TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Velkoobchod, maloobchod, montáž: -podlahové krytiny DLM*, GERFLOR -sportovní povrchy.

Dřevovýroba - sesazování: - dýh, dýhy všech druhů dřevin pro výrobce nábytku, dveří standardních i rámových pro výrobce podlah, obkladů (obkladové panely) - dýhování nábytkových dílců. Společnost exportuje 70% své produkce do všech států Evropské unie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -luxusní koupelny -zdravotní keramika JIKA, LAUFEN, DURAVIT -vodovodní baterie PAFFONI, KLUDI, DORNBRACHT -ocelové vany KALDEWEI -akrylátové vany -hydromasážní vany a bazény JACUZZI, HOESCH -vodovodní armatury -instalatérské potřeby -sprchové kouty HÜPPE -koupelnový nábytek včetně ...

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -ruční elektrické nářadí -zahradní technika -spojovací materiál -stavební chemie.

Truhlářství, stavební truhlářství. Výroba na zakázku, dřevovýroba: - nábytek (kancelářský, školní, dětský, bytový, do ordinací, nemocnic apod.) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - posuvné dveře - interiérové a vchodové dveře - dřevěná okna, EUROOKNA - repliky historických oken, dveří - bytové doplňky. Řemeslnické práce: - ...

Alloc - vysoce kvalitní laminátové podlahy.

Výroba: -atypická okna, dveře -lišty na obložení stěn a stropů -dřevěné stupně na kovovou konstrukci schodišť.

Prodej: -stavební materiál, stavebniny.

PRODEJ A MONTÁŽ: - šatní skříně na míru s posuvnými dveřmi DELFI - nábytek na míru - postele ( masiv ), rošty, matrace ( zdravotní ) - kancelářský nábytek na míru - zátěžové koberce - plovoucí podlahy - garážová vrata - žaluzie - stínící technika - sádrokartonové systémy MALÍŘSKÉ PRÁCE: - dekorativní malování interiérů ...

Domácí dílna MILDE Josef Maloobchod: - ruční elektrické nářadí - nástroje - lepidla a tmely - potřeby pro kutily.

Truhlářství, výroba: - nábytek masiv, lamino - dveře - pergoly - zakázková výroba

Oprava: -plynové spotřebiče. Otevřeli jsme pro Vás kamennou pobočku naší firmy Plynoservis Kail, Jírovcova 31, České Budějovice. Výhradně se zabýváme těmito značkami - Baxi, Mora, Ferroli, Karma, Vafky, Gamat, De Dietrich, Fagor, Thermona, Berreta, KP-Brno, Gasex, Destila, katalycká kamna, olejové hořáky Bentone, Vařiče-Meva. Naší ...

Prodej: -instalatérské potřeby -elektromateriál. Půjčovna: -nářadí Bosch.

Koupelnové studio v centru Prahy. Tým profesionálů komplexně provede realizaci nové koupelny, dle představ zákazníka. Od grafického návrhu, vizualizace na počítače, přes podrobný výběr obkladů a dlažeb, zařizovacích předmětů ve vzorkovně koupelnového studia, až po realizaci na klíč. Toto vše, nebo jen dílčí spolupráce je možná pro zákazníka, ...

Stavebniny. Velkoobchod: - cihelní výrobky porotherm - střešní krytiny. Doprava vlastními vozy. Půjčovna: - stavební výtahy.

Sklad: -opotřebitelné náhradní díly: -žací technika -spojovací materiál -pluhy domácí i zahraniční -podmítače a kompaktory -hřebeny do bran -kultivátorová a kombinátorová pera.

Koupelnové studio, svět koupelen Maloobchod: - sanitární keramika - vany, spchové kouty, masážní boxy a hydromasážní vany - obklady a dlažby španělských výrobců- koupelnový nábytek - koupelnové doplňky - program pro handicapované spoluobčany.

Velkoobchod, prodej, distribuce, internetový obchod: -žárovky TESLA -baterie PANASONIC -svítilny PANASONIC -instalační materiál -ventilátory (domovní i průmyslové) -ventilační mřížky.

Vázací prostředky: -na veškeré druhy autojeřábů. Ruční výroba, prodej: -ocelová lana pro všechny druhy jeřábů i jiné manipulační techniky.

Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -ložiska -gufera -technická pryž. Výroba: -klíče FAB* -autoklíče.

Prodej: -elektroinstalační materiál -veškerý sortiment elektromontážního a hromosvodního materiálu v provedení: Cu, FeZn, Al a nerez -kovové kabelové žlaby MARS -podzemní plastové kabelové žlaby (náhrada těžkého betonu) -ventilátory, svítidla, venkovní svítidla, nouzová svítidla.

Velkoobchod: -dřevo -stavební prvky.

Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - elektro zboží - kuchyňské nádobí a náčiní - potřeby pro domácnost - keramika, sklo, porcelán - papírnické zboží, kancelářské potřeby - hračky - sportovní potřeby - spojovací a kotevní materiál - nářadí. Sídlo družstva: - Vsetín, Smetanova 1110.

Prodej, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál.