PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Montáž, oprava, servis, revize: - elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí - kabely, vodiče, baterie

Práce: - elektromontážní - elektroinstalační. Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál.

Nákladní autodoprava. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: - sypké materiály, kusové zásilky a jiný materiál. Spedice. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Zemní práce. Přípravné práce pro stavby. Prodej: - sypké materiály. Vozový park: - sklápěcí soupravy a návěsy, autojeřáby.

Opravy a prodej pracích strojů, domácích elektrospotřebičů, el.průtok.ohřívačů vody a bojlerů. Poradenská služba v oboru Elektrický ohřev vody.

Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - plovoucí podlahy.

Železářství. Prodej, maloobchod: - brusivo - brusné a řezné kotouče - celý sortiment železářství - vodoinstalační materiál - diamantové brousící kotouče - orovnávače DIALEX - lamelové kotouče - brusné výseky - nářadí. Dodávky brusiva z korundu, carbidu křemíku, diamantů a CBN pro strojírenské, slévarenské firmy v regionu ...

Prodej: - plexisklo - plastové palubky - polykarbonátové desky - průhledné vlnité desky.

Společnost Porta KMI Poland vznikla v roce 1992 v Bolszewě. Společnost je součástí finanční skupiny KOMFORT S.A., která v roce 1992 investovala několik miliónů amerických dolarů do továrny na výrobu dveří a zárubní. V důsledku této investice vznikla skupina PORTA, která k dnešnímu dni sdružuje čtyři továrny v Polsku a jednu v Rumunsku: - ...

Prodej: - vápno, vápenný hydrát, vápenec - stavební směsi a lepidla - nářadí, hřebíky - obklady, dlažby - sádrokarton + příslušenství - KG, HT roury a tvarovky - armovací pletivo, tyče - betonova dlažba, obrubniky, zámková dlažba - polystyren, izolace, ekostyren, lepenky - ztracene bednění - pytlovane směsi: betonová, zdící, ...

Výroba: -elektrické rozvaděče.

Dodávka, servis a montáž: -vzduchotechnika -vytápění -tepelná čerpadla.

Truhlářství: - zakázková výroba: - dveře - eurookna - dveře interiérové, vchodové, obložkové - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - dřevěné podlahy.

Odborná renovační dílna: -renovace interiérových dveří německou technologií -potahování dveří plasty bez lepidla.

Sortiment spojovacího materiálu (napínače, šrouby a matice s okem, upínací páky, třmeny, lanové svorky, karabiny, řetězové spojky, pojistné čepy). Provádíme zakázkovou výrobu - CNC soustružení, válcování závitů, lisování, frézování

Firma se zabývá prodejem a montáží plastových oken, parapetů, sítí a žaluzií.Dále veškerou stavební činností od rekonstrukcí bytů a domů, zateplení až po stavby domů na klíč.Dále obkladačské práce, pokládka plovoucích podlah, sádro kartony.Okna dodáváme do 14 pracovních dnů od podepsání smlouvy.

Stavebniny. Prodej, maloobchod: - stavební materiál.

Stavebniny. Prodej, maloobchod: - stavební materiál. Sídlo: - Vsetín, Smetanova 1110.

PRODEJ: -Výroba hydraulických hadic -Průmyslové hadice pryž, plast -Spojovací materiály, spony, spojky -Průmyslové podlahoviny s dezénem -Pryžové profily, lepidla, tmely -Tvarovky mosaz

Prodej: -stavební a hutní materiál -železářské a průmyslové zboží -nářadí -jízdní kola -nábytek -kuchyňské potřeby -sklo -porcelán -drogerie -barvy a laky -hračky -kancelářské potřeby -kotle ÚT** -zahradnické potřeby -hnojiva -postřiky.

Obchodní firma Prodej: - vodoinstalační a plynoinstalační materiál - vodárenské a plynárenské armatury Autorizovaný prodejce firem: - GIACOMINI, FRIATEC, HAWLE, FASTRA, HUTIRA, DENSO, PIPELIFE

Prodej: -střešní okna -stavební systémy -izolační materiál -suché maltové směsi.

Prodej, servis, montáž, opravy: - IP a ISDN digitální ústředny PANASONIC s čtyřletou zárukou - montáž slaboproudých rozvodů(telefonní, rozhlas a jednotný čas) - strukturovaná kabeláž - servis a správa počítačů a počítačových sítí - telefony bezšňůrové, bezdrátové.

Prodej, dodávka, realizace: - plastová okna a dveře - dřevěná okna EUROOKNA a dveře. Práce, řemeslo: - zateplování budov.