PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Výroba: - kotle na tuhá paliva. Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.

Služby: -výroba interiérů z masivu a plošných materiálů -stavební výroba, dveře, okna, schody.

Oprava, servis: - plynospotřebiče. Čištění: - plynové kotle. Servis plynových kotlů Thermona.

Návrh, realizace: - střechy. Prodej: - stavební materiál - střešní krytina.

Vývoj a výroba lepidel a podlahových systémů. Velkoobchod, prodej: PODLAHOVÉ SYSTÉMY - materiály pro: -příprava podkladů pro kladení všech podlah, penetrace -podlahy, nivelační hmoty, samonivelační stěrky, lepidla pro podlahové krytiny (PVC, koberce, parkety, marmoleum, linoleum, vinylové čtverce) -vyrovnávací hmoty -opravné ...

Stolařství. Vzorková prodejna: - dveře - nábytek - obklady.

Podlahářství Mayer působí na celém území ČR (i v zahraničí) od roku 1991. Naše podlahářství získalo za léta činnosti v oblasti rekonstrukcí podlahových krytin velice dobré jméno díky kvalitní práci a individuálnímu přístupu k zákazníkům. Podlahářství Mayer se specializuje na pokládku: - podlahových krytin - plovoucí podlahy - masivní ...

Betonárna. Výroba: - beton - betonové směsi.

Prodej: -drogerie -parfumerie -kosmetika -barvy, laky-celý sortiment.

Výroba a prodej: -montáž oken -žaluzií, dveří a garážových vrat.

Služby: -změření TV signálů a nalezení vhodného místa pro antény -návrh přijímací soupravy s možností zapojení více televizorů -možnost rozvodu nejen tv signálů ale i kkv* rozhlasu, videa nebo satelitu. -dodání kompletní soupravy včetně montáže -rozšíření stávajícího počtu přijímacích ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kancelářská a výpočetní technika - počítače, PC - spotřební materiál - GPS navigace - satelitní technika - skenery - web kamery - pokladní systémy - projektory.

Výroba a prodej: -hřebíky. Velkoobchod. Provozovna: areál ZD Vysočany tel/fax: +420 516 435 663 Majitelé: - Jaroslav Přibyl, IČO 47878851 - Jiří Hejč, IČO 43364918.

Stolařství. Výroba, prodej: -vnitřní i venkovní dveře z masivu. Dřevovýroba.

BENSL spol. s r.o. - betonové monolitické schody. Výroba betonových monolitických schodů na zakázku. Schody s neomezenou životností, pro jakoukoliv stavbu. Snadná a rychlá výroba, možnost dalších úprav (obložení). Elegantní a prakticky nezničitelné schody.

Prodej: -topenářský a instalační materiál.

Prodej, maloobchod: - spojovací materiál pro dřevostavby.

Maloobchod, velkoobchod: - krby - koupelny - nářadí - vodo - topo - plyn - příslušenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál vodoinstalační, topenářský -sanitární keramika.

Renovace: - zárubně - dveře - schodiště.

Truhlářství, zakázková výroba: -plotovky interiérové, vchodové -dubové prahy -plotovky, výroba plotovek -dubové prahy, venkovní a vnitřní dveře -ploty a oplocení -plotové dílce -truhlářství -schody, schodiště. Podlahářské práce, pokládka: -dřevěné a plovoucí podlahy.

Zprostředkování velkoobchodu: -dovoz zboží z Turecka přímo od výrobců -nábytek -dveře všech typů -čistící prostředky -nářadí -radiátory -dlažba -oblečení, obuv -koberce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, návrh, řešení, instalace, servis, opravy, repase: -záložní zdroje UPS* -motorgenerátory značky GESAN, KAMA, ATMOS -akumulátory YUASA, SSB, CSB, FIAMM, FORTE -výrobky firem AWATTECH, AdPoS, PCM (POWERCOM). Dodáváme pro: -zdravotnictví (nemocnice, zálohování zdravotnické techniky) ...

Elektromontážní práce. Výroba: -elektromotory, transformátory -elektrická, rozvodová a spínací zařízení.