TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Maloobchod, prodej: - malířské a autolakýrnické potřeby - barvy fasádní, interiérové i míchání - lazurovací laky, mořidla.

Výroba, prodej: - náhradní díly na vozy Škoda Výroba, montáž: - plastová okna, obklady, příčky - zimní zahrady

Stolařství. Výroba: - dveře - vrata - schody - obložení.

Koupelnové studio. Prodej: -obklady, dlažby -sanitární keramika -vodovodní baterie -stavební chemie -španělský koupelnový nábytek -podlahové krytiny. sídlo:Brno

Elektromontáže: -průmyslové a domovní -přípojky NN** -veřejné osvětlení. Revize: -elektro. Prodej: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej přírubových armatur, uzavíracích ventilů, kulových kohoutů i klapek.

Prodej, montáž, servis: -plynová zařízení 8 KW - 1 MW -závěsné, kondenzační a litinové kotle JUNKERS -kotle na pevná paliva zplyňovací kotle AGROMECHANIKA, ATMOS -zásobníky na ohřev vody -JUNKERS, Dražice, REGULUS, SOLAR POWER -plynové -elektrické -solární -tepelná technika STIEBEL ELTRON, AEG, JUNKERS -tepelná ...

Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Stavební firma.

Prodej: - stavební materiál, - obklady, dlažby, - hutní materiál, - nářadí. Provozovna "Východní průmyslová zóna".

Výroba, prodej: -vodou ředitelné barvy ETERNAL. -nátěrové hmoty. -fasádní barvy. -tmely, lepidla.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Montáž, revize a opravy: -elektrická zařízení -elektroinstalace. Služby: -přihlášky k odběru elektřiny. Výroba: -rozvodnice a elektroinstalace.

Zakázková výroba: -eurookna a dveře -podstatné zimní slevy -stavební truhlářství.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -nábytek kuchyňské linky, komody, skříně... -dveře -okna, eurookna -schody -vrata, ploty, pergoly... -dřevěná WC** sedátka. Prodej: -řezivo, stavební řezivo hranoly, prkna, latě.

Prodej: - přírodní kaučuk - agregáty na výrobu el.energie - kotle - kotelny. Zpracování: - projektové dokumentace. Zaškolení techniků i obsluhy a následný servis včetně dodávek náhradních dílů.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiály.

Práce: - topenářské. Maloobchod, prodej, montáž: - topenářské potřeby - topenářská technika.

Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře z profilů REHAU s kováním AUBI, garážová vrata NORMSTAHL. V naší široké nabídce máme kompletní výrobu a montáž všech výplní stavebních otvorů včetně žaluzií, rolet, okenic a parapetů.

Prodej: -nátěrové systémy. -fasádní barvy. -stříkané tapety.

Velkoobchod, maloobchod., sádrokartony, izolace, zateplovací fasády. Provádíme montáž sádrokartonu. Montáž střešních oken Velux. Stavební práce. Zajišťujeme služby: - doprava materiálu na stavbu - výpočet spotřeby materiálu z plánku i u Vás

Výroba: - ocelové a hliníkové konstrukce - ocelové dveře a vrata - hliníkové dveře a vrata Služby: - zasklívání balkonů a lodžií - revitalizace panelových domů. Sídlo: - Štramberská 515/45 - Ostrava-Hulváky - tel. 596738294.

Maloobchod, prodej: -interiérové, fasádní barvy, dekorace -strukturální omítky -dekorativní, vodou ředitelné nátěrové hmoty OIKOS -dekorativní bordůry -tapety, sklotapety.