TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Práce: -zateplování - fasády a budovy -obklady a dlažby. Montáže: -plastová okna.

Prodej: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství -regulační a topenářská technika -boilery -vodoměry -bazény a filtrační zařízení -elektrické kotle, průtokové ohřívače -armatury -vodovodní baterie. Opravy, servis: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství.

Výroba, montáž, servis: - dřevěná euro okna - plastová okna DECEUNINCK - žalůzie - parapety - rolety - zateplení lodžií.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, konzultace, projekce, dodávka, montáž, servis (i garanční), oprava, regulace, revize, zkoušky: -plynové spotřebiče, zařízení JUNKERS -tepelná technika -průtokové ohřívače vody 8, 7-28kW, 2-16l/min. -solární kolektory -tepelná řerpadla -závěsné kotle 5-28kW -stacionární kotle ...

Prodej: - plastové výplně otvorů firmy REHAU.

Poradenství, inženýrská činnost: -stavebnictví. Stavební činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -silikonové, akrylátové tmely, polyuretanové (PU**) pěny DOW* CORNING -samolepicí distanční a těsnicí pásky z polyethylenu (PE**) a z polyvinylchloridu (PVC*) -oboustranně lepicí pásky -předstlačené spárovací pásky -pásky na ...

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...

Prodej: -průmyslové zboží: -kuchyně, -spojovací materiál, -zahrádkářské, domácí potřeby, -drogerie, hračky, textil.

Truhlářství, sklenářství, tesařství: Výroba: -eurookna -špaletová a zdvojená okna -vchodové dveře -interiérové dveře -drobný nábytek z laminace a masivu -dřevěná kuchyňská dvířka -dřevěná schodiště.

Maloobchod, prodej: -sanační omítky BAYOSAN -venkovní nátěry -barvy na beton -suché maltové směsi -stavební systémy -zateplovací systémy.

Výroba, dodávka, prodej: - pórobeton - stavební materiál - tvárnice - příčkovky.

Prodej stavebních materiálů: -zdící materiály -maltové směsi -tepelné izolace, hydroizolace -komíny, střešní krytiny -betonové výrobky -sádrokarton -okna a dveře -kanalizace -pletiva. Rozvoz materiálů na stavbu, skládání palet hydraulickou rukou. Výstavba rodinných domů.

Maloobchod, prodej: -obklady, dlažby, vybavení koupelen, koupelnový nábytek. Výroba: -potravinářská: -zeleninové, ovocné šťávy.

Pobočka. Velkoobchod: - výrobky pro průmyslovou automatizaci - svorky, tlačítka, řídicí systémy - frekvenční měniče - softstartéry - pohony, servopohony - velkoplošné zobrazovací systémy pro dispečinky a velíny.

ALBA ELEKTRO Prodej: - elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod: - svítidla - elektrická topidla - baterie, svítilny - domovní telefony - elektroinstalační materiál. Montáž, revize, opravy: - elektroinstalace - elektro - hromosvody.

Zakázková výroba nábytku, stolařství: -kuchyňské linky včetně montáže a dodávky spotřebičů -dveře -dýhované obložkové zárubně -kancelářský nábytek -skříňě -schody -bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Výroba, prodej: -kabely, vodiče: -vedení PUR Semoflex- pro elektroniku, flexibilní, pro ruční nářadí, stroje přístroje -spirálová vedení- milion cyklů zátěže -konfekce kabelů- odizolování, koncovky stripp, crimp, popisky, zástrčky, koncovky -jeřábová vedení- navíjená na buben, s ocelovými lanky, plochá (neoprenová ...

Slovaktual OZ. Prodej, montáž a realizace: Plastová okna a hliníkové dveře. Nabízíme: -parapety -žaluzie -sítě -garážová vrata -střešní okna. Provádíme: -zednické zapravení -ekologické likvidace odpadu.

Truhlářské práce. Výroba: -oken, okna, dveří, dveře -obložkové zárubně -nábytek

MikroTik je univerzální platforma na výstavbu sofistikovaných routerů nebo WiFi přístupových bodů. Je tak ideálním řešení pro profesionální a bezpečné vysílání vašich dat. MikroTik je jako stavebnice, pomocí modulů si sestavíte router, AP, či klienta přímo na míru. Pokud Vás zajímá toto řešení obraťte se na oficiálního distributora ...

Dodávka, prodej, montáž: -dýhované interierové dveře -dveře typizované i atypické -prosklené stěny -posuvné dveře.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - obklady, dlažba - koupelny, vany, umyvadla, kouty - koupelnový nábytek, baterie.

Výroba, prodej: -dřevěné obklady. -dřevěné lišty.