PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Návrh a realizace úspor provozních a investičních nákladů v dopravě kapalin. Rozsah činností: - poradenská činnost - projekční činnost - dodavatelská činnost.

Prodej, montáž: -dřevěná, plastová a hliníková okna a dveře -vnitřní dveře foliované, dýhované, celodřevěné -vchodové dveře plastové a dřevěné -pllovoucí podlahy -parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu.

Firma BERNIZET se zabývá interiéry, převážně stropními podhledy. Dodává a montuje tuto patentovanou technologii napínaných stropy v ČR . Nabízíme individuální řešení interiérů, dodání a montáž napínaných stropních podhledů .Technologie napinanech stropů je rozšířena po celém světě a u nás naším prostřednictvím vstupuje do povědomí zákazníků a ...

Společnost J&J Renova s. r. o. působí úspěšně na trhu již od roku 1993. Naše společnost se zabývá velkoobchodním prodejem podlahových krytin, stavební chemie a veškerých doplňkových materiálů. Jsme výhradními dovozci koberců TISCA-TIARA, autorizovanými prodejci PVC FATRA, stavební chemie THOMSIT-CERESIT, . Mezi naše speciality patří ...

Stavebniny. Prodej a realizace: -výhradní zástupce v regionu firmy REALMONT Liberec -sanační a impregnační prostředky BAUREX-N a DICO-SIL -fasádní barvy fy.BRILLUX, MISTRAL -vnitřní barvy a tmely fy.PASO -lepidla a stěrky na beton a dřevěné konstrukce SAKRET -pěny a obkladové lišty. Měření vlhkosti a vypracování návrhu na ...

Opravy, revize: -kotlů -tlakových nádob.

Nabízíme stavební řezivo: - hranoly - latě - prkna - OSB desky - OSB palubky. Zhotovujeme krovy na zakázku. Zajišťujeme hoblování a impregnaci. Prodej: - tesařské vruty - hřebíky.

-více než 80 typů vstupních a interierových dveří -okna všech typů a velikostí -materiál dle výběru-smrk, dub, meranti, eukalyptus ...

Prodej, maloobchod: - stavebniny, stavební materiál. Sídlo firmy: - Vsetín, Smetanova 1110.

Prodej, montáž: - dřevěná eurookna - plastová okna - hliníková okna - střešní - vstupní dveře - parapety - stínící technika.

Prodej: - materiál k zateplení fasád a zateplovacím systémům staveb - fasádní materiál - lepící stěrkové tmely - příslušenství - penetrace - armovací tkanina - fasádní omítka - dekorační mozaiková omítka.

Vývoj, projekce, výroba, obchod, prodej: -kompletní sortiment topných těles od konvektorů až po tělesa s nejmodernějším designem na českém trhu. Komplexní řešení v oblasti vytápění a zajištění tepelné pohody interiéru.

Prodej: - stavební materiál - plotové pletivo - instalatérský materiál - elektrikářský materiál.

Služby: -vyrábíme eurookna i ostatní dřevěná okna, dveře, podlahy, schodiště a nábytek na míru -dále nabízíme pergoly, okenní parapety, kazetové stropy a vestavěné skříně -výroba i montáž na klíč.

Výroba, prodej: - eurookna, dveře - nábytek - schody.

Stavební systém DURISOL: -třískocementové desky.

Dodávka, montáže, instalace: -solární panely - vakuové trubicové sluneční kolektory -solární systémy na ohřev teplé užitkové vody a přitápění -euročističky - malé biologické čističky odpadních vod ČOV.

Prodej: -obklady, dlažby -lepidla -zámková a teracová dlažby -dlaždice z vymývaného betonu -nářadí pro obkladače. Doprava po okolí zdarma.

Prodej: - koberce - PVC linoleum - běhouny.

Montáž a o dodávka oken, dveří, zimních zahrad z plastu dřeva i hliníku.

Výstavba obchodních objektů, obchodních jednotek, prostor, prodejen a obchodních interiérů řetězcových nákupních center. Realizace obchodních interiérů, bytových komplexů, půdní vestavby, výrobní haly a dalších průmyslových a administrativních objektů. Stavby na klíč obchodních objektů a prostor: - návrhy designu - zpracování projektové ...

Prodej, montáž: -topná tělesa.

Studio plastových oken. Divize profi window service: -demontáž, montáž, malby, nátěry ostění, doprava a manipulace a ekologická likvidace původních prvků: -plastová okna z plastových profilů ALUPLAST 3-6-ti komorové profily -vnitřní a vnější parapety z tvrdého PVC -příslušenství: -žaluzie LUX, ISOTRA -sítě proti ...