PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Prodej: -stavební keramika -obklady a dlažby -stavební chemie -vodovodní baterie -sanitární keramika -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky.

Prodej, maloobchod: -střešní krytina -střešní okna -kanadské šindele IKO*, CRC* -aluminiové okapní systémy ARGO.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky.

Služby: -elektromontážní práce. Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál.

Truhlářství, výroba: - dveře, dveří - schodiště - zábradlí

Výroba: - veškerý dřevěný nábytek (masiv) - okna, dveře, vrata.

Velkoobchod, prodej: - střešní krytiny - kanadské šindele.

Renovace plechových a litinových van akrylátovou vložkou.

Prodejna HELE. Maloobchod, prodej: -elektronika, elektrospotřebiče: -televize, videa, videokamery, hifi věže, mikrovlnné trouby -ledničky, chlaničky, mrazničky, mražáky, pračky, myčky, sušičky, sporáky -vestavěné spotřebiče -fotoaparáty i digitální -elektroinstalační materiál. Maloobchod, prodej, servis, oprava: ...

Dřevovýroba. Práce: -truhlářské, truhlářství -stolářské, stolářství. Zakázková výroba: -nábytek -zahradní nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -dveře.

Stavební stolářství, truhlářství. Práce: -stolářské, truhlářské. Výroba: -pilařská: -hranoly -okna, dveře -schody, zábradlí -palubky, plovoucí podlahy.

Práce elektro: -instalace -revize -projekty -včetně materiálu -hromosvody -rozvaděče -elektrické kotle -přímotopné panely -montáž -servis -měření, regulace tepla. Přihlášky k odběru elektrické energie. Pokládání kabelů včetně výkopů.

Výroba: - okna - dveře - vrata - výlohy - ostatní stavebně - truhlářské výrobky Zhotovení a rekonstrukce vazeb.

Výroba: - atypické dveře, okna - zakázková truhlářská.

Oprava, servis, montáž, revize: - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - plynařské, topenářské.

Oprava, servis: - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - plynařské, plynoinstalační - elektrikářské, elektrikář.

Oprava, servis: - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - plynařské, plynoinstalační.

Truhlářství Výroba nábytku z masivu: - dveře venkovní i vnitřní včetně zárubní - kuchyně - postele - schody - skříně - stoly - vrata - ruční vyřezávky - nábytek s mysliveckými motivy.

Prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál. Provozovna: Na Drahách 1093 516 01 Rychnov nad Kněžnou

Instalace, montáž, rozvod, oprava, servis: - plyn, voda, topení. Prodej, servis, oprava, plynoservis: - kotle, kotel DAKON - plynové ohřívače. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - plynoinstalatérské, plynařské - topenářské.

Prodej: - výměníky tepla všech druhů - výměníkové stanice - využití odpadního tepla - vyvíječe páry. Poradenská a konzultační činnost.

Práce instalatérské: - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské. Prodej materiál: - vodoinstalační - topenářský. Voda, topení, plyn.