PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba: -vodou ředitelné barvy ETERNAL -fasádní barvy akrylát, silikát -tmely, lepidla -přísady do betonu -podlahové nátěry -hydroizolace balkony a střechy. Tónování barev.

E-shop: (Voda - Sanita - Topení - Plyn - Elektro a další zboží pro Váš dům a zahradu) v našem sortimentu naleznete širokou škálu zboží pouze od renomovaných výrobců z ČR a zahraničí. Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného materiálu i realizační firmy.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - podlahové krytiny - barvy, laky. Podlhářské práce. Spolumajitelka: - Ivana Lochmanová - tel. 604 814 814 - IČO 48685305.

* Voda, topení, plyn: - rekonstrukce bytových jader - koupelny - instalace rozvodů: voda, ústřední vytápění, zemní plyn. * Prodej, montáž: - kotle - sanitární technika - centrální vysavače - automatické závlahy zahrad.

Cihlářské závody. Výroba: -cihly -zdící materiál. Skládkování: -stavební materiál.

Výroba, montáž: -elektrorozvaděče -montáž elektroinstalace -revize elektro -hromosvody.

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Nabízíme specializovaný prodej barev-laků, zateplovacích systémů a sádrokartonů. Je zde tónovací centrum ve všech prodejnách - možnost výběru z 35 000 odstínů. Půjčovna podlahových brusek. Prodej podlah, OSB desek a palubek.

Elektroinstalační práce. Výroba: - elektrické rozvodné a spínací zařízení.

Prodejní řetězec TETA. Prodej: -drogerie -kosmetika -foto potřeby -barvy, laky. Vyvolání, zpracování: -fotografie.

Maloobchod, prodej: - písek, štěrk - betonářské výrobky - cihlařský materiál - smaltové, zdící směsi - stavební železo - obklady, dlažby - stavební materiál, stavebniny. Zajišťujeme dopravu k zákazníkovi.

Prodej: -obklady, dlažba -wc, umyvadla, bidety -vany, sprchové kouty -koupelnový nábytek -vodovodní baterie -koupelnové doplňky -lepidla, spárovací hmoty, lišty

Prodej: Podlahy: PVC, Dřevěné, Laminátové, Korkové, lišty atd. Stropní kazety a lišty EUROTREND s PVC fólií. Stěnové panely MDF. Montáže: -Komletní podlahářské práce, pokládka všech druhů podlah, včetně vyrovnání podkladu a montáž podkladových OSB a Durelis desek. -Montáže stropních kazet, včetně zateplení stropů a snižování stropů.

Stavební truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž-nábytek, interiéry: - nábytek na zakázku - vestavěné skříně - kuchyně, kuchyňské linky - dveře - schodiště - plovoucí podlahy.

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Maloobchod, prodej: - stavební materiál - stavebniny.

Prodej: -vodovodní baterie, sprchové kouty -sanitární keramika-WC, vany, umyvadla -plastové vany TEIKO, VAGNERPLAST, POLYSAN -koupelnový nábytek, doplňky -kotle, radiátory, čerpadla -bojlery, průtokové ohřívače -potrubní systémy-vodovodní, kanalizační teplovodní, drenážní, vnitřní instalace.

Velkoobchod/maloobchod elektroinstalačním materiálem se sídlem v Chrudimi. Nabízíme: kabely, vodiče, spínače, zásuvky, rozvaděče, stykače, instalační krabice, svítidla, ventilátory a další zboží. Provozní doba: Po – Pá: 7.00 – 16.00

Stolařství. Výroba, zakázková dřevovýroba, montáž: - nábytek - kuchyňský nábytek, kuchyně - dřevěné okna a dveře. Stavebně truhlářské práce. Obkládání fasád a interiérů. Pokládka, montáž, renovace, obnova: - plovoucí podlahy - parkety. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské - podlahářské.

Realizace: -izolace, hydroizolace, odizolování: -rovné střechy -zahradní jezírka -proti vodě, zemní vlhkosti, radonu. Podlahářské práce: -lepení, pokládka: -podlahoviny PVC.

Oprava, servis: - plynové zařízení - olejové hořáky.

VPO Protivanov, a.s. Výroba a montáž: - plastová okna - dveře - výkladce - vše z německého profilového systému VEKA AG. Okna se vyrábí z pětikomorových profilů Topline AD. Nabízíme i prodej a montáž: - dřevěná EURO okna. Kompletní služby: - od technického poradenství - přes zpracování nabídek - zaměření - výrobu - ...

Truhlářské práce: - okna - dveře - vrata - palubky - rohové lišty - rovné schody. Opravy: - okna a dveře. Rekonstrukce: - okna a dveře.

Těžba kamene. Výroba: -žulové kostky všech rozměrů včetně nadstandardních velikostí -soklové kameny -obklady -dlažby -pomníky z přírodního kamene -štěrkové drti všech frakcí.