TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Služby: -stavebniny Beroun -prodej stavebního materiálu (Porotherm, Supertherm, Hebel, Sakret, dveře, Mistral-fasádní barvy, plotové prvky Betonstar, sádrokarton atd.) -realizace staveb(rodinné domy), sanace a hydroizolace, Baurex, Dico-sil -projekty, poradenství v oblasti sanace a hydroizolace objektů.

Prodej, pokládka: -zátěžové koberce -marmolea - čtverce, metráž.

Prodej, poradenství, obchod: -materiály pro výstavbu, rekonstrukce a opravy kanalizačních sítí, vodovodních sítí, odvodňovacích systémů -kanalizační systémy: -trubní materiály -kanalizační šachty poklopy a mříže -drenážní systémy -odvodnění -vodovodní systémy -chráničky -zámková dlažba -domovní rozvody -plynovodní ...

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -zdící materiály -střešní krytiny -zateplovací systémy -dveře, zárubně -sádrokartony -venkovní dlažby.

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a záruční opravy na zakoupené zboží: -specielní prodej SIGMA -materiál topenářský, instalatérský -bojlery TATRAMAT, DRAŽICE -veškeré sporáky plynové, elektrické, kombinované -vodovodní baterie - super cena -čerpadla a veškeré náhradní díly SIGMA LUTÍN, KUNZ HRANICE, WILO, GRUNDFOS ...

Prodej: -dřevařský sortiment pro truhláře a kutily lamino, dřevotříska, MDF* desky, překližka, laťovka, sololit, nábytkové hrany, vruty, lišty, palubky ze SRN*, lepidlo RAKOLL, nábytkové kování -kování BLUM.

Nabízíme specializované typy střešních krytin, hydroizolací a klempířských prvků.

Prodej, servis, montáž: -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -garážové dveře -trezory. Sídlo dle OR: Praha.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce objektů -půdní vestavby -zateplování staveb -demolice. Dřevoprodej.

Velkoobchod, maloobchod: -široký sortiment potřeb pro truhláře a čalouníky -lamino, dřevotříska, překližka -sololit, sololak -kuchyňské dřezy -kuchyňské desky -nábytkové kování, úchytky, kolečka -vruty, klih, molitan, koženky -zdravotní matrace -čalounická koženka -plovoucí podlahy, podlahové lišty -ozdobné ...

Dodavatel trub a trubek z tvárné litiny pro inženýrské sítě.

PRODEJ: - asfaltové šindele - krytiny - střešní latě - asfaltové pásy - doplňky do betonových a pálených krytin - větrací střešní prvky - tepelné izolace - difuzní a parozábranné fólie - asfaltové pásy - izolace proti vlhkosti ( nopová fólie ) - utěsňující střešní prvky - interiérové obklady - podlahová prkna - plovoucí ...

Velkoobchod, prodej: -stavební materiály -obklady, dlažby -nářadí pro řemeslníky.

Výroba: - dvířka - plastové větrací mřížky - kovové větrací mřížky - podlahové a kanalizační vpusti - ventilátory - příslušenství - prodejní stojany - opravy forem a nástrojů metodou laserového navařování

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - dřevotříska, lamino - kuchyňské pracovní desky - lišty, hranoly - drátěný program, ABS, úchytky, HDF - kuchyňská foliovaná dvířka, i ohýbaná.

Prodej: - spojovací materiál - stavební chemie - kotvy, řetězy, lana - tmely, PU pěny, nářadí, nýty, hmoždinky, UNC, UNF závity..

Zasklívání balkonů a lodžií, výroba a montáž žaluzií.

Maloobchod, velkoobchod: -instalatérské potřeby -rozvody vody a topení PPR, PE*, CU*, -izolace na potrubí -vodoměry -odpadní potrubí PVC, HT*, venkovní KG -vodovodní baterie PAFFONI, RAF, FARIS, MYJAVA, METALIA, sifony -ventily kulové, pojistné, redukční, radiátorové, plynové -radiátory deskové a trubkové ...

Prodej a montáž: -instalatérský a topenářský materiál, -zdravotechnika, -potrubní systémy, -kotle, -radiátory, -oběhová čerpadla, -zahradní program.

Prodej: -stavebniny, -stavební materiál. Činnost: -autodoprava.

Prodej: -výztuže do betonu -materiály pro průmyslové podlahy.

Vyrábíme a prodáváme ruční, elektrické a pneumatické nářadí, servisní chemie, spojovací materiál a skladové systémy.