PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej: -stříkaný beton Provádí: -zprostředkovatelská činnost ve stavebnictví -stavební práce -práce z lomového kamene

Výroba a prodej stavebních, malířských a drogistických materiálů.

Klempířství. Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské. Dodávka, prodej, montáž: - střechy, střešní krytiny (všechny typy). Program Zelená úsporám.

- prodej - elektro - elektroinstalační práce - zabezpečovací služby

Maloobchod, prodej: - barvy, laky, tmely - drogerie - čistící a úklidové potřeby - natěračské potřeby.

Prodej, montáž: - kotle na plyn. Topenářské práce.

Prodej: - plynové kotle - radiátory - vodovodní baterie. Kovovýroba.

Velkoobchod, prodej, maloobchod: - tuhá paliva-hnědé a černé uhlí, koks - brikety - palivové dřevo - stavební materiál-omítkové a maltové směsi, cement, štěrk, písek, zateplovací systémy - pohonné hmoty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -koberce -nábytek -vybavení interiérů.

Truhlářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -nábytek -kuchyně -stoly, židle -dveře, okna.

Výroba, montáž, servis: -dřevěná eurookna -balkonové dveře -vchodové dveře -atypické i obloukové tvary -konzultace, zaměření, kalkulace zdarma.

Výhradní dovozce nátěrových hmot JOTUN PAINTS

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ: -materiál pro výstavbu vodovodů a kanalizací PRODEJNÍ SORTIMENT: Kanalizace: KG** SYSTEM: -kanalizační potrubí a tvarovky z PVC* -hladké a korugované potrubí, ULTRA-RIB, PRAGMA, BOCR, JUMBO -třída zatížení Sn4*, Sn8*, Sn12* -DN100 až DN630 Šachty z ...

Dodávka, prodej: - čerpací a teplovodní technika - domácí vodárny - ponorná, kalová čerpadla Oprava, servis: - čerpadla.

Prodej, montáž a servis úsporných plynových radiačních a kondenzačních kotlů Orako.

Prodej: - stavební materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - plynové kondenzační kotle. Centrála: - Karlická 37/9, 153 00 Praha - tel: 257 912 060 - e-mail: info@nefit.cz.

Stavebniny. Prodej, maloobchod: - stavební materiál - cihly, zdící systémy - střešní krytiny všech typů - komínové systémy - zatravňovací dlažba plast - okna, dveře dřevěná i plastová.

Velkoobchod, prodej: - staviva - hutní materiály. Stavební materiály: - cihlářské výrobky - cement - vápno - stavební chemie - vybavení koupelen - betonové výrobky - izolační materiály - lepenky - sádrokarton - dveře - klempířské výrobky - stavební nářadí - svařované rohože. Hutní materiály.

Výroba: - indukční ohřevy - jednoúčelové stroje - nástroje, nářadí. Služby: - indukční povrchové kalení - pájení indukční metodou - tváření za studena i za tepla - kovoobrábění strojních součástí.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - ložní, bílé prádlo - bytový textil - záclony - metrový textil.

Výroba: -různé tvary, typy a rozměry tvarových koncovek používaných zejména k montáži s hydraulickými hadicemi. Výroba, dodávka: -objímky -redukce -koncové zátky -matice -niply -ohýbané dílce -jsme schopni vám dodávat naši standardní výrobu, na základě vámi dodané výkresové dokumentace, výrobek přímo na zakázku -vyrábíme z různých typů ...