TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Stavebniny: -stavební materiál -cihlový systém POROTHERM -tepelná a zvuková izolace ORSIL.

Pilařská výroba. - trámy - fošny - prkna - štěpky na palivo - těžba - přibližování stromů - doprava - práce se štěpkovačem.

Prodáváme parkety: dřevěné, laminátové, třívrstvé a sportovní podlahy, koberce (i přírodní), PVC, linoleum, korek, ochranné polymerové nátěry, mořidla, brusivo Klingspor, stavební chemii Uzin a Pallmann. Nabízíme poradenství, montáže a renovace.

Maloobchod, prodej: - dřevěné obkladové palubky.

Výroba a prodej a montáž: -plastové bazény -septiky -plastové žumpy -zemní filtry -nádrže -jímky.

Železářství na Bělidle. Prodej: - elektrické i ruční nářadí - zahradní technika - barvy, laky - spojovací materiál - ochranné pomůcky - instalatérský materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - komínové systémy - zdící materiály - obklady, dlažby - hutní materiály - nářadí.

Stavebniny: -stavební materiál -cihlový systém POROTHERM -tepelná a zvuková izolace ORSIL.

Prodej, montáž: -dýhované dveře a zárubně SAPELI -domovní dveře, eurookna PFEIFER.

Pokádka podlah, podlahářské práce. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - podlahové krytiny - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné podlahy a obklady - PVC - koberce.

Prodej: -lino -koberce -metrový textil -hračky -proutěné zboží -textil.

Výrobce střešních světlíků. Dodáváme střešní světlíky kopulové, pásové, zařízení pro odvod tepla a kouře, denní a požární odvětrání ve stavebnictví a atypická prosklení. Montáž a servis střešních světlíků

Specialista na dlažby, obklady Rako, Paradyž, Opoczno a chemii Ceresit. Dodání po celé ČR.

Maloobchod, prodej: -koberce firmy SPOLTEX: -kusové, metrové - široký sortiment -podlahové krytiny PVC* -vitráže a záclonové tyče -bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál - střešní krytiny - sádrokarton.

Výroba: - elektrické rozvaděče do 1kV - skříně plynoměrů. Prášková lakovna.

Prodej: - vodoinstalační materiál.

* Výroba, prodej, velkoobchod: - sanitární výrobky(sanitárních výrobků z akrylátu: - vany (vana) rohové, klasické, oválné - vanové vířivé systémy - umyvadla (umyvadel) - sprchové vaničky(vaniček) - sprchových koutů(kouty) - sprchové parní boxy - zařízení koupelen (koupelny, koupelna) - hydromasážních systémů - masážní panely - ...

Dovoz, distribuce, velkoobchod: - nátěrové hmoty na ocelové konstrukce, - protipožární nátěry. Sklad PERGE International s.r.o.: - Ostravská 298, 735 81 Bohumín tel; fax.: 596012439. Distributor nátěrových hmot International Protective Coatings pro Českou a Slovenskou republiku.

Nabídka, prodej, montáž: - vnitřní (interiérové) dveře a zárubně - protipožární (požární) dveře a stěny.

Výroba: - elektrické rozvodné a spínací zařízení.

Výroba, projekce: - světlíky, rekonstrukce světlíků - střešní pláště - obloukové zastřešení - pásové prosvětlení obvodových stěn - vchodové markýzy.

Prodej: -řezivo -palubky, hranoly, střešní latě, prkna -pro zahrádkáře štěpka a mulčovací kůra -dřevo.

Koupelnové studio. Prodej: - koupelny - slažby, obklady.