TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Výroba: -dřevěná okna, eurookna-profil 68 z lepeného třívrstvého hranolu s izolačním dvojsklem s celoobvodovým kováním zn.MACO -vnitřní a vchodové dveře z masivu. Zaměření výrobku na stavbě a montáž. Zajištění dopravy. Množstevní slevy.

Dodávka, montáž: -markýzy, žaluzie, rolety -shrnovací dveře a stěny -garážová vrata -těsnění oken -plovoucí podlahy -plastová okna a dveře.

Maloobchod, prodej: -upevňovací materiál -montážní materiál.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Výroba, prodej: - plovoucí podlahy - laminátové - dřevěné - korkové. Prodej příslušenství. Společnost renovuje kuchyňský nábytek.

Novinka - dřevovláknité desky Hofatex: -výborné tepelně a zvukově izolační vlastnosti -homogenní struktura a tvarová stálost -velmi dobrá paropropustnost -vyrovnává vlhkostní rozdíly prostředí -vysoká tepelná kapacita -nenáročná a rychlá montáž -zdravotně neškodné -plně recyklovatelné. Velkoobchod, prodej ruční nářadí ...

Dřevovýroba. Výroba značkových oken a dveří KELTIK. Projekt, výroba, doprava, montáž, zednické zapravení, servis: OKNA (EUROOKNA) -smrkové dřevo (možno i exotické dřevo) -špaletová okna -protipožární okna EI**, EW** 15-45 VCHODOVÉ DVEŘE -výroba i dle vlastních návrhů, likvidace původních dveří INTERIÉROVÉ DVEŘE -atypické ...

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektroinstalační práce včetně revizí. Montáž rozvaděčů.

Prodej, pokládka: - koberce - korek - pvc - plovoucí podlahy (laminátové a dřevěné na klíč).

Umělecká řemesla. Výroba keramiky: -technická -stavební -kachle.

Prodej, montáž, servis kotle: - plynové - elektrické - lokální na tuhá paliva - všechny značky VIADRUSS, MORA, PROTHERM, VAILLANT, JUNKERS. Rozvody ústředního topení: - plast - REHAU - v mědi - v oceli. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN - montáž - opravy - servis.

Výroba: - plasty - plastové výrobky.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2001 Odborné práce, výkony a dodávky stavebních částí objektů a staveb v oboru vodohospodářské, průmyslové a pozemní stavitelství, zejména výstavbu a rekonstrukci : -venkovních kanalizací a přípojek -venkovních vodovodů a přípojek klasickou výkopovou metodou -venkovních vodovodů ...

Návrh, oživení, po odsouhlasení realizace: -řídící obvody a silové obvody měničů stejnosměrného nebo střídavého proudu -oblast aplikací jednočipových mikroprocesorů -oblast elektrických měření neelektrických veličin.

Prodej, servis: -elektroinstalace, elektromontáže. Práce: -regulace a měření -vodoinstalace -topenářství. Maloobchod, oprava: -plynové spotřebiče -kotle -ohřívače -sporáky, ohřívače, topidla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -univerzální vruty, kruty -nábytkářský program -sádrokartonový program -nerezový spojovací materiál.

Zakázkové truhlářství zaměřené na výrobu z masivu - dodáváme: - interiery - postele - nábytek - obývací stěny - vestavěné skříně. Pro interiery vyrábíme samostatné schody, špaletová okna, skříně na míru.

Distribuce, prodej výrobků značky HOCO. Firma rozšířila svoji nabídku o dřevěná okna (včetně montáže). Návrh, výroba, montáž zimních zahrad (dle Vašich nebo našich plánů). Nabízíme dodání, demontáž i montáž, zednické začištění: - plastová okna i do panelových domů - parapety - žaluzie.

Prodej: - stavební materiál.

Dodáváme: -keramika -obklady -dlažba, dlažby -vodovodní baterie -sanita -sprchový kout, sprchové kouty -vana, vany -stavební chemie -dalšími podlahové krytiny (dřevěné podlahy, lamino, PVC a Marmoleum) -interiérové dveře v různé povrchové úpravě a designu včetně klik a kování.

Maloobchod, prodej servis: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -audio, video-kazety -elektroinstalační materiál -svítidla -antény, satelity.

Dodávka, maloobchod, prodej: -spotřební a průmyslová čerpadla -průmyslové armatury -vodoinstalační materiál -tlakové nádoby -provazcová ucpávková těsnění -azbestová a bezazbestová těsnění -rychlospojky GEKA, hadicová šroubení a armatury -KAMLOK rychlospojky -postřikovače -textilpryžové manžety -spotřební a průmyslové ...