PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Stavební práce. Prodej: -stavební materiál. Silniční nákladní doprava.

Výroba, prodej, montáž: -atypický nábytek -eurookna -dveře -opravy čalouněných prvků -ozdobné zábradlí -kování.

Truhlářství, výroba, prodej: - atypický nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - plovoucí a dřevěné podlahy - čalounictví Půjčovna nářadí: - stroje pro úpravu dřevěných podlahových krytin. Tel.: 608333551

Prodej kvalitního nářadí, spojovacích materiálů nebo potřeb pro profesionály. V naší nabídce naleznete výrobky renomovaných výrobců a značek. Nářadí: - ruční nářadí - elektronářadí a diagnostické přístroje - vzduchové nářadí. Spotřební materiály: - kotevní a spojovací technika - chemické výrobky. Vrtací a řezací ...

Výroba: -plastové výrobky -výroba jímek a bazénů.

Výroba, prodej: -závěsová technika pro potrubí -školní a kancelářský nábytek -zakázková výroba.

Obchodní zastoupení firmy BALAKOM. Nabízíme práškové plasty s obchodním názvem KOMAXIT: - epoxidové - epoxipolyesterové - polyesterové. Poradenská služba v oblasti práškových plastů a pomoc při zavádění práškové technologie.

Dovoz, výroba a distribuce: - ventilační mřížky - plastové vzduchové rozvody - elektrické ventilátory - plastové okapy - mříže, poklopy, výlevky - vpustí, zpětných klapek - ventilační a odvodňovací rekonstrukce.

Výstavba zpevněných ploch v okolí rodinných domů včetně přípravných zemních a doplňkových prací např. osazení odvodňovacích žlabů, vpustí, napojení okapových svodů do deštové kanalizace, dodávky a osazení akumulačních nádrží na deštovou vodu, vsakovacích jímek, dále pak opravami a údržbou vozovek, chodníků, výstavbou plotů a instalací závlahových ...

Odborný velkoobchod: - voda, topení, plyn - chlazení, klimatizace - zateplovací systémy.

Prodej, montáž, servis: -plastová okna -plastové dveře -zimní zahrady.

Prodej: - tuhá paliva - stavební materiál.

Zastoupení designových firem z celého světa. Výroba, prodej: - dveře z masivních dřevin - dýhované a lakované dveře - nábytek a sedací soupravy - posuvné stěny - schodiště - truhlářsko - stavební výrobky.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -vchodové dveře, okna, schody -pergoly, zahradní domky, altány.

Specialista na tepelná čerpadla: -zn. Alpha - InnoTec (tepelné čerpadlo). -větrací jednotky (jednotka) (větrání).

Opravy, čištění, prodej a instalace: - plynospotřebičů i starých typů PO35, PO37x, WG125 - topidel Gamat - kotlů Mora. Prodej náhradních dílů.

Dodávky a montáže zařízení v oblasti sanitární a vytápěcí techniky s ohledem na ekonomii provozu a životní prostředí.

Dřevěné výrobky a nábytek: - výroba - návrhy - montáž - doprava. Produkty: - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - skříňky - stoly, stolky - bary - recepce aj.

Stavební činnost: - novostavby rodinných domů "na klíč" - rekonstrukce objektů - fasády - zateplování objektů - půdní vestavby - zemní a výkopové práce. Ostatní činnost: - úklidové práce - vyklízecí práce - prodej stavebnin.

provadime realizaci oken a okenich doplnku vseho druhu.dodavame okna, parapety vnejsi i vnitrni, zaluzie, site proti hmyzu jak okeni tak dverni.zabyvame se i dodavkou markyz a veskere stinici techniky, provadime veskere prace jak vybourani puvodnich oken, montaz novych oken a zednicke zapraveni.vse za nejlepsi ceny u nas na trhu.

Prodej, montáže: -plastová okna a dveře, plastových oken a dveří -garážová vrata (výklopná, sekční) -doplňky: -parapety, parapetů -žaluzie, žaluzií

Prodej vodovodních baterií, sanitární keramiky, instalatérského materiálu, zařízení pro ohřev vody, kompletní sprchový program, splachovací senzory, závěsné komplety, dřezy, vany a topenářský materiál.

Práce, prodej: -voda -plyn -topení -odpady -sanita -elektrospotřebiče

Elektromontáže. Výroba: - rozvaděče.