PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Naše společnost se zabývá výrobou, dodávkou, montáží i servisem: - bazénů - septiků - jímek - všechny tyto výrobky jsou vyrobeny ve vysoké jakosti z polypropylenu.

Maloobchod, velkoobchod: -kuchyně, koupelny, podlahy. Obklady, dlažby: -RAKO, HOB*, CHKZ*, PIEMME, ATLAS CONCORDE, OMEGA, KERABEN, IMOLA, PARADYZ, POLCOLORIT. Sanitární keramika, vany, sprchové kouty, vodovodní baterie, koupelnové doplňky, lepidla, tmely, spárovací hmoty, lišty: -RAVAK, SANTECH, RIHO, VAGNERPLAST, TEIKO, ...

Podlahářství. Pokládka, prodej: - podlahové krytiny - koberce.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - pergoly - dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - střešní okna, oken VELUX - suché maltové směsi CALOFRIG, SSP - stavební hmoty, chemie DEN BRAVEN - cihly, cement - betonové výrobky - dveře, okna, zárubně - cementová směs Unimalt - vlnité střešní krytiny.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - revize elektrických zařízení - revize hromosvodů, bleskosvodů - výroba rozvaděčů NN a MaR. Maloobchod, prodej: - elektromateriál.

Podlahářské práce, montáž: - vyhlazování povrchu TERALITem - pokládka koberců - lepení (PVC, korek) - plovoucí podlahy. Prodej: - podlahové krytiny PVC. Řemeslnické práce: - podlahář.

Prodej, montáž, pokládka: - podlahy - podlahové krytiny (koberce, PVC). Řemeslnické práce: - podlahářské.

Výroba, montáž: - dveře, schody, zábradlí - nábytek.

Práce: -truhlářské. Výroba: -EUROOKNA -vchodové dveře-z masivu -vnitřní dveře -schodiště, zábradlí.

Naše společnost Revize TZ Pardubice s.r.o. působí zejména v regionech Pardubice a Hradec Králové, působíme ale i v dalších lokalitách České republiky. Zaměřujeme se například na revize a zkoušky tlakových nádob, revize a zkoušky kotlů, revize plynových zařízení, provozní kontroly tlakových zařízení, školení obsluh tlakových zařízení, montáž ...

Výroba, prodej: - zimní zahrady, hliníkové skleníky - dveře posuvné a dveře skládané - široká nabídka zrcadel a dřevěných dekorů - vybavení šaten - možnost leasingu - skříně přesně na míru

Výroba, prodej, montáž, servis: - žaluzie - rolety - síta proti hmyzu - brány - garážová vrata - okna, dveře.

Stavebniny. Prodej: -bezazbestové střešní krytiny firmy BERONIT Beroun -zárubně, zámková dlažba, zdící, sypké a izolační materiály, hydroizolace, komínové systémy, stavební dřevo, palubky obkladové a podlahové, klempířské prvky -poradenství -doprava.

Dodávka, montáž: -dveře a zárubně WIPPRO -vchodové dveře WIPPRO, VETOS -dveře a zárubně SAPELI -mobilní posuvné stěny PARTHOS -půdní schody WIPPRO -samostatné a obkládané schody SWN* -dřevěná, plastová a hliníková okna -dřevěné parketové a plovoucí podlahy. Provozovna: -Praha, Bubenská 20 tel./fax 220874988.

Prodej, montáž: -voda -topení -plyn.

Výroba, prodej: -nerezové materiály, armatury a tvarovky pro potřeby potravinářského a farmaceutického průmyslu -nerezové armatury nahrazující mosazné kohouty a dílce pro sklepy a stáčírny -speciální armatury pro pivovarnictví -speciální armatury pro zpracování a výrobu vín.

Prodej: - uzavírací a zpětné ventily, - pojišťovací ventily, - regulační ventily, - klapky, - šoupátka, - odvaděče kondensátu, - potrubní díly s výstelkou, - průhledítka, - průtržné membrány, - stavoznaky, - kalibrační přístroje, - odstředivá chemická čerpadla, - vysokotlaké procesní kompresory.

Renovace, zkrácení, prodloužení, hoblování, výměra zámku: - dveře - zárubně Holandskou metodou Palt-ex. Typ dveří, sklo a kování dle vlastního výběru.

Montáž, prodej, servis. Certifikovaný dodavatel pro Zelená úsporám. Kotle na tuhá paliva (uhlí, dřevo, obilí, dřevní odpad - biomasa) o výkonu až do 350 kW značky: -Agromechanika Lhenice -BENEKOVterm -DAKON -GAS KOMPLET a jiné Možno spojit s ohřevem teplé užitkové vody (ekonomicky výhodné) Výhradní zastoupení pro plzeňský a ...

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: - přírodní kámen - žula, mramor, travertin, pískovec, onyx - dlažba, obklady. - výrobky z přírodního kamene - kamenné desky.

Vyroba, dodávky: -jímky -přečerpávací šachty včetně vybavení -bazény -bazénová technologie Stavební práce, zemní práce, kontejnerová přeprava materiálů.

Pokrývačství. Tesařství. Maloobchod, prodej: - střešní materiál - střešní krytina.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...