PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Montáž a revize: -elektrická zařízení NN a VN. Prodej: -elektroinstalační materiál. Výroba: -rozvaděče.

Montáž, instalace: - hromosvody.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty - barvy, laky, emaily - potřeby - malířské, lakýrnické. Služby: - míchání barev.

Montáž: -topení, voda, kanalizace, zdravotechnika -plynové a technické rozvody Plynofikace: -kotelen průmyslových na zemní plyn bioplyn na klíč. Zpracování projektových dokumentací. Revize: -plynových zařízení. Prodej, dodávka: -plynové kotle JUNKERS

Výroba, prodej, dodávka: -betonové výrobky pro stavby a zahrady. Prodej štípaného palivového dřeva Včelařské potřeby

Prodej: -barvy -laky -malířské potřeby -zn. Düfa, Herbol, Xyladecor.

Sortiment: -bílé zboží (lednice, mrazničky, sporáky, trouby, pračky, vestavné spotřebiče, ohřívače vody, drobné kuchyňské spotřebiče, osobní hygiena.. ) -černé zboží (televizory, videa, DVD, RmgCD, RCD, domácí kina, satelitní technika, telekomunikační technika, rádia, osobní přehrávače a ostatní.) -elektroinstalační materiál (široký sortiment ...

Práce: -truhlářské, truhlářství, truhlář. Výroba: -nábytek, okna, dveře -dřevěné obklady.

Výroba: -kotle. Práce: -domovní instalace -zámečnictví.

Prodej, montáž: - žaluzie: - horizontální - vertikální - ISO* DESIGN pro plastová okna - markýzy - rolety: - látkové - hliníkové (Al**) - plastové - sítě proti hmyzu - plastové, koženkové, dřevěné, bezpečnostní dveře - výklopná, rolovací, sekční garážová vrata

Prodej, montáž: -kuchyně -jídelní kout -vestavěný spotřebič -ratanový nábytek -plovoucí podlaha -dřez -baterie. Grafické návrhy. Záruční a pozáruční servis. SÍDLO FIRMY - VÝROBA - SKLAD Chmeliště 22 Uhlířské Janovice (okr. Kutná Hora) 284 05

Řemeslo: -klempíř -pokrývač. Montáž: -plastová okna -dveře -stínící technika.

Výroba, dodávka, montáž, servis, oprava: - ocelové a hliníkové dveře, vrata, stěny: - interiérové, exteriérové - plné hladké, kazetové, prosklené - nepožární, požární - otočné, posuvné - nerezové.

VELKOOBCHOD A MALOOBCHOD: - překližky, sololit, OSB desky - dřevotříska ke stavebním a truhlářským účelům - palubky - obkladové - podlahové - spárovka - KVH hranoly

Instalace, rozvod: -plyn, voda, topení. Velkoobchod: -vodoinstalační a topenářský materiál. Prodej, servis: -plynové kotle JUNKERS, BUDERUS, IMERGAS.

Výroba, prodej: -dřevěná okna, eurookna -dveře: -venkovní, vnitřní -vrata.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -kosmetika.

Prodej, realizace, kompletní servis: - kamenné obklady - syntetické (umělé), přírodní - kamenné fasády a interiéry. Obkladačské práce.

CEPS a.s. poskytuje svým klientům komplexní servis potrubních systémů pro dopravu a rozvod plynů, ropy, ropných produktů a chemických látek, zejména: - stresstesty, tlakové zkoušky a revize nových potrubí - rehabilitace potrubí po dlouhé době provozu - výstavbu potrubí a jejich rekonstrukce - opravy a rekonstrukce nadzemních ...

Prodej profesionální kotevní techniky vč. bezplatné poradenské činnosti : -chemické kotební prvky / ocelové a nerezové -atypické kotvy na zakázku -nerezový lankový systém ASS -pilové pásy na kovy.

Výroba a prodej certifikovaného termoizolačního antikondenzačního nátěru Maxitherm. Vhodný pro snadné a ekonomické zateplení interiérů a fasád budov. Výrazný a dlouhodobý účinek proti plísním na zdivu.

Klempířství. Práce: -klempířské. Dodávka: -žlaby, střešní prvky.

Veloobchod, prodej: -stavební materiál -dřevo -nátěrové hmoty.