PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
Zakázkové truhlářství zaměřené na výrobu z masivu - dodáváme: - interiery - postele - nábytek - obývací stěny - vestavěné skříně. Pro interiery vyrábíme samostatné schody, špaletová okna, skříně na míru.

Distribuce, prodej výrobků značky HOCO. Firma rozšířila svoji nabídku o dřevěná okna (včetně montáže). Návrh, výroba, montáž zimních zahrad (dle Vašich nebo našich plánů). Nabízíme dodání, demontáž i montáž, zednické začištění: - plastová okna i do panelových domů - parapety - žaluzie.

Prodej: - stavební materiál.

Dodáváme: -keramika -obklady -dlažba, dlažby -vodovodní baterie -sanita -sprchový kout, sprchové kouty -vana, vany -stavební chemie -dalšími podlahové krytiny (dřevěné podlahy, lamino, PVC a Marmoleum) -interiérové dveře v různé povrchové úpravě a designu včetně klik a kování.

Maloobchod, prodej servis: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -audio, video-kazety -elektroinstalační materiál -svítidla -antény, satelity.

Dodávka, maloobchod, prodej: -spotřební a průmyslová čerpadla -průmyslové armatury -vodoinstalační materiál -tlakové nádoby -provazcová ucpávková těsnění -azbestová a bezazbestová těsnění -rychlospojky GEKA, hadicová šroubení a armatury -KAMLOK rychlospojky -postřikovače -textilpryžové manžety -spotřební a průmyslové ...

Práce: -zateplování - fasády a budovy -obklady a dlažby. Montáže: -plastová okna.

Prodej: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství -regulační a topenářská technika -boilery -vodoměry -bazény a filtrační zařízení -elektrické kotle, průtokové ohřívače -armatury -vodovodní baterie. Opravy, servis: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství.

Výroba, montáž, servis: - dřevěná euro okna - plastová okna DECEUNINCK - žalůzie - parapety - rolety - zateplení lodžií.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, konzultace, projekce, dodávka, montáž, servis (i garanční), oprava, regulace, revize, zkoušky: -plynové spotřebiče, zařízení JUNKERS -tepelná technika -průtokové ohřívače vody 8, 7-28kW, 2-16l/min. -solární kolektory -tepelná řerpadla -závěsné kotle 5-28kW -stacionární kotle ...

Prodej: - plastové výplně otvorů firmy REHAU.

Poradenství, inženýrská činnost: -stavebnictví. Stavební činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -silikonové, akrylátové tmely, polyuretanové (PU**) pěny DOW* CORNING -samolepicí distanční a těsnicí pásky z polyethylenu (PE**) a z polyvinylchloridu (PVC*) -oboustranně lepicí pásky -předstlačené spárovací pásky -pásky na ...

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...

Prodej: -průmyslové zboží: -kuchyně, -spojovací materiál, -zahrádkářské, domácí potřeby, -drogerie, hračky, textil.

Truhlářství, sklenářství, tesařství: Výroba: -eurookna -špaletová a zdvojená okna -vchodové dveře -interiérové dveře -drobný nábytek z laminace a masivu -dřevěná kuchyňská dvířka -dřevěná schodiště.

Maloobchod, prodej: -sanační omítky BAYOSAN -venkovní nátěry -barvy na beton -suché maltové směsi -stavební systémy -zateplovací systémy.

Výroba, dodávka, prodej: - pórobeton - stavební materiál - tvárnice - příčkovky.

Prodej stavebních materiálů: -zdící materiály -maltové směsi -tepelné izolace, hydroizolace -komíny, střešní krytiny -betonové výrobky -sádrokarton -okna a dveře -kanalizace -pletiva. Rozvoz materiálů na stavbu, skládání palet hydraulickou rukou. Výstavba rodinných domů.

Maloobchod, prodej: -obklady, dlažby, vybavení koupelen, koupelnový nábytek. Výroba: -potravinářská: -zeleninové, ovocné šťávy.

Pobočka. Velkoobchod: - výrobky pro průmyslovou automatizaci - svorky, tlačítka, řídicí systémy - frekvenční měniče - softstartéry - pohony, servopohony - velkoplošné zobrazovací systémy pro dispečinky a velíny.

ALBA ELEKTRO Prodej: - elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod: - svítidla - elektrická topidla - baterie, svítilny - domovní telefony - elektroinstalační materiál. Montáž, revize, opravy: - elektroinstalace - elektro - hromosvody.

Zakázková výroba nábytku, stolařství: -kuchyňské linky včetně montáže a dodávky spotřebičů -dveře -dýhované obložkové zárubně -kancelářský nábytek -skříňě -schody -bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Výroba, prodej: -kabely, vodiče: -vedení PUR Semoflex- pro elektroniku, flexibilní, pro ruční nářadí, stroje přístroje -spirálová vedení- milion cyklů zátěže -konfekce kabelů- odizolování, koncovky stripp, crimp, popisky, zástrčky, koncovky -jeřábová vedení- navíjená na buben, s ocelovými lanky, plochá (neoprenová ...