PROMON spol. s r.o.
Společnost PROMON spol. s r.o. působí ve svém oboru již od roku 1992. Mezi naše hlavní činnosti patří projektování elektrický zařízení a rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů a také výroba rozvaděčů a jejich montáž, měření a regulace. Dále se zaměřujeme na velkoobchod s komponenty TZB a MaR. Neváhejte se na nás obrátit.
PROMON spol. s r.o.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Distribuce: - vybavení koupelen - sanitární technika. Sítě specializovaných prodejen v České a Slovenské republice.

Maloobchod,prodej: -veškeré typy topidel na tuhá paliva (mimo dřevoplyn) -kotle -kamna (krbová,kachlová,stáložárná, litinová),krbová kamna s výměníkem a napojením na ÚT -lokální kamínka sálavá -krby,krbové vložky -stáložárné kotle k ÚT -sporáky -kouřovody -veškeré příslušenství (kouřovody, zdířky,náhradní díly) ...

Nová prodejna - moto oblečení pro enduro, motocros - motodoplňky - přilby - boty - oblečení - kompletní sortiment motodoplňků prodej dětského oblečení pro motokross - prodej polepů pro motocykly enduro a motokross zn.BLACKBIRD RACING.

Výroba: - kotle - topné tělesa.

Výroba, dřevovýroba, montáž, prodej: - interiérové dveře - parapetní desky - schodiště. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Výroba: - okna, eurookna - Drahotuše, Novosady 498 tel.: 581616007; 728306257.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: -stavební materiál.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -trubky -betonářská ocel -jekly -ocelová lana -pletiva -spojovací materiál.

Prodej, montáž: -plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře.

Řemeslnické práce: - stolařské práce, stolařství. Zakázková výroba: - dřevěné schodiště, dveře (vchodové, vnitřní), okna - nábytek - kuchyně, kuchyňské linky, bary. Výroba z masívu i z lamina.

Dlaždičské práce. Asfaltérské práce. Prodej: -dlažební materiály(žula, mramor,¨ vápenec).

Velkoobchod: -tepelné izolace průmyslové -průmyslové plastové rozvody -komponenty pro topení, vodu, plyn pro průmyslové rozvody a montáže.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis: -plovoucí podlahy ALLOC, BERRY, TARKETT, PERGO, KAHRS, MAGNUM, IPOCORK - dřevěné podlahy -korky -PVC*, lina FATRA, FORBO NOVILON, TARKETT, GERFLOR -linoleum, koberce, stěrky THOMSIT -stavební chemie -čistící přípravky -lepidla, laky, tmely, lišty -sportovní podlahy, ...

Prodej, montáž: -plastová okna -plastové dveře.

Maloobchod, velkoobchod, prodej spojovacího materiálu: -šrouby -imbusy -matice -podložky -vruty -závitové tyče -čepy -nýty, trhací nýty, nýtovací matice -závlačky, seger, pojistné kroužky -talířové pružiny -pera -lana -řetězy.

Prodej, montáž, servis: -plovoucí podlahy -obkladové panely -žaluzie -garážová vrata -shrnovací dveře -rolety -sprchové boxy -koženkové polstrování.

Kondenzační kotle. Solární technika. Tepelná čerpadla firmy Viessmann. Prodej, montáž: -kompletní system vytápění.

Výroba, prodej: -upevňovací prvky technického zařízení budov -objímky -nosníky a konzoly -spojovací a upevňovací příslušenství.

Výroba a prodej betonu. Práce: -stavební -zemní.

Velkoobchod a maloobchod: - vybavení domácnosti - dveře, podlahy, obklady/dlažby - ventilace, odpad, plastový program - stavební lišty, obkladové a soklové lišty - koupelny-WC-sanita aj.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Autorizovaná servisní dílna SEW EURODRIVE. Vyrábíme a dodáváme: - rozváděče, frekvenční měniče, převodové motory a příslušenství - dodávky, montáže a servisní opravy transportních technologií - revize strojní a elektro výtahů a eskalátorů.

Stavebniny: -stavební chemie DEN* BRAVEN -okna HOCO -betonové dlaždice TERASO -sádrokartonové systémy KNAUF -střešní krytina GUTTA.