagrem (bourací, výkopové) - nákladní autodoprava.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -obklady a dlažba Rako, CHKZ, HOB, -sanitární keramika, -baterie, -sprchové kouty.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - zimní zahrady - prodej střešní okna, makrolon, plovoucí podlahy - kovovýroba

Výhradní zastoupení společnosti DORFNER Gmbh pro ČR**. Prodej, poradenství, doprava: -plniva -filtrační písky -stavební chemie -pomocné prvky pro podlahy -průmyslové podlahy -keramika zahradní, hřbitovní -zahradní nábytek -kameninová dlažba.

Stavebniny. Maloobchod, prodej, eshop: -stavebniny. -stavební materiál. -zdící materiály. -instalatérské potřeby. Půjčovna, zapůjčení: -nářadí: -bourací kladivo. -míchačka. -řezačka obkladů. -vibrační pěch.

Velkoobchod, maloobchod: -vodoinstalační materiál. - čerpadla

Truhlářství, výroba - eurookna - dřevěná okna, dveře

Prodej písků, štěrku a drtí, kačírků, mulč.kůry, zahradní zeminy. Provozování kontejnerové dopravy. Nákladní autodoprava. Likvidace odpadů. Uložení stav.sutě, výkop. zemin, velkoobjemový odpad. Sběrný dvůr.

Stavební firma: -výstavba rodinné domy. -průmyslové stavby. -občanská výstavba. Práce: -zemní práce. -demolice objektů. Developerská činnost. Betonárna Plazy, tel: 326 330 025 Výroba, doprava: -betonové směsi.

Truhlářství. Zakázková výroba: -dveře -okna, eurookna -bytový, zahradní nábytek. Renovace, pokládka: -kuchyňské linky, -plovouci podlahy.

Stavebniny, velkoobchod, maloobchod, poradenství: - obklady, dlažby: - Rako, Horní Bříza, Chlumčany - Salith - sypké směsi, suché malty - tmely, lepidla - sádrokartony, sádrokartonové systémy - maltové směsi - sanitární výbava - lišty, spárovací hmoty.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Velkoobchod, maloobchod: - spojovací materiál - kotevní technika

Vzorková prodejna: - okna, dveře ze dřeva a plastu - venkovní i vnitřní parapety - vchodové dveře a stěny - dopisní schránky. Certifikát ISO 9001:2000.

Prodej: -stavební materiál -střešní systémy BRAMAC, ONDACH, SATJAM, IKO, ONDULINE a další -hydroizolace -tepelné izolace -hutní materiál -doprava autem s hydraulickou rukou