PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Velkoobchod: -podlahové krytiny -podlahoviny. Podlahářství: -broušení parket -lakování EKO laky -kladení PVC, korku, parket, koberce -plovoucí podlahy -antistatické podlahy.

Stavební a nábytkové truhlářství. Tesařská a stolařská výroba. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - zahradní altány - bytové a nebytové doplňky pro rodinné domy, byty, obchody, restaurace. Maloobchod, prodej: - dřevoprodej - potřeby pro stolaře (kování, zámky, vruty, hmoždinky, šrouby, matice).

Projekty, studie, konzultace, dodávky elektro na klíč (i v zahraničí), generální opravy, servis, poradenství. Silnoproud: -trafostanice a rozvodny, generátory, kompenzátory, rozvaděče, osvětlení, uzemnění, hromosvody. Slaboproudé a kabelové rozvody. řízení technologických procesů, systémy: -řídící, ASřTP, automatizace -řízení ...

Maloobchod, prodej: -plastové trubky pro vodovody a kanalizace.

Autorizovaný servis vodovodních baterií RAF Výměna vodoměrů - Certifikát!!! Instalace rozvodů vody, odpadů, topení. Výměny van, sprch. koutů, wc, umyvadel, dřezů a dřezových desek, vodovodních baterií, sifonů. Zapojení praček, myček. Výměna bojlerů, ventilů, termoventilů, radiátorů, plynových sporáků, kotlů.

Velkoobchod a maloobchod: -průmyslová lepidla, tmely, maziva -čistící a odmašťovací prostředky -lepidla pro nábytkářskou a truhlářskou výrobu PVA. Velkoobchod a maloobchod: IMPACT ADHESIVES COMPANY-England: -RITE-LOK -vteřinová, konstrukční, anaerobní, epoxidová a kontaktní lepidla -polyuretanové a silikonové tmely a lepidla ...

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Montáž: -švédské silikonové těsnění oken a dveří do drážky -švédské žaluzie -bezpečnostní pancéřové dveře -sítě proti hmyzu do oken a dveří. Rekonstrukce: -kuchyňské linky v panelových bytech (náhrada plechové dvířka za dřevěné). Dodávka, montáž: -lamelové shrnovací dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady -dlažba, dlaždice.

Výroba, prodej: -topení, úsporné teplo -koupelnová otopná tělesa, -dekorační, estetické tělesa, těleso -radiátory - žebříky.

Práce, rekonstrukce, opravy, instalace, montáž: -vodoinstalace ve všech typech objektů rozvodů vody - kov, plast, měď* -odpady -topení a topenářské rozvody -podlahové vytápění -plynařské a rozvody plynu. Dodávka, prodej, montáž, instalace: -plynové zařízení a spotřebiče: -ohřívače (karmy) -kotle -sporáky. Rekonstrukce ...

Dveře a zárubně: -SAPELI, Masonite -vlastní výroba -stříkané bílé s pórovitým povrchem MASONITE -stříkané bílé hladké s rámečky potaženými fólií -fóliované s imitací dřeva s rámečky potaženými fólií -fóliované s imitací dřeva s rámečky z masivního dřeva -dýhované přírodní dýhou s rámečky z masivního dřeva -dveře ...

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -stavební chemie -lepidla, vteřinová a ostatní -kartáčnické zboží.

Prodej: - akrylátová sanitární technika.

Výroba, montáž, servis: -zplynovací kotel na dřevo a uhlí -náhradní díly -ústřední vytápění -zařízení pro odstranění kouřivosti kotlů na tuhá paliva při zatápění a přikládání -topné vložky ohřívače vody -topné vložky protiproudých výměníků z materiálu dle přání zákazníka (ocel, měď*, železo) -ocelové konstrukce vrat, zábradlí, ...

Velkoobchod, maloobchod: - elektromateriál.

Interiérové studio kuchyní, dveří a plovoucích podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně.

Prodej, montáž: - dřevěné podlahy (parkety, palubky). Půjčovna profesionálních brusek.

Maloobchod, prodej: -průmyslového zboží -drogerie -barvy, laky.

Výroba, montáž: - plastová okna - plastové dveře pilařská výroba

Prodej: -nátěrové hmoty -lepidla -tmely -xyladekory -consolan -bazénová chemie -náplně do chemického WC** -míchání barev.

Kompletní dodávka při výstavbě rodinných domků a bytů. Dodáme: -eurokna -vnitřní, venkovní dveře -schody -obklady -oplocení -nábytek -podlahy

Provádění rekonstrukcí potrubí, oprav kanalizací a odstraňování usazenin z potrubí vysokotlakým vodním paprskem.

stavební truhlářství a tesařství zakázková výroba - materiál pouze dřevo