PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Montáž, projekce, revize, prodej, servis: -zásobníky vody -průtokové ohřívače -plynová topidla -radiátory a koupelnová tělesa -čerpadla -veškeré kotle na tuhá paliva -elektrokotle -ozvody v plastu a mědi Práce: -topenářské (ústřední topení) -vodoinstalatérské -plynařské. -revize elektro, plyn -elektroinstalace

Výroba : Dveře interiérové, protipožární, bezpečnostní a protihlukové. Obložkové a rámové zárubně- vše v provedení dýha, folie, laminát, nástřik RAL, masiv. Dveře mohou být otočné, posuvné, kyvné, zlamovací, bezfalcové i atypické. Vzorková prodejna Brno: Modřice 664 42 Přízřenicka 1022 Tel.: 545 220 222 Fax: 545 220 ...

Truhlářství: Zakázková výroba: -kuchyně, skříně, okna, dveře, schody, stoly, vestavné skříně -veškeré práce dle přání. Návrhy interiérů.

Práce, služby, rozvody: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské. Rekonstrukce: -koupelny. Dodávka, montáže: -sanitární technika -plynová, elektrická zařízení -kotle.

Prodej náhradních dílů a kotlů. Teplovzdušné agregáty Thermobile spalující použité oleje, naftu, ULTO.

Maloobchod, montáž: - železářství, zámečnictví - kliky, štíty, bezpečnostní kování FAB*, ROSTEX, KOMAZ - mosazné kování - zámky - zadlabací, visací, nábytkové, auto-moto, na jízdní kola, ABUS, HOBEZ, TOKOZ, HUDSON - cylindrické vložky - dveře, okna, petlice - trezory, sejfy, příruční pokladny - schránky poštovní, na klíče KOVOPLAST, ...

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - barvy, laky.

Podlahy Sobotka: * Prodáváme a pokládáme: - plovoucí podlahy, koberce, pvc, korek - nabízíme široký výběr kvalitních značek MAGNUM, NOVILON, EGGER, BALTERIO a další... - máme výběr z mnoha druhů a vzorů - poradíme při výběru pro váš byt či kancelář. Montáž, prodej: - dveře PORTA DOORS - interiérové, vchodové.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - kuchyňské linky na míru.

Nábytek TIP Maloobchod: -veškerý sortiment -nábytek z masivu -křesla a sedací soupravy z rattanu, mořské trávy a banánu -nábytek z teaku -bytové doplňky -prodejna pro kutily-udělej si sám -koberce metráž i kusové z dovozu.

Prodej: -stavební materiály -sádrokartony, střechy, izolace.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - nářadí.

Prodej a služby: -kompletní sortiment stavebních materiálů -doprava a vykládka materiálů vlastními automobily s hydraulickou rukou -izolace, zárubně, maltové směsi, lepidla, barvy a laky.

Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál: - vypínače, zásuvky, žárovky, kabely.

Truhlářství. Výroba: -okna, eurookna, dveře. -nábytek.

Kompletní služby, dodávka, montáž: - plastové, dřevěné euro a hliníkové okna a dveře - doplňky (žaluzie, vnitřní i venkovní rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, parapety venkovní i vnitřní) - garážová vrata. Zednické práce. Rekonstrukce: - rodinné domy Okál, okna, fasády, kuchyně, koupelny, půdní vestavby.

- podlahářské práce - prodej a pokládka : - koberce, PVC, plovoucí podlahy, parkety¨ - renovace podlah a další doplňkové práce Výběr ze vzorků je možný přímo u zákazníka.

Renovace, opravy: - dveře - dveřní zárubně.

Prodej: -stavební materiál.

Prodej. Španělské glazované obklady a dlažba: Serie: -Apolo a Norto -Aranda, Duero, Andorra a Teruel -Aris -Aroa atd. Rustikální dlažba, dlažby: -Atanea Beige -Pairal -Capri Cuero -Cardial -Decor atd. Parketovky: -Tivoly -Olmo Beige -Olmo Cuero -Olmo Viejo -dlažba Escudo. Mrazuvzdorná dlažba: -více druhů - Petra Crema, ...

Kamenictví. Výroba: -dlažby, obklady ze žuly a mramoru broušené, leštěné, tryskané -schody -parapety -kuchyňské a koupelnové desky -pomníkové díly -atypické prvky -architektonické prvky kašny, sloupy, koule -kostky, lomový kámen, haklíky.

Provádíme montáže plastových a hliníkových oken, včetně zednického zapravení. Dále provádíme montáže interiéroveho a kancelářského nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, obložkových dveří. Jsme schopni zajistit kompletni servis.

Revize, opravy, montáže: -hromosvody. Služby: -revize hromosvodů -montáž nových hromosvodů -montáž bezúdržbových hromosvodů (měď, hliník) -opravy, rekonstrukce starých hromosvodových soustav -uzemňovací soustavy včetně výkopových prací -návrhy a cenové kalkulace ZDARMA! -výškové práce pomocí horolezecké ...

Řemeslo: - stolařství. - samonosná schodiště - výroba luxusních interiérů - dřevostavby - obloukové lepené vazníky - kuchyňské linky - dveře interiétové, vchodové - obklady stěn, stropů - ložnice - dětské pokoje - šatny - zařízení hotelů, restaurací, barů, vináren - zahradní altány a zahradní nábytek - okna - ...