PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Maloobchod, prodj: -stavební materiál -zdící materiál -obklady a dlažby -materiál pro střechy -izolace tepelné, polystyren -nářadí -betonové výrobky -stavební chemie -střešní okna Velux -zárubně -komíny.

Činnost: -výroba betonu, betonárka, -pila, -stavební činnost, -zemní práce.

Výroba, prodej, montáž, dodávka: - plastová a hliníková okna.

Elektrické topné panely: Využití: -nezaberou místa na zemi -jsou bezpečné okolo dětí a zvířat -spotřebuje málo elektrické energie -mohou být natřeny jakoukoliv barvou -jsou navrženy tak, aby byly zapnuty delší dobu -komfortní zadní teplo za méně peněz -levnější, než ústřední topení, které je velice drahé na provoz a je neestetické.

Elektroinstalační materiál: -svodiče přepětí -ochrana proti přepětí HAKEL.

Prodej, maloobchod: - elektronika - pasivní elektronické součástky - polovodičové součástky - optoelektronika - pojistky, svorky, svorkovnice, konektory, kabely, šňůry. Výroba, prodej: - stavebnice a moduly zesilovačů.

Prodej: - kotevní a upevňovací technika.

Renovace: -dveře dle požadavků -kuchyňské linky, dvířka dle rozměrů. Pokládka, pokládání: -plovoucí podlahy.

Pobočka. Velkoobchod: - rudy, kovy - hutnický materiál. Výroba: - železa, železo - oceli - feroslitiny - spojovací materiál - řetězy, pružiny. Tváření výrobků za tepla.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, maloobchod: - barvy, laky

Prodej: - pracovní ochranné pomůcky - barvy, laky.

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - barvy, laky.

Prodej, maloobchod: -keramické obklady a dlažba zastoupení italské firmy: MAJORCA, BISMANTOVA, T&T*, SAICIS českých výrobců: Rakovnické keramické závody, Chlumčanské keramické závody, a.s.

Velkoobchod, maloobchod: - dlažba, obklady.

Výroba, prodej: -okna(okno, oken), dveře -plast, euro, masiv, aluminium včetně -parapet, žaluzie, síť Garážová vrata: -sekční, roletová, výklopná s pohonem i bez -střešní okna vč. doplňků, doplněk -interiérové dveře dýha, fólie, masiv -doplňky (žaluzie, parapety, Al sítě.

Montáž: - plynoinstalace od projektu po revizi. Dodávka všech typů plynových spotřebičů. Plynoinstalace: - bez svařování formou lisování v měďi. Dodávka: - plynové kotelny do 1MW.

Velkoobchod, prodej, barvy: -interiérové -fasádní -syntetické -lazurovací -laky. Služby: -míchání barev (15000 odstínů).

Výroba, prodej: -bazénová dlažba -bazénové lemy.

Revize, montáž: -kotle -tlakové nádoby.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna a dveře - okna i dveře jsou ze tří komorových profilů, čtyř a pěti - demontáž původních oken, zednické práce - stínící technika, žaluzie - parapety.

Obchod, prodej, montáž, servis: Plynové kotle PROTHERM. Nové instalace, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -návrhy vytápění pro objekty -ohřev teplé užitkové vody -výpočet tepelných ztrát -topení ústřední, etážové, podlahové -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů -kanalizace vnitřní.

Montáž elektroinstalace: -elektrické přípojky -elektroinstalace -hromosvody -elektrické vytápění -osvětlovací technika -elektronické zabezpečení objektů -přihlášky k odběru. Vše včetně projekce a revize. Velkoobchod a maloobchod: -elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty, barvy - potřeby - malířské, lakýrnické.